• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kılcal damarlarım derinin üstüne çıkıp öyle kalıyor:(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar 2 gündür bir sorunum var:43: 2 gün önce bacagım kaşınmaya başladı kaşıdım bir 10 dk neyse aradan 1 saat geçti kaşıntı bitmişti 10 dk olmuştu bir baktım kılcal damarlar derinin üzerine çıkıp varis gibi olmuş pek önemsemedim neyse sonra diğer bacagımda bir yer kaşındı orada öyle oldu şimdide bacagımın başka bir kısmı kaşınıyor orasıda öyle olursa her taradım kılcal mor damarlarlamı durucak başına böyle bir olay gelen varmı doktora gidiyim mi geçmesinimi bekleyim çok üzülüyorum:43::43::43: alerji testi yapıldı hiç bir şey çıkmadı stres dediler sadece:(:(

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun..
neden olabileceğine dair bi fikrim yok...
önemli değildir inş.. geçmezse şayet başka bölüme muayene olmanı tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım ama ne yazık ki benim de bir fikrim yok.

şu doktorların da herşeyi strese bağlamalarına bitiyorum , ne stresmiş bu anam böyle:47:

çok geçmiş olsun canım ama ne yazık ki benim de bir fikrim yok.

şu doktorların da herşeyi strese bağlamalarına bitiyorum , ne stresmiş bu anam böyle:47:

bir tandıgım kalp ve damara gidin dedi cildiyeye gitsem daha uygun olmazmı:26:

Öncelikle geçmiş olsun.Korkutmak istemem ama belirtiler damar genişlemesi gibi duruyor onda da damarlar belirginleşiyor ince ince duruyor.Doktora gitmenizi öneririm.Ciddi bir sorun değildir umarım.Bu durumu yaşayan bir kaç tanıdıgım var sorun olmadı onlarda.

benimde yüzümde var bi tane belirgin damar.Derim hassas olduğu için buharda falan kalınca çıkıyolar sende buharda kalmamaya özen göster gerçi bacaktaki daha farklı olabilir bilmiyorum bide at kestanesi yağı iyi gelir diye duymuştum

Öncelikle geçmiş olsun.Korkutmak istemem ama belirtiler damar genişlemesi gibi duruyor onda da damarlar belirginleşiyor ince ince duruyor.Doktora gitmenizi öneririm.Ciddi bir sorun değildir umarım.Bu durumu yaşayan bir kaç tanıdıgım var sorun olmadı onlarda.

damar genişlemesimi peki kötü bir hastalık mı tedavisi varmı bir türlü doktora gidemedim pazartesi kesin gidicem çok teşekkür ederim:43::43::43:

benimde yüzümde var bi tane belirgin damar.Derim hassas olduğu için buharda falan kalınca çıkıyolar sende buharda kalmamaya özen göster gerçi bacaktaki daha farklı olabilir bilmiyorum bide at kestanesi yağı iyi gelir diye duymuştum

benimde bacaklarda ama önce kaşınıyor sonra mor olarak yukarı damar çıkıyor canım:26:

damar genişlemesimi peki kötü bir hastalık mı tedavisi varmı bir türlü doktora gidemedim pazartesi kesin gidicem çok teşekkür ederim:43::43::43:

İnternette bu hastalık ile ilgili bilgiler var damar genişlemesi diye aratırsanız.Bilmiyorum yine belli olmaz belki de hasta değilsinizdir inşallah ama kesin doktora gidin.Tedavisi var tabi.Modern tıp ve alternatif tıpta.Şurada bazı bilgiler var bakabilirsiniz

Kalp Damarlarında Genişleme Nedir, Belirtileri Tedavisi - Hastalık Sor | Hastalık Sor

benımde cok hafıf bır sekılde kılcal damarlarım bacaklarımın uzerınde.ama bende hıc kasıntı olmadı.ben bu konu ıcın o kdr cok doktora gttımkı bır caresı olmadıgını soyledıler sadce derımın ınce ve kılcal damarların yuzeysel oldugunu soyledıler yazın bronzlastıgım zamanlar kayboluyor.ama bazen kışın morarıp kızarıyor.anlıyorum senı psıkolojık olarak cok kotu bır duygu ama buna yapabılıcek bırsey yok.tanıdıgınızın dedıgı gıbı bencede oncelıkle kalp damara gıdın cunku bu damarlarınızla ılgılı derı altı olan bırsey derı ustunde degıl o yuzden bu konuyu ıhmal etmeyın.

Geçmiş olsun tatlım , dün yazını okuduktan sonra benzer şikayetle ilgili tedavi gören arkadaşıma danıştım... Kalp damar uzmanına görünmende fayda var dedi , doppler ile damarlara bir bakacaklardır... Arkadaşım şimdi lazer ve köpük tedavisine başladı.. Uzun süre ayakta iş gören kişilerde oluyormuş genelde..Tekrar geçmiş olsun..:31:

bende yaşıyorum aynı şeyi. benim teşhisim stres kaynaklı ürtiker (kurdeşen).
morarma ve yanma da oluyor bende, bir de tatlı kaşınıyor ki :1:
geçmiş olsun

Geçmiş olsun tatlım , dün yazını okuduktan sonra benzer şikayetle ilgili tedavi gören arkadaşıma danıştım... Kalp damar uzmanına görünmende fayda var dedi , doppler ile damarlara bir bakacaklardır... Arkadaşım şimdi lazer ve köpük tedavisine başladı.. Uzun süre ayakta iş gören kişilerde oluyormuş genelde..Tekrar geçmiş olsun..:31:

pazartesi gidiceğim canım inşallah önemli bir şey değildir ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum:31::31:

bende yaşıyorum aynı şeyi. benim teşhisim stres kaynaklı ürtiker (kurdeşen).
morarma ve yanma da oluyor bende, bir de tatlı kaşınıyor ki :1:
geçmiş olsun

benimde urtikerim var teşhis 4 yıl önce kondu ama benim urtikerim genelde kaşınır ve kıpkırmızı olur her yerim
bu başka bir şey bu kaşınıyor sonra damarlar üst kata çıkıp mor olarak kalıyor:26::26::26:

benimde urtikerim var teşhis 4 yıl önce kondu ama benim urtikerim genelde kaşınır ve kıpkırmızı olur her yerim
bu başka bir şey bu kaşınıyor sonra damarlar üst kata çıkıp mor olarak kalıyor:26::26::26:

hımmm
o zaman cildiye, kardiyoloji filan iyice bir tetkik yaptırıp emin olmak lazım.
tekrar tekrar geçmiş olsun

Back
X