Cilt Bakımı Ürünleri kil maskesi ve sonrası!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi esralı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

esralı

Ziyaretçi
kızlar ya ben şimdi beyaz kil maskesi yaptım ama yüzümü kızarttı sabaha geçmez diye çok korkuyorum. içine bir aspirin 2 tatlı kaşığı limon suyu ve biraz da yoğurt suyu koydum sonuç olarak çok güzel oldu yüzüm çok canlandı bi anda sıkılaştı sanki. gül suyula da tonikledim sonunda . ama yanaklarımın etrafı kırmızı duruyo hala..
bi önerisi olan var mı. nasıl geçirebilirim ya da bundan sonra bu maskeyi nasıl kullanabilirim??

ben de ilk kullandigim zamanlarda kil maskesini kizariklik yapiyodu ama yarin emin olun cok hafiflicek simdi maske tonik derken ciltte yoruldu tabi guzel bi uyku cekin nemlendirici surup sabaha cok tahris olsa bile azicik kizarik kalir o kadar.....

ben de ilk kullandigim zamanlarda kil maskesini kizariklik yapiyodu ama yarin emin olun cok hafiflicek simdi maske tonik derken ciltte yoruldu tabi guzel bi uyku cekin nemlendirici surup sabaha cok tahris olsa bile azicik kizarik kalir o kadar.....

teşekkür ederim canım sen nasıl hazırlıyorsun bu maskeyi peki. farklı bir tarif biliyor musun memnun kaldığın?

cildin yağlıysa yeşil kil iyi kuru ise beyaz kil.ben yeşil kili yeşil çayla yapıyorum.15 dk dan fazla bekletince kızarma yapıyor.

bence bir daha limon yapma limonda asit var ve o asit cildini kızartır kızarıklık oluşur

ya bayanlar ben yine tekrarlıcam baska yerlerde oldugu gibi... bu killer sadece aktardamı satılır. eczanelerde bulunmazmı.. ayrıca aöıktamı satılıyo yoksa paketlimi..paketli satılıyosa paketli olanların üzerinde ne yazıyo aktarabilirmisiniz...

bu kil maskesi ne ise ariyor diye bi soru sorsam acep :uhm:

cnm benimki aktardan markası otama.. aktarlarda bulabilirsin yanii .

aktardan 1ytl'lik aldım ve 1 aydır kullanıyorum ve daha da var....

ben kil maskesini gül suyu+1 tatlı kaşığı z.yağı ile yapıyorum...hiçbir sorunda yaşamadım çokta faydasını gördüm....

bende aktardan alıyorum..1 milyona..bayada gidiyo yani..cildim yağlı olduğu için yeşil kil kullanıyore..ama asprin hakkında yorum yapamıycem bebiş:)

Asprini bana doktor söylemişti limon suyuyla kullanmamı...
Cilt lekelerine ve sivilcelere iyi geliyormuş haftada 1 kez yapılması uygun demişti...
Ama ben yapmadım, çok üşendim
Çok şükür şimdide ihtiyacım yok...

Konuya gelince cildi kızardıysa bir dahakine o kadar bekletme yüzünde bence canım ama geçer o kızarıklık merak etme kaydirigubbakcemile

innocent demiş ya cilt lekelerine ve sivilcelere ii geliomuş... kullananalar bence şunu cevaplamalı işe yaramışmı yaramamışmı

innocent demiş ya cilt lekelerine ve sivilcelere ii geliomuş... kullananalar bence şunu cevaplamalı işe yaramışmı yaramamışmı

bende yaradı canım. yüzüme daha bir parlaklık geldi ışıltı geldi yanii. ama ben beyaz kil kullandım.

Kizlar ben kilín baya pahali oldugunu duymustum , 1 ytl birsey degilmis ki cok uygun.
Acaba bu kilinde sahteleri falanmi var?
Kil asil nedir????

Ben kilin vitiligo hastaliginada iyi geldigini duydum, ama dogrumudur degilmidir ne ile karistirilipda yapilir onuda bilmiyorum.
Ama aktarlara soran olursa sevinirim, bunu ögrenen biri olursa bana da söyleyin lütfen...

ben kil maskemi şöle yapıorum cildim kuruya yakın karma
süt ve kil süper bi maske oluo
yada bal zeytin yağı ve kil bu şekilde yapabilirsin kaydirigubbakcemile5
ama limon yüzünü kızartır sölim sositososito

aspirinin içindeki antibıyotık sıvılceleriın kurumasını saglar. ben her yaptıgımda mutlaka ıçıne aspirinde koyuyorum. yaglı cılt kuru cılt olması onemli değil sıvılcelerinden dertlisen aspirin koymak yarar saglar

canım hem limon suyu hem yoğurt suyu ikisi de asitli eğer kızarma yaptıysa sadece birini koy veya biraz sulandır. asprin de sivilcelere iyi geliyor. kızarmayı önlemek için çok fazla bekletme ve kilden sonra yağlı bir cildin olduğu için su bazlı bir kremle güzelce nemlendir

esralı arkadaşım sorumu yanıtlarsan çok sevinirim geçenlerde bende aktardan otamanın kilini aldım ama suyla temas edince erimiyor acayip bir kıvam alıyor sen nasıl eritiyorsun

kızlar bende yeşil kil aldım... ama ben mi yapamadım anlamadım.. kilin içine ılık su koydum üzerinde öyle yazıyodu.. kil dondu kaldı içinde.. sıcak sumu koymalıydım anlamadım ki... bide içine zeytin yagı falan karıstırın yazıyodu.. cildim yaglı benim.. nasıl hazırlayayım...

selam cnim,yoo doğru yapmışsın da niye dondu kaldı ki bu şimd..acaba az mı koydun suyu..
belli bi kıvama gelene kadar karıştımalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…