Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

orası kesin...dua aldığı kadar bedduada aldı..savaşda falan değiliz bazı şeyler mübah değil..

Bunu bende dedim resmen kaçıyorlar hayır bizler olsak yani kadınlar savaşırız en azından savaşa gideriz
bunlar ödlek ödlek gerçi bu ödleklerde çok da hangi birini sayayım sana
bak kapıyı kapoatırlar dedin o konuda çok haklısın biz açarız herkese kucağımızı

İyi iyi severim Karadenizliyi
aman boşver insan olmak önemli..canım küçükken bile babam kürt dedi diye kızardım bak ilkokulda..ayrımcılık yaptığını düşünürdüm..eskiden bu kadar ayrımcılık yoktu..

orası kesin...dua aldığı kadar bedduada aldı..savaşda falan değiliz bazı şeyler mübah değil..
duanla yaşamadım ki beduanla öleyim diye söz var ona takılmıyorum ben Allah sonumuzu hayır eylesin.

aman boşver insan olmak önemli..canım küçükken bile babam kürt dedi diye kızardım bak ilkokulda..ayrımcılık yaptığını düşünürdüm..eskiden bu kadar ayrımcılık yoktu..
Haklısın öncelik insanlık

duanla yaşamadım ki beduanla öleyim diye söz var ona takılmıyorum ben Allah sonumuzu hayır eylesin.
beddua da durup dururken kimse etmez..ona bakarsan ne sözler var..

amin ama biz daha şanslıydık çocuklarımızdan..büyük şehirde dar gelirli olmak daha kötü bence..her türlü karışıklığa maruz kalırsın..okulda vs..allahdan ben küçük bir yerde yaşıyorum..

herkes kapatır ya kardeş ülke falan faso fiso ne azerbaycan ne başkası hepsi kapatır , kurtuluş savaşında kadınlarımızda savştı onlar kaçmamış , vatan öyle kurtarılıyor.

herkes kapatır ya kardeş ülke falan faso fiso ne azerbaycan ne başkası hepsi kapatır , kurtuluş savaşında kadınlarımızda savştı onlar kaçmamış , vatan öyle kurtarılıyor.
bende terk etmezdim ülkemibizim uğrumuza şehit olanlara ihanet etmezdim.

Yani ben de onu anlatmaya çalıştım valla öyle bi zaman geldi mi dost bildiklerinde düşman kesiliyor türkiyedede Allah korusun öyle bişey olsa aynısı olur

Bende küçük bir yerde yani konyanın ilçesindeyim
benim tek sıkıntım insanlarını sevmiyorum değilse çok lüks olmasakda
azıcık aşımız kaygısız başımız trafik sorunumuz yok yani diğer sorunlarımız yok çok şükür

Balıkesir alıtınoluk burasıda..doğalgazda trafikte yok ..havakirliliği yok..ayaklanmalara maruz kalmıyorsun..ama bir şey olunca yüreğimiz sızlıyor..gitmek isteyenler gençler bence..onlar henüz bizim kadar duygusal düşünemiyorlar..ama leride onlarda bizim gibi düşünecek eminim buna..

Hım bak sende güzel yerdeymişsin
doğalgaz yok buradada kömürlen ısınıyoz tüpümüz çok pahalı ama olsun
trafik sorunu dediğin burada yok olsada zaten bizde araba yok
eylemler gösteriler şiddet yani bizim burada öyle kolay kolay insan öldürme tecavüz dolandırma mafyada yok çok şükür
ha eğitim sıkıntısı var ama oda şimdilik bebeğimiz olmadığı için ne nasıl bilmiyoruz
hele bi hayırlısı ile evladımız olsunda eğitimini de allah kerim
üzülmezmiyiz sanki doğudaki yaşananlara üzülmedik mi hep üzülüyoruz ama elimizden gelen bişey yok

ah canım ah..hayırlısıyla bebeğin olsun anlayacaksın daha fazla haksızlıkları..zenginin çocuğu 10 bin liralık kreşe gider..anaokulu ,ilköğretim vs..devletin anaokulları yetersiz..fakir çocuklar üstleri başları kirli..bit vs..öğretmen ana okulu 4..6 yaş hepsine yetemez...
tüp desen 70 tl falan..elektirikde 1000 de 35 vergi sanırım..burada emekliler karanlıkta oturuyor fatura gelmesin diye...
sonrada çevre bilinci diyoruz..benim anne babam 50 sene önce karadenizden büyük şehire gelmiş..şu an doğudan falan çok göç var istanbula..daha yeni öğreniyorlar..bir kaçına kızkardeşim demiş sağlık ocağından doğum kontrolü gereklerini veriyorlar diye..gidip almışlar..bir sürü çocuk..kendilerini doyuramayan insanlarda çevre bilinci olurmu..bence ileriye falan gitmiyeceyiz..böyle sayıcaz yerimizde..Türkiyede parası olan İNSANİ şartlarda yaşar..diğerleri zaten sıkıntıda..biz gavur değiliz biz bilmiyormuyuz yardımı..ama ülkenin durumu ortada..daha kendi göç edenlerimiz açken dikiş tutturamamışken yardım diye aldı adam..o ölen insanların vebali ülkeyi kim yönetiyorsa ondadır..kimse kendini kandırmasın..ben vergimi helal etmiyorum..asla asla..kendi cebinden yardım yapsın yapacaksa..belediyelerin hak etmeyenlerede yardım yaptığını gördük..neden hepsi denetlenemez..paralar çar çur ediliyor..yazık günah değilmi bizim evlatlarımıza..ülkemde yaşadığım için bedelini çatır çatır ödüyorum..nice zenginler bizim kadar ödüyormu acaba?

chp din üzerinden siyaset yapmasını beceremez..ilk okuldan itibaren tarikatlarda din ve siyaset olayını öğretiyorlar beyni tam olarak dolmuş adamlar bu konuda doktora yapmış..diğeri memur çocuğu aklı ermez öyle şeylere..bunlara bunlar gibi adam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…