doktora gıtmem lazım ama dımı malumokuldan cok alıkoymak ıstemıyorum alıhekımlerıde pek anlamaz hangı tahlıller mesela?Ben sormustum bunu doktora koltuk altı ve kasık bölgesınde yoksa problem yok demıstı
İstersen bır kan testı yaptır
Aile hekimi için bişey diyeyem anlar mı anlamaz mı ama ben çocuk doktoruna göstermiştimdoktora gıtmem lazım ama dımı malumokuldan cok alıkoymak ıstemıyorum alıhekımlerıde pek anlamaz hangı tahlıller mesela?
buarada baktım kasık ve koltuk altında bısey yok
tüylenmenin sebebi böbrek üstü bezlerinin normalden fazla çalışması..Kızlar selam( başlığı cocuklarda diye yazmadım kiii konuya girmezse yöneticiler taşımazlar diye
Son zamanlarda 5.5 yaşındaki oğlumun bacaklarındaki kıllanmalar dikkatimi çekiyor.
Sarı sarı tüyler var hatta takıp ettiğimde üst bacaga kadar gittiğini görüyorum .Başka cocuklarda pek görmüyorum acaba erken tüylenme dedikleri şey buna dahil mi?
Oğlum baya zayıf bi cocuk (20 kg belki)hormon bozuklugu filan olabilir mi? Yoksa kıllı bir adam mı olacak?
Peki böbrek üstü bezlerının fazla calısmasının kıllanmadan başka belirtileri var mıtüylenmenin sebebi böbrek üstü bezlerinin normalden fazla çalışması..
bi çocuk doktoruna başvurun tahilllerini yaptırın eğer normal düzeydeyse sorun yok ama bu böbreküstü bezlerinde bir sıkıntı varsa bir an önce çözersiniz ve ileride keşke demezsiniz..
kemik gelişimi normalden ileridir, dişlerde sıkıntıları varmış, göğüsler de şişkinlik olabilirmiş...Peki böbrek üstü bezlerının fazla calısmasının kıllanmadan başka belirtileri var mı
Teşekkür ederim cevabınız için gidince sorayım yıne doktorakemik gelişimi normalden ileridir, dişlerde sıkıntıları varmış, göğüsler de şişkinlik olabilirmiş...
ama hiç belirti de vermeyebilirmiş...
benim bebeğim prematüre doğdu tüylüydü doktora götürdüğümde bunları dedi test yaptırdım temiz çıktı normal değerlerde dedi.
Ya benim oglum 2 yasinda. Onunda bacaklari tuylu hemde sari da degil. Benim oglumda zayif ama cok fazla hareketli. Benim hic aklima anormal oldugu gelmemisti yaziniz okuyana kadar. Bende bi dr gotursemmi?Kızlar selam( başlığı cocuklarda diye yazmadım kiii konuya girmezse yöneticiler taşımazlar diye
Son zamanlarda 5.5 yaşındaki oğlumun bacaklarındaki kıllanmalar dikkatimi çekiyor.
Sarı sarı tüyler var hatta takıp ettiğimde üst bacaga kadar gittiğini görüyorum .Başka cocuklarda pek görmüyorum acaba erken tüylenme dedikleri şey buna dahil mi?
Oğlum baya zayıf bi cocuk (20 kg belki)hormon bozuklugu filan olabilir mi? Yoksa kıllı bir adam mı olacak?
valla baksana gosterelım bobrek ustu bezler fılan dıyorlar ben hormonal bıseymı var dıye dusundumYa benim oglum 2 yasinda. Onunda bacaklari tuylu hemde sari da degil. Benim oglumda zayif ama cok fazla hareketli. Benim hic aklima anormal oldugu gelmemisti yaziniz okuyana kadar. Bende bi dr gotursemmi?
Bizimkinde boyu ortalamanin ustunde ama yasitlari arasinda uzun degil. Dislerindede sorun yasamadim hic ama korktum birden en iyisi yarin sabah bi dr ye gidiyim. Bizimki baya tuylu. Hatta 10 yasinda bi tanidigimin oglu var saka yapar mistik benden erkeksin benden tuylusun diye. Hic aklima gelmemisti bi problemden kaynaklanacagi. Kimsede uyarmadi beni simdiye kadar. Allahtan yaziniz gordumvalla baksana gosterelım bobrek ustu bezler fılan dıyorlar ben hormonal bıseymı var dıye dusundum
bızım 3-4 ay oncesıne kadar hıc bısey yoktu acıkcası zayıf uzun boylu dıslerınde sorunda yasadık arkadasın tarıfede uyuyor en kotusu tovbe tovbe
haber verın banada olurmuBizimkinde boyu ortalamanin ustunde ama yasitlari arasinda uzun degil. Dislerindede sorun yasamadim hic ama korktum birden en iyisi yarin sabah bi dr ye gidiyim. Bizimki baya tuylu. Hatta 10 yasinda bi tanidigimin oglu var saka yapar mistik benden erkeksin benden tuylusun diye. Hic aklima gelmemisti bi problemden kaynaklanacagi. Kimsede uyarmadi beni simdiye kadar. Allahtan yaziniz gordum
Ben de gıdecem cutehaber verın banada olurmu
bende anca haftaya gıdebılecegım okula gıdıyor benım oglumda
Tamam mutlaka yazarim. Hatta esimle konuscam birazdan mumkunse bugun goturmek istiyorumhaber verın banada olurmu
bende anca haftaya gıdebılecegım okula gıdıyor benım oglumda
dıslerı curudu epey bı onları yaptırdık bızde on ıkı kısı yok epeydırBen de gıdecem cute
Sende gıdersen yaz mutlaka
Diş problemı ne yasadınız benım oğlumda senın kı gıbı boyu çok uzun
dişleri çıkmaya başladı ama buyuk ve sankı yamuk çıkıyor
Bıraz çıksın dişçiyede gidecem
Okulu nasıl gıdıyor yazması nasıl alıstınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?