Abla sendemi konyalısın yoksa konyadada var salı pazarıda
Sevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.
Anladım abla konyadada var salı pazarı ondan sordum bendeYok değilim canım istanbuldayım.
Anladım abla konyadada var salı pazarı ondan sordum bende
Canımcım ben evladım olmadanda anladım haksızlıkları her şeyi görüyom biliyom duyuyomah canım ah..hayırlısıyla bebeğin olsun anlayacaksın daha fazla haksızlıkları..zenginin çocuğu 10 bin liralık kreşe gider..anaokulu ,ilköğretim vs..devletin anaokulları yetersiz..fakir çocuklar üstleri başları kirli..bit vs..öğretmen ana okulu 4..6 yaş hepsine yetemez...
tüp desen 70 tl falan..elektirikde 1000 de 35 vergi sanırım..burada emekliler karanlıkta oturuyor fatura gelmesin diye...
sonrada çevre bilinci diyoruz..benim anne babam 50 sene önce karadenizden büyük şehire gelmiş..şu an doğudan falan çok göç var istanbula..daha yeni öğreniyorlar..bir kaçına kızkardeşim demiş sağlık ocağından doğum kontrolü gereklerini veriyorlar diye..gidip almışlar..bir sürü çocuk..kendilerini doyuramayan insanlarda çevre bilinci olurmu..bence ileriye falan gitmiyeceyiz..böyle sayıcaz yerimizde..Türkiyede parası olan İNSANİ şartlarda yaşar..diğerleri zaten sıkıntıda..biz gavur değiliz biz bilmiyormuyuz yardımı..ama ülkenin durumu ortada..daha kendi göç edenlerimiz açken dikiş tutturamamışken yardım diye aldı adam..o ölen insanların vebali ülkeyi kim yönetiyorsa ondadır..kimse kendini kandırmasın..ben vergimi helal etmiyorum..asla asla..kendi cebinden yardım yapsın yapacaksa..belediyelerin hak etmeyenlerede yardım yaptığını gördük..neden hepsi denetlenemez..paralar çar çur ediliyor..yazık günah değilmi bizim evlatlarımıza..ülkemde yaşadığım için bedelini çatır çatır ödüyorum..nice zenginler bizim kadar ödüyormu acaba?
Abla istanbuldan bahsediyon büyük olmazmı büyütmüşlerdir yıllarca e...k değiller yaBizim burası çok büyük,konyayı hiç bilmiyorum görmedim .
100de 80 mi gerçi belli oluyoda neyse o bir kişi kim ya çok merak ettimSevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.
Bu davaların savcısıyım dedikten sonra bu insanlara komplo yapıldı diyenin adı Recep Tayyip Erdoğan iseSeni korkak donek seniKimden korktu acep lafi geri cevirdi?
100de 80 mi gerçi belli oluyoda neyse o bir kişi kim ya çok merak ettim
Abla istanbuldan bahsediyon büyük olmazmı büyütmüşlerdir yıllarca e...k değiller ya
bizim memlekte büyümez hele bulunduğum ilçe falan zor yani
gel buyur gezdirelim seni
Olabilebilirmi dersin ablaKesin benim
İnşallah canım yaa kısmet olursa gelirim
Olabilebilirmi dersin abla
inşallah buyur gel abla kardeş gezeriz
Bu arada yine Chp ve yine Akasia...: )
Çok tatlısnız yaa... : ))
PYD ve PKK eşit olduğuna göre ( PKK+PYD=TERÖRİST) ,
suriyeliler derken ezidiler = PYD halkı olduğuna göre ,
Bugün savaş çıksa pkk ve Türkiye arasında , PYD mültecileri Türkiye'ye minnet duyup bizim yanımızda mı olur? yoksa pkknın yanında mı?
Seçimde kazanacağını tüm muhalefet bilirken , rte de kendine bu kadar güvenirken , o suriyelileri peki neden içeri aldı?
Milletim sorgulayın azıcık da olsa , kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
rte söylüyor diye de onun haklılığını doğrulamaz, ağzı olan konuşur.
Bütün muhalefetler tek bir çatı altında toplanıyor; koltuk+para+çıkar
Peki iyi bir siyasetçi iddaa eden insan ne yapar, iç karışıklığı önlemek için bir araya gelir TV karşısına çıkar ve halka sakin kalmaları için uyarır...
Amaa nerdeeee , memleket yağmalanıyor kimin umurunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?