Sen yorum yap diye yetistirdim haberisabah sabah yemedin içmedin konuyumu hazırladın kız
kılıçlaroğlunu falan bilmam ama 1 buçuk milyon Suriyelinin 1 milyonu aç parasız dilencilik yapıyolar..2030 da güvenlik sorunumuz olacakmış Davutoğlu bizzat söyledi..
2030 mu söylesin bakalım benim hemşom küçük adamsabah sabah yemedin içmedin konuyumu hazırladın kız
kılıçlaroğlunu falan bilmam ama 1 buçuk milyon Suriyelinin 1 milyonu aç parasız dilencilik yapıyolar..2030 da güvenlik sorunumuz olacakmış Davutoğlu bizzat söyledi..
senin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımızSen yorum yap diye yetistirdim haberi
Suriyeliler olmadan once Turkiyede hic dilenci yoktu zaten
rte de bizm hemşeri olmaz olsaydı2030 mu söylesin bakalım benim hemşom küçük adam
ne şehit oldu ne gazi ... gitti niyazisenin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımız
nasıl bir başbakan güvenlik sorununa zemin hazırlayıp..güvenlik sorunumuz olacak diyebiliyorBizim meşhur salı pazarına gidin de görün bakalım,nasıl suriyeli kaynıyor orası..
Girişte boş bir taş bina var,camsız kapısız insanlar orada yaşıyor..
Çocukların ayaklarında ayakkabı yok,gözleri insanların üzerlerinde..
Kimse masal anlatmasın burada,adamlar resmen dileniyorlar..
nasıl bir başbakan güvenlik sorununa zemin hazırlayıp..güvenlik sorunumuz olacak diyebiliyorabd gibi yer altında insanlar yaşayıp gece sokağa çıkacaklar dedi
Ben ülkemde suriyeli İSTEMİYORUM !! Madem çok merhametli bir hükümetimiz var sınırlarda pasaportu yok diye ölüme terkettikleri insanlar nedir cüzzamlı mı ? Tamamen herşey politik. Ben çocuğumu rahatlıkla sokakta oynamasını istiyorum , kızılaya gittiğimde ablaaaaaaaa diye yapışan insanlar istemiyorum evet öncedende vardı dilenciler ama 1 ken 11 oldu kişi balına düşen dilenci sayısı. Boşbakaınınız harcamalarına zam yapacagına , kendıne saray yaptıracagına 1/100 ü onlara verseydı ama toplumdan uzak yerde yardımcı olsaydısenin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımız
Senden korkmus olmaya...Seni korkak donek seniKimden korktu acep lafi geri cevirdi?
yok canım..kılıçlar oğlu tayyip Erdoğan kadar politik değil ..Senden korkmus olmaya...
Deme ya sende mi Rizelisin hım anlaşılıyor şimdirte de bizm hemşeri olmaz olsaydı
verirmi kız onun daha çok ihtiyacı var paraya emine Erdoğan en pahalı takıları takıyor kıyafetleri giyiyor...onadamı maaş bağlandıkiBen ülkemde suriyeli İSTEMİYORUM !! Madem çok merhametli bir hükümetimiz var sınırlarda pasaportu yok diye ölüme terkettikleri insanlar nedir cüzzamlı mı ? Tamamen herşey politik. Ben çocuğumu rahatlıkla sokakta oynamasını istiyorum , kızılaya gittiğimde ablaaaaaaaa diye yapışan insanlar istemiyorum evet öncedende vardı dilenciler ama 1 ken 11 oldu kişi balına düşen dilenci sayısı. Boşbakaınınız harcamalarına zam yapacagına , kendıne saray yaptıracagına 1/100 ü onlara verseydı ama toplumdan uzak yerde yardımcı olsaydı
Karadenizliyim bendeDeme ya sende mi Rizelisin hım anlaşılıyor şimdi
Abla sendemi konyalısın yoksa konyadada var salı pazarıdaBizim meşhur salı pazarına gidin de görün bakalım,nasıl suriyeli kaynıyor orası..
Girişte boş bir taş bina var,camsız kapısız insanlar orada yaşıyor..
Çocukların ayaklarında ayakkabı yok,gözleri insanların üzerlerinde..
Kimse masal anlatmasın burada,adamlar resmen dileniyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?