- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
ona cevap vermezler egem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona cevap vermezler egem
İmam Hatipli öğrenciler hiç kimsenin arka bahçesi, ön bahçesi, tarlası, bostanı değildir. İmam Hatipli öğrencileri öyle görelerin Allah iki dünyada da iki yakasını biraraya getirmesin.
düz liselere yada anadolu liselerine türbanlı girilebiliyorsa neden imam hatipe gidiyrlarki öğrenciler ?imam hatip mezunu biri olarak sorayım, imam hatiplerin çoğalmasındaki amaç ne? hayır yani daha dindar olunmasını falan bekliyorlarsa olunmuyor.. tam tersi meslek derslerine ağırlık vermek için diğer dersler çok zayıf kalıyor, sonuç olarak ne meslek dersleri çok iyi öğreniliyor ne diğerleri.. Yani bütün okullar dönüştüğünde "çaresizlikten imam hatip mezunu olan" bir kitle çıkacak karşımıza bir kaç sene sonra..
düz liselere yada anadolu liselerine türbanlı girilebiliyorsa neden imam hatipe gidiyrlarki öğrenciler ?
düz liselere yada anadolu liselerine türbanlı girilebiliyorsa neden imam hatipe gidiyrlarki öğrenciler ?
meslek liselerindende ünüversite kazanmak zor ama değilmi,seçenekler dar..düz lise var mı?
meslek dersleri için gitmeyi tercih edenler olabilir, ama orada da öğretmenler genellikle kendi fikirlerini öğretme yöntemini seçiyorlardı benim zamanımda.. neyse bu konuya hiiç girmeyelim çıkamayız![]()
konu ile çok ilgili değil ama aile çocuğa örtünme yada gideceği okul yönünde baskı yapmamalı.kızkardeşimin arkadaşı, örtünme konusunda ilkokul dörde giden kzına, baskı yapıyormuş,senin kafanı kırarım! diyormuş kıza,okuldan çıkarken hemn ört diyormuş..aileler bu konuda baskı yapmasa keşke..birde tutucu ve kızlarını okutmak istemeyen aileler imam hatibe göndermeyi kabul ediyor..Aile baskısından ibaret.
Ben stajımı İmam Hatip Lisesi'nde yaptım. (10. 11. 12. sınıflara girme imkanım oldu)
Nerde zibidi var nerde amele var hepsi orda toplanmış gibi. Sadece A sınıfları yani anadolu düzeyinde olup akıllı çocuklar efendi ve imam hatipli bana göre.
Ne hocalarına saygıları var, ne arkadaşlarına. Ders dinlemiyorlar, derste müzik dinliyorlar, hepsinin elinde tablet orda burda değişik sitelerde geziyorlar, oyun oynuyorlar.
İmam hatip deyince insanlarımız bir şey sanıyor ama öyle değil. Bir çoğu aile baskısından gelmiş. Aile diyor ki; Bundan bir b.k olmaz bari imam hatip lisesine gitsin de adam olsun. Ama olmuyor maalesef.
Bende stajımın burda olduğunu öğrenince hem şaşırdım hem sevindim. Hem ortamı inceleyecektim hem de terbiyesiz çocuklarla karşılaşmayacaktım çünkü imam hatipli, nasıl olsa imanı bütün efendi çocuklar olacaktı :)
Ama hiçte beklediğim gibi olmadı..
İmam Hatip bundan 10-15 yıl önce iyiydi. Şimdi berbat.
bu sitede siyaset ko nuşmak ve konu açmak yasak diye biliyorum. ama bu konular benş tahrik ediyor. az kaldı atacam tüm içimdeki nefreti buraya. Hepsini doldurcan torbaya ağzını bağlayıp denize atcan. hepsi birbririnden yamyam. ye ye ye ye ye ye birmedi anasını satim. biri din ne bilmez birir dini para bilir. birinin topraktan başka gözü görmez. biri konuşmayı bile becereiyoo. bunlar mı yönetecek ülkeyi ya. UTANIYORUM.... Cennetten bir ülkeyi ve bu ülkenin temiz kalpli insanlanların neslini tükettikleri için ve bizde buna izin verdiğimiz için utanıyorum.
