cnm geçmiş olsun..
neden olabileceğine dair bi fikrim yok...
önemli değildir inş.. geçmezse şayet başka bölüme muayene olmanı tavsiye ederim
çok geçmiş olsun canım ama ne yazık ki benim de bir fikrim yok.
şu doktorların da herşeyi strese bağlamalarına bitiyorum , ne stresmiş bu anam böyle
bir tandıgım kalp ve damara gidin dedi cildiyeye gitsem daha uygun olmazmı:26:
Canim sen önce cildiyeye git o zaten yönlendirir seni ama ihmal etme sakın
Öncelikle geçmiş olsun.Korkutmak istemem ama belirtiler damar genişlemesi gibi duruyor onda da damarlar belirginleşiyor ince ince duruyor.Doktora gitmenizi öneririm.Ciddi bir sorun değildir umarım.Bu durumu yaşayan bir kaç tanıdıgım var sorun olmadı onlarda.
benimde yüzümde var bi tane belirgin damar.Derim hassas olduğu için buharda falan kalınca çıkıyolar sende buharda kalmamaya özen göster gerçi bacaktaki daha farklı olabilir bilmiyorum bide at kestanesi yağı iyi gelir diye duymuştum
damar genişlemesimi peki kötü bir hastalık mı tedavisi varmı bir türlü doktora gidemedim pazartesi kesin gidicem çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun tatlım , dün yazını okuduktan sonra benzer şikayetle ilgili tedavi gören arkadaşıma danıştım... Kalp damar uzmanına görünmende fayda var dedi , doppler ile damarlara bir bakacaklardır... Arkadaşım şimdi lazer ve köpük tedavisine başladı.. Uzun süre ayakta iş gören kişilerde oluyormuş genelde..Tekrar geçmiş olsun..
bende yaşıyorum aynı şeyi. benim teşhisim stres kaynaklı ürtiker (kurdeşen).
morarma ve yanma da oluyor bende, bir de tatlı kaşınıyor ki
geçmiş olsun
İnternette bu hastalık ile ilgili bilgiler var damar genişlemesi diye aratırsanız.Bilmiyorum yine belli olmaz belki de hasta değilsinizdir inşallah ama kesin doktora gidin.Tedavisi var tabi.Modern tıp ve alternatif tıpta.Şurada bazı bilgiler var bakabilirsiniz
Kalp Damarlarında Genişleme Nedir, Belirtileri Tedavisi - Hastalık Sor | Hastalık Sor
benimde urtikerim var teşhis 4 yıl önce kondu ama benim urtikerim genelde kaşınır ve kıpkırmızı olur her yerim
bu başka bir şey bu kaşınıyor sonra damarlar üst kata çıkıp mor olarak kalıyor:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?