siz neden üzerinize alındınız ?
ben tolinin twitine karsılık paylastım sizden alıntı da yapmadım.:44:
ama lütfen ben size saygı duydum ayrıca arkadaşımda size bişey söylemedi onu da savunmuyorum lütfen ikinizde ban yemeyin böyle bişey içinçocuk gibi tartışacakmıyız yani,
onun alıntısı bunun alıntısı benin alıntıma yazma gibi,
sabahtan beri resim paylaşılıl duruyor altına da buna da montaj denir deniliyor,
aranızda karşıt görüşlüyüm haliyle paylaşılan resme yorum yazdım üzerime de alındım..
alıntılamadım özellikle...
bence mune burayı ikiye ayırsın valla aynı görüşümüdeki insanları alıntılayıp aynı görüş insanlarla konu açıp duralım..
yahu biraz saygı
bir şey yazıyorum anında üç beş alıntı mesajı hemen cevap vermeler,
anlam veremiyorum gerçekten
bizimde mi kötü dememizi istiyorsunuz..
rahat edeceksiniz diyelim yeter ki sizler rahat edin huzurlu olun...........
konuyla alakasız ama....
facete
türkan şoray için çocuğumu keserim, diye bir gurup vardı hala var mı biliyorum :)
konu siyasi ama bu durum da erdoğan için yazılan yazıya benzediğinden direk aklıma geldi
bunu gördüğümde şok olmuştum
çocuk gibi tartışacakmıyız yani,
onun alıntısı bunun alıntısı benin alıntıma yazma gibi,
sabahtan beri resim paylaşılıl duruyor altına da buna da montaj denir deniliyor,
aranızda karşıt görüşlüyüm haliyle paylaşılan resme yorum yazdım üzerime de alındım..
alıntılamadım özellikle...
bence mune burayı ikiye ayırsın valla aynı görüşümüdeki insanları alıntılayıp aynı görüş insanlarla konu açıp duralım..
yahu biraz saygı
bir şey yazıyorum anında üç beş alıntı mesajı hemen cevap vermeler,
anlam veremiyorum gerçekten
bizimde mi kötü dememizi istiyorsunuz..
rahat edeceksiniz diyelim yeter ki sizler rahat edin huzurlu olun...........
ama lütfen ben size saygı duydum ayrıca arkadaşımda size bişey söylemedi onu da savunmuyorum lütfen ikinizde ban yemeyin böyle bişey için
konuyla alakasız ama....
facete
türkan şoray için çocuğumu keserim, diye bir gurup vardı hala var mı biliyorum :)
konu siyasi ama bu durum da erdoğan için yazılan yazıya benzediğinden direk aklıma geldi
bunu gördüğümde şok olmuştum
bişey demedi tamam ama olmuyor hep şantaj demeyin montaj demeyin,
ayıp oluyor yani biraz, şantaj diyen yok burada,
resim paylaştınız ve dedik çok çirkin diye,
olmadı ikinci resim..
hükümeti yeri gelir hepimiz eleştirilecek yerde eleştiririz
neyse şimdi konu dısı olmasın
gredel ben senin yazılarını okuyunca hani yapılanları hiç eleştirmeyen biri olarak sanmıstım ama değilmişsin.
valla kusura bakma ya :26:
ya bu akşam kimse kimseye sataşmadı inanın buna nedenine gelınce sataşamıycak olmaktan değil hepimizin ceza puanı yeterınce yuksek ve en ufak polemikte zaten siteden şutlanıyoruz o yüzden akıllandığımız için polemiğe gitmiyoruz inanın size kasıtlı bisey yazmadı öyle olsaydı sizden bikaç mesaj önce aus benim mesajıma montaj dedi once ausun alınması gerekiridi lütfen bu akşam burdan polemik çıkmasın
ya bu akşam kimse kimseye sataşmadı inanın buna nedenine gelınce sataşamıycak olmaktan değil hepimizin ceza puanı yeterınce yuksek ve en ufak polemikte zaten siteden şutlanıyoruz o yüzden akıllandığımız için polemiğe gitmiyoruz inanın size kasıtlı bisey yazmadı öyle olsaydı sizden bikaç mesaj önce aus benim mesajıma montaj dedi once ausun alınması gerekiridi lütfen bu akşam burdan polemik çıkmasın
valla ben kimseye sataşmak için paylaşmadım
gayet özgürce yorumumu yaptım herkes gibi.. lütfen polemiğe sürüklemesin kimse... burada her üyeyi takip etmiyorum acaba kim neyi savunuyor diye.
alınan varsa da artık bir şey diyemeyeceğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?