aha bunlarda işte şimdi devleti yönetiyo... yada bunlar camiye imam olup din öğretecek. düşün artık gerisinikonu ile çok ilgili değil ama aile çocuğa örtünme yada gideceği okul yönünde baskı yapmamalı.kızkardeşimin arkadaşı, örtünme konusunda ilkokul dörde giden kzına, baskı yapıyormuş,senin kafanı kırarım! diyormuş kıza,okuldan çıkarken hemn ört diyormuş..aileler bu konuda baskı yapmasa keşke..birde tutucu ve kızlarını okutmak istemeyen aileler imam hatibe göndermeyi kabul ediyor..
bende yasaksa niye var demek istemiştim. bu ülkede polemiğe girmeden siyaset konuşmak zor. atalarımız öyle ornek oluyor napalımSiyaset konuşmak yasak değil polemiğe girmek yasak. Şuan gündem ve siyaset forumundayız zaten ne konuşucaz siyaset konuşucaz tabi :)
konu ile çok ilgili değil ama aile çocuğa örtünme yada gideceği okul yönünde baskı yapmamalı.kızkardeşimin arkadaşı, örtünme konusunda ilkokul dörde giden kzına, baskı yapıyormuş,senin kafanı kırarım! diyormuş kıza,okuldan çıkarken hemn ört diyormuş..aileler bu konuda baskı yapmasa keşke..birde tutucu ve kızlarını okutmak istemeyen aileler imam hatibe göndermeyi kabul ediyor..
bende yasaksa niye var demek istemiştim. bu ülkede polemiğe girmeden siyaset konuşmak zor. atalarımız öyle ornek oluyor napalım
tahrik etmek için yapıyorlar zaten ülkede aç yok diyorlar..asgari ücretli karıkoca çalışmasa aç kalıcak..fuhuş azaldı diyorlar,gelen fakir fukara suriyrli kızların kötü yola düştüğünü imam nkahla ikinci eş olarak para karşılığı verildiğini sağır sultan bile duydu!bu sitede siyaset ko nuşmak ve konu açmak yasak diye biliyorum. ama bu konular benş tahrik ediyor. az kaldı atacam tüm içimdeki nefreti buraya. Hepsini doldurcan torbaya ağzını bağlayıp denize atcan. hepsi birbririnden yamyam. ye ye ye ye ye ye birmedi anasını satim. biri din ne bilmez birir dini para bilir. birinin topraktan başka gözü görmez. biri konuşmayı bile becereiyoo. bunlar mı yönetecek ülkeyi ya. UTANIYORUM.... Cennetten bir ülkeyi ve bu ülkenin temiz kalpli insanlanların neslini tükettikleri için ve bizde buna izin verdiğimiz için utanıyorum.
bir tek bu bölümde siyaset konuşmak yasak değilbu sitede siyaset ko nuşmak ve konu açmak yasak diye biliyorum. ama bu konular benş tahrik ediyor. az kaldı atacam tüm içimdeki nefreti buraya. Hepsini doldurcan torbaya ağzını bağlayıp denize atcan. hepsi birbririnden yamyam. ye ye ye ye ye ye birmedi anasını satim. biri din ne bilmez birir dini para bilir. birinin topraktan başka gözü görmez. biri konuşmayı bile becereiyoo. bunlar mı yönetecek ülkeyi ya. UTANIYORUM.... Cennetten bir ülkeyi ve bu ülkenin temiz kalpli insanlanların neslini tükettikleri için ve bizde buna izin verdiğimiz için utanıyorum.
konu ile çok ilgili değil ama aile çocuğa örtünme yada gideceği okul yönünde baskı yapmamalı.kızkardeşimin arkadaşı, örtünme konusunda ilkokul dörde giden kzına, baskı yapıyormuş,senin kafanı kırarım! diyormuş kıza,okuldan çıkarken hemn ört diyormuş..aileler bu konuda baskı yapmasa keşke..birde tutucu ve kızlarını okutmak istemeyen aileler imam hatibe göndermeyi kabul ediyor..