Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

şimdi insanlık düşmanı ilan edilicem burda ama bencede 1,5 milyon suriyelinin alınmaması gerekiyo. kim oldukları belli değil. istiklal caddesinde eşimle yürürken kayıp ilanı asılmış resimdeki çocuk en fazla 10-12 yaslarında. bi grup suriyeli ne kadar ilan varsa hepsinin yüzünü ve altındaki telefon numarasını bozuk parayla kazıdılar. en az 30 resim vardı polise bildirdik eşimle ama olay nasıl devam etti bilmiyorum. ya öldürdüler ya da kacırdılar. bu insanlar sorgusuz sualsiz alınmaz. tamam insanlık görevi ama bizim insanlarımız değersiz mi? cadırkentlerden asla cıkış yapmamaları lazım heryer suriyeli doldu

1,5 milyon suriyeliyi içimize sokmak bu hükümetin yaptığı en büyük hatadır.Yemişim merhametini,sen onlara para verme bak onlar sana merhamet ediyor mu?Özellikle büyük şehirlerde sokağa çıkılmaz hale geldi bunlar yüzünden.Senin yerli halkın mağdur oluyorsa orada merhamet biter.​

Araşıtrmadan etmeden hükümetime merhametli dedğim için çok özür dilerim.Cahilliğime verin. Ünv de siyaset okumadım.
ABD de sığınmacılar 3-5 sene halktan uzakta kamplarda yaşıyor. Hiç vukuatı olmayanlar bu süreç sonunda halka karışmaya başlanıyor ve iş veriliyor daha sonra yada bu süre içinde en ufak yanlış yapanlar sınır dışı ediliyor. Şimdi araştırmadan gazetede okuduklarıma istinaden ; tecavüzler , cinayetler ve hırsızlıklar orda burda rahatlıkla yaptıgına göre ülkemde demekki kontrolsüzce salınmış bunlar. Arkadaşımında dediği gbi sarayında beslesin gayrimenkullerinde oturtsun ayakkabı kutularından 1 tanesi tüm suriyelilere yeter.

Sevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.

Kulaklarım çınladı akasia,
Hakaret olarak algılama onu,gerçekleri söylüyoruz burada.
Ama sizler nedense görmemezden geliyorsunuz gerçekleri..

Evet Suriyelileri iceri alip onlari multeci kamplarinda tutmayip halkin insafina birakmak sersefil sokaklara salmak vatana ihanettir. Neden garip karsilandi anlamadım

Canımcım ben evladım olmadanda anladım haksızlıkları her şeyi görüyom biliyom duyuyom
dershaneler kapatıkacak çocuklarınız özel okula göndereceksiniz dediler düşünsene benim olmadığı halde bile ayaklandım yani şahsen ebnim eşim ne kadar memur olursa olsun okutamam ben özel okulda Allah yardım etsin ailelere
bide şu var tutturmuş 3 çocukda 3 iyide nasıl ha şimdi devlette 3 tüp bebek denemek yaptırmak sanırsam bedava inanırmısın ben ondan da faydalanmıyom eşim memur olduğu için özellerle de bi anlaşmamız yok yapmıyorlar orayada gittikmi çatır çatır veriyoruz başka türlüde olmuyor
belediyeler iş yapıyor mu asla hele bizim buradaki belediye başkanı AKP kazandı ya ben çalışmasamda olur dermiş ne demek ya şimdi kendisi hacda ama rabbim görüuor ona bişey diyemem
ben Suriyeliye yardım etmem edemem de ha kızarsınız kızın hiç umrumda değil ben bir yerleden sıkayım evladıma adım adım gideyim derken onlar savaştan kaçsınlar gelsinler olmaz vermem rabbim acısın ama onlarıda türkiyeye getiren baksın bir zahmte hyır ilgilemeyeceğin bi insanı ne demeye sokuyorsun
varya ankaraya doktora gittim inanırmsın ben üzerime alıp giyemiyom oda gelmiş doktora ellerinde son moedl telefon dokunmatik
yani ben kendimi acındırmak istmeiyom ama durum böyle
mağazaya gittim mesela nasıl pahalı pahalı giysi alıyor adamlar ben bunların nesine yardım edeyim
eğer ki yardım türkmen kardeşlerime yapılacaksa kuruşum olsada veririm

Sevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.
100de 80 mi gerçi belli oluyoda neyse o bir kişi kim ya çok merak ettim

100de 80 mi gerçi belli oluyoda neyse o bir kişi kim ya çok merak ettim

Kesin benim

Abla istanbuldan bahsediyon büyük olmazmı büyütmüşlerdir yıllarca e...k değiller ya
bizim memlekte büyümez hele bulunduğum ilçe falan zor yani
gel buyur gezdirelim seni

İnşallah canım yaa kısmet olursa gelirim

Bi tekmede burda... O insanları geri çevirmek olmazdı.

Fakat kabul edilmelidir hükümet bu durumu yönetemedi.

PYD ve PKK eşit olduğuna göre ( PKK+PYD=TERÖRİST) ,
suriyeliler derken ezidiler = PYD halkı olduğuna göre ,
Bugün savaş çıksa pkk ve Türkiye arasında , PYD mültecileri Türkiye'ye minnet duyup bizim yanımızda mı olur? yoksa pkknın yanında mı?

Seçimde kazanacağını tüm muhalefet bilirken , rte de kendine bu kadar güvenirken , o suriyelileri peki neden içeri aldı?

Milletim sorgulayın azıcık da olsa , kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
rte söylüyor diye de onun haklılığını doğrulamaz, ağzı olan konuşur.

Bütün muhalefetler tek bir çatı altında toplanıyor; koltuk+para+çıkar
Peki iyi bir siyasetçi iddaa eden insan ne yapar, iç karışıklığı önlemek için bir araya gelir TV karşısına çıkar ve halka sakin kalmaları için uyarır...
Amaa nerdeeee , memleket yağmalanıyor kimin umurunda.

Suriyeli mülteciler PYD li olsalardı kalır savaşırlardı. Buraya gelmezlerdi.Zaten gelenlerin çoğu kadın-çocuk.
Umarım bir gün mülteci konumuna gelmek zorunda kalmazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…