her seferinde almak isteyip pahaliligindan vazgeciyorum ya, bu kotu goruntude cok sinir bozuyorEvde lazen epilasyonen kolayı o erken yaşta kurtul rahat et
Vazgeçme çünkü yillarca kullaniyorsun ve kıl sorunun olmadiği gibi bacakların heryerin pürüzsüz oluyor senin istediğin gibiher seferinde almak isteyip pahaliligindan vazgeciyorum ya, bu kotu goruntude cok sinir bozuyor
disarda insanlar goruyorum gercekten cok guzel bacaklari var ben kisa seyler bile giyemiyorum bu goruntuden
cok teşekkür ederim bunu dusunecegimm <3Vazgeçme çünkü yillarca kullaniyorsun ve kıl sorunun olmadiği gibi bacakların heryerin pürüzsüz oluyor senin istediğin gibi
Evet epilasyon yok ediyor benimde öyle malesef cilt kurulugundanmıdır nedir dönüp deri içinde minik kıllar kalıyor cımbızla delip çıkarıyorum. Lazer çözer bu işiniMerhabalar sizlere bir sorum olucak 20 yasindayim ve nerdeyse 1 yildir makine ile bacak killarimi aliyorum, su doner baslikli olan ve killari cekerek alan. Her seferinde almamda uzun olanlari aliyor evet ama surekli olarak uzamayan killar var. Kucuk siyah nokta derimde uzamiyor, derimi sıkıyorum küçük siyah kıl kokleri çıkıyor. Bacagim pürüzsüz olsun istiyorum bu siyah kucuk noktalar olmasa pürüzsüz gozukucek ama olmuyor. Bunlari ne yapsam yok edebilirim, tek care epilasyon mu
Bahsettiğin kadar yoğun ve rahatsız ediciyse güzel bi merkeze gidip yaptır derim o alıp evde kendin yapacağın yeterli gelmez bence..her seferinde almak isteyip pahaliligindan vazgeciyorum ya, bu kotu goruntude cok sinir bozuyor
disarda insanlar goruyorum gercekten cok guzel bacaklari var ben kisa seyler bile giyemiyorum bu goruntuden
kese yapıyor musunuz ??Merhabalar sizlere bir sorum olucak 20 yasindayim ve nerdeyse 1 yildir makine ile bacak killarimi aliyorum, su doner baslikli olan ve killari cekerek alan. Her seferinde almamda uzun olanlari aliyor evet ama surekli olarak uzamayan killar var. Kucuk siyah nokta derimde uzamiyor, derimi sıkıyorum küçük siyah kıl kokleri çıkıyor. Bacagim pürüzsüz olsun istiyorum bu siyah kucuk noktalar olmasa pürüzsüz gozukucek ama olmuyor. Bunlari ne yapsam yok edebilirim, tek care epilasyon mu
Gelir kendime yaptığım en iyi seylerden biridir buBahsettiğin kadar yoğun ve rahatsız ediciyse güzel bi merkeze gidip yaptır derim o alıp evde kendin yapacağın yeterli gelmez bence..
Aynı parayı verip profesyonel hizmet almayı tercih ederimGelir kendime yaptığım en iyi seylerden biridir bu
İyi sen öyle yap ama evde kullanılanların işe yaramıyormuş gibi konuşmaAynı parayı verip profesyonel hizmet almayı tercih ederim
yapıyorum ama bende ise yaramiyor pek dedikleri gibi epilasyon son cozum sanirimkese yapıyor musunuz ??