Beren <3 Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 11.067 197 413 Ankara 21 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Beren #21 unfortunate_angel .!.: hımmm o zaman cildiye, kardiyoloji filan iyice bir tetkik yaptırıp emin olmak lazım. tekrar tekrar geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ben direk kalp damara gidicem :26::26::26::26:
unfortunate_angel .!.: hımmm o zaman cildiye, kardiyoloji filan iyice bir tetkik yaptırıp emin olmak lazım. tekrar tekrar geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ben direk kalp damara gidicem :26::26::26::26:
G gulay_gulay Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 3.308 5.526 448 Ankara 25 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Beren #22 Beren .!.: damar genişlemesimi peki kötü bir hastalık mı tedavisi varmı bir türlü doktora gidemedim pazartesi kesin gidicem çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Stresli bi dönem mi yaşadın? Stress kan şekerini yükseltiyor o da böyle belirtiler yapıyor malesef
Beren .!.: damar genişlemesimi peki kötü bir hastalık mı tedavisi varmı bir türlü doktora gidemedim pazartesi kesin gidicem çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Stresli bi dönem mi yaşadın? Stress kan şekerini yükseltiyor o da böyle belirtiler yapıyor malesef