E
esralı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esralı
-
ben de ilk kullandigim zamanlarda kil maskesini kizariklik yapiyodu ama yarin emin olun cok hafiflicek simdi maske tonik derken ciltte yoruldu tabi guzel bi uyku cekin nemlendirici surup sabaha cok tahris olsa bile azicik kizarik kalir o kadar.....
ya bayanlar ben yine tekrarlıcam baska yerlerde oldugu gibi... bu killer sadece aktardamı satılır. eczanelerde bulunmazmı.. ayrıca aöıktamı satılıyo yoksa paketlimi..paketli satılıyosa paketli olanların üzerinde ne yazıyo aktarabilirmisiniz...
ya bayanlar ben yine tekrarlıcam baska yerlerde oldugu gibi... bu killer sadece aktardamı satılır. eczanelerde bulunmazmı.. ayrıca aöıktamı satılıyo yoksa paketlimi..paketli satılıyosa paketli olanların üzerinde ne yazıyo aktarabilirmisiniz...
innocent demiş ya cilt lekelerine ve sivilcelere ii geliomuş... kullananalar bence şunu cevaplamalı işe yaramışmı yaramamışmı
aspirinin içindeki antibıyotık sıvılceleriın kurumasını saglar. ben her yaptıgımda mutlaka ıçıne aspirinde koyuyorum. yaglı cılt kuru cılt olması onemli değil sıvılcelerinden dertlisen aspirin koymak yarar saglarkıslar hanı bu kıl maskesının ıcıne aspırınde atıomussunuz ya o ne ıse yarıo.yaglı cılde de atılırmı o aspırın....... yatarken yıne yapcamda aspırınde atıyımmı kestane kebap acele cevapsırnaşık şey
kızlar bende yeşil kil aldım... ama ben mi yapamadım anlamadım.. kilin içine ılık su koydum üzerinde öyle yazıyodu.. kil dondu kaldı içinde.. sıcak sumu koymalıydım anlamadım ki... bide içine zeytin yagı falan karıstırın yazıyodu.. cildim yaglı benim.. nasıl hazırlayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?