Kılıçdaroğlu, Avşar'a 'yalaka' dedi

Bu cumlenizin üstüne laf edecegimi mi dusunuyorsunuz?
K.İ.B....

Cümlede ne var? Beynimizi kullanmanın nesi yanlış?

Cevap vermeyeceksiniz değil, veremeyeceksiniz.

Ve bal gibi biliyorsunuz ki bunun da bu cümleyle alakası yok.

rte kendiside cemmat içinde büyüdü,her nedense basamakları çıkarken ardındakileri tek tek sildi..bu insanlar olmasaydı var olabilecekmiydi acaba...
suçluyu tutanda suçu yapmış kadar ortak olur arkadaşım gönlünü ferah tut

Cümlede ne var? Beynimizi kullanmanın nesi yanlış?

Cevap vermeyeceksiniz değil, veremeyeceksiniz.

Ve bal gibi biliyorsunuz ki bunun da bu cümleyle alakası yok.

Ya siz neden beni sürekli alintiliyorsunuz? Tamam yorumlarimi begenmiyor olabilirsiniz, ben de sizin ve sizin gibi dusunenlerin yorumlarini begenmiyorum ama herkesin fikri kendine, banane, alinti yapmiyorum.
ama dünden beri bana taktiniz hayirdir? Biraz da sizin fikirlerinize uygun kisileri alintilasaniz.?.
Ben cevap vermekten asla gocunmam cok şükür ki cevap verecek kapasitem de fazlasiyla var ama degmez. Anladiniz mi?
Bir daha beni alintilamayin rica ederim. Bu aralar habire insanlar da beni alintiliyor, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dogrusu..
Iyi günler. .

Aynen o sanatçı değil , benim gözümdede ,ses desen yok , enstrüman çalıyor desen yok , rol kabiliyeti yok ,yok birşey yok

magazincilere bol,bol rüşvet verip haberini yazdırıyor

Özel olarak sizi alıntılamıyorum. Tartışma geçmişime bakarsanız, sapla samanı karıştıran, yanlış mantık örerek yolsuzu hırsızı hukuksuzu normalleştirmeye çalışan her açıklamayı alıntıladığımı görürsünüz.

Alıntılanmak istemiyorsanız, bu platformda olmazsınız.

Buralar herkesin fikrini yazdığı yerler. Siz de fikrinizi yazarsınız fakat böyle çocuk gibi ben istediğimi derim, bu da cevap verecek kapasitem var da değmez, ben bunları diyeyim siz bana cevap vermeyin, şeklinde istekler almıyorum ben.

Tamam, tamam

Aynen o sanatçı değil , benim gözümdede ,ses desen yok , enstrüman çalıyor desen yok , rol kabiliyeti yok ,yok birşey yok

magazincilere bol,bol rüşvet verip haberini yazdırıyor

rol kabiliyeti yok

görüşünüze katılmıyorum, bence bir tek o özelliği vardı fakat para diğer alanlarda olunca bu özelliğini önemsemedi.

rol kabiliyeti yok

görüşünüze katılmıyorum, bence bir tek o özelliği vardı fakat para diğer alanlarda olunca bu özelliğini önemsemedi.
karakter oyuncusuda denemez yada onlarındevri bitti artık...

gazeteciler sorudu o da cevap verdi, hülya avşar kim

Kemal Kılıçdaroğlunun bunu söylemesi ne kadar doğru bilemem ama bence de Hülya Avşar yalaka? Eskiden İbo'ya yalakalık yapıyormuş,sonra Acun'a,şimdi Recep Tayyip Erdoğan'a. Bu kadının gerçekten hiçbir yeteneği yokken bu kadar para kazanmasının tek sebebi bu.

kılıçdaroğlu savunucusu biri değilim ama şimdi gelgelelim doğru söze ne hacet.
rüzgar nereden eserse ona evet diyen biri işte hülya avşar... daha ne olaydı.

Sözlere dikkat etmezseniz, polemiğe girerseniz banlar geliyor a dostlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…