yoo ben dedimbirde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...
:)
eleştirilcek yani varsa da eleştiririm ama şimdi seçim zamanı desteğimi veriyorum kendi çapımda
herkesin hataları var.mesela bu twitter...
ya celallenme, sinirlenme adam rahatsız oluyosan bazı şeylerden söyle yalan yanlış hesaplardan, gezi olaylarında milleti aşırı galeyana getirmeye çalışan uç insanlardan, madem rahatsız oldun bir yaptırımı olsun.
ama tamamen kapattırmak.
ben kullanmıyorum mesela ama doğru düzgün kullananlar var.
beni ilgilendirmez kapanması kullanmadığım için ama sinirle hemen şunu asıcam bunu kesicem diyor :) bana göre yanlış anlaşılıyor.
fazla sinirleniyor bunu sevmiyorum.
böyle taparcasına saçma sapan şeyler yapanları da sevmiyorum.bi kere bi müslümanın aşırılıktan uzak olması lazım.
bu tür şeyler akp ve destekçilerinin de yara almasına sebep oluyor, imaj zedeleme durumu oluyor yani...
Yeri değil ama söylemek istiyorum. Gezi olaylarını geçtim. Ölen şehitlerimizin haberlerini bile alamıyoruz. Bu kime yarıyorsa suçu onda aramak en normal tepkidir bence. Kılıçdaroğlu'nun kaç yıl önceki davasından bize ne ? Niye bu günlerde ortaya çıkıyor ?
alaraey alınmadı aslında,sadece bizde bu tarz şeyleri tasvip etmeyiz demek istedi
fakat sen yanlış anladın,bi başka topiktede benden alıntı yapmayın yazmıştın
herkse herkesten alıntı yapmaya hakkı var bu sitede
polemik için demiyorum bunları,görüşümü belirtmek istedim,sonra işler sarpa sarmasın :)
bence gerçek neden biliyomusun kullandıkları telefon kriptonlumuymuş oyle bişeymiş dediki kriptonlu telefonları bıle dinliyolar dedi sence de kasetler gerçek değilmidir bu lafın üstüne?Bir seyi acikliga kavusturalim.bu kasetler ciktiktan sonra basbakan recep tayyip bey ilk olarak montaj dedi.hatta yurtdisinda konrol ettirdik dedi.sonra isim verdigi sirketler olayi yalanladi.bu seferde dinleyeni mahkemeye verecegim dedi.kafam karisti.simdi kaset gercekmi degilmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en çok eleştireceğim şey birden çok sinirlenip gözü dönüyor olması :)
gözü dönünce de ağzından ne çıkıyor bilmiyor birden bi şöyle yaparım böyle ederim demeye başlıyor :)
ya sakin dur, bir şey ispatlamaya çalışma
en uygun şey neyse en doğrusu neyse onu yap.
yok her seferinde böyle kendini kaybeder gibi oluyor :)
tezcanlılık mı denir buna ne denir bilemiyorum
...
kendimi eleştiriyorum
annemi, babamı herkesi belki içimden belki dışımdan
o da bir insan hata da yapar yanlış da eleştirilecek tarafları vardır.
insan üstüymüş gibi davranmanın alemi yok
ama seviyorum onu da söylemeden geçemiycem :)
Bir seyi acikliga kavusturalim.bu kasetler ciktiktan sonra basbakan recep tayyip bey ilk olarak montaj dedi.hatta yurtdisinda konrol ettirdik dedi.sonra isim verdigi sirketler olayi yalanladi.bu seferde dinleyeni mahkemeye verecegim dedi.kafam karisti.simdi kaset gercekmi degilmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...
Kilicdaroglu icin mi soylenmisti o laf? Ben yanlis anlamisim onu.. Neyse birsey demedim de hakaret filan olmadi. Malum, boyle seylerden bahsedince son gunlerde insanin aklina baska biri geliyor ister istemez...
ses başbakanın olabilir ama kelimeler ordan burdan uyarlama ekleme
montaj denince ses taklidimi sanıyor insanlar ne
kelimeleri uyarlıyorlar işte...
alaraey alınmadı aslında,sadece bizde bu tarz şeyleri tasvip etmeyiz demek istedi
fakat sen yanlış anladın,bi başka topiktede benden alıntı yapmayın yazmıştın
herkse herkesten alıntı yapmaya hakkı var bu sitede
polemik için demiyorum bunları,görüