Kılıçdaroğlu, Avşar'a 'yalaka' dedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kılıçdaroğlu, Avşar'a 'yalaka' dedi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, kendisine tazminat davası açan Hülya Avşar için çok ağır sözler...
Sitene Ekle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar için "Hülya Avşar kim efenim? Sanatçılığı tartışılır onun. Yalakadan sanatçı olmaz... Sanatçı dediğin; esen rüzgara göre eğilmez, dik durur" diye konuştu.

Hülya Avşar'ın Kılıçdaroğlu'na dava açtığı ortaya çıkmıştı. Avşar, "Sarayında otursun, yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir" sözleri nedeniyle CHP genel başkanı hakkında 50 bin TL'lik tazminat talep etmişti.

OPERASYON YORUMU

Kılıçdaroğlu, 14 Aralık operasyonu içinse şunları söyledi: "Türkiye'nin ciddi kaygıları var. demokrasi ve özgürlük konusunda. Türkiye'de neler oluyor, basın üzerindeki baskılar, pek çok şey bizi kaygılandırıyor.
Billboard kiralamalarımız engellenmeye çalıştı. Yolsuzluklar unutturulmaya çalışılıyor. Operasyonlar bize öğretilen hukuk çerçevesinde yapılan operasyonlar değil. intikam alma güdüsüyle yapılan operasyonlar bunlar. Devleti yönetenler, devleti intikam güdüsüyle yönetemezler. Hınçla yönetemezler. 'Ben rövanşını alacağım bir öncekinin' anlayışı ile devleti yönetemezler. TRT bile önyargıyla haber yapıyor. Bunları kamuoyuna yansıtıyor. Bunlar doğru değil..." milliyet

Ayrıntılar geliyor

hülya avşar ve diğer bazı sanatçılar ne zaman görsem erdoğanların dibinde bitiyor, amerikanvari taktikler, orda da sanaçlılar bolca kullanılır ya seçimlerde falan...

Çok doğru demiş.
Hiç zoruna gitmesin Hülya Avşar.
Yaşlandın öpüşme sahnelerinde artık yer alamıyorsun diye İktidarın yalaklığı olma.
Azıcık gururlu ol ...

Valla bu zamanda yalaka olmayan yok ki. Kendisi de Gülen'e yalakalik yapiyordu.
Yani herkes yalaka...

Doğru demiş biz hep diyoruz zaten burada

bu yaptıklarından başka ne anlam çıkar ki bu kadının

Çok doğru demiş.
Hiç zoruna gitmesin Hülya Avşar.
Yaşlandın öpüşme sahnelerinde artık yer alamıyorsun diye İktidarın yalaklığı olma.
Azıcık gururlu ol ...
yaşlılığınd bari halka hayırlı bir işler yapsın diycemde kapsite lazım..

Valla bu zamanda yalaka olmayan yok ki. Kendisi de Gülen'e yalakalik yapiyordu.
Yani herkes yalaka...

Gülen'e yalakalık yapanlar fotoğraflarla belgeli, bir zamanlar "beraber yürüdük biz bu yollarda" diye şarkı söyleyenler. RTE ve tüm AKP camiası yani. Fotoğraf koyalım isterseniz.

Siz K.K'nun yalakalık fotoğrafını koyabilir misiniz?

Koyamıyorsanız, bu yazdığınız ne?

AKP'ye sempatiniz olabilir hala, hırsızlık yolsuzluk gibi nedenlerle bunu açıkça söylemeye utanıyor olabilirisiniz fakat iftira doğru bir yol değil.

Gulen ile gorusurum, onu Fethullah Hocaya sormak lazim....
gibi laflari ben etmedim sonra da gidip cemaat liderleriyle kahvaltiya da ben oturmadim sonra da gidip Ekmeleddin'i bem aday gostermedim.
Ayrica niye utanayim ki soylemekten, ben tuttuğum bir şeyden utanacaksam onu tutmam. Demekki utanmiyorum.
kimse sütten çıkmış ak kaşık da degil sevgili candan44..
Ben de o zaman AKP'ye iftira atiliyor diyorum ve altina da ekliyorum ,
IFTIRA DOGRU BIR YOL DEGIL.
Sevgiler...

Bizim bakkal da cemaattense ben de görüşüyorsam cemaatçi mi oluyorum?

Beyninizi kullanarak neyi neyle kıyas edeceğinizi bir daha gözden geçiriniz.

Cemaat için, resmi olarak, Başbakan olarak, "Ne istediler de vermedik?" diyen RTE'yi açıktan savunamayınca, yok KK böyle dedi ama onlar da şöyle şeklindeki açıklamalar ağır pişkinlik içerir.

Cemaat'ten bir kişi ile şu ya da bu şekilde görüşmek yalakalıksa, RTE'nin 10 yol aynı cemaatle ülkeyi kendi çiftliği gibi yönetmesine ne diyorsunuz önce onu söyleyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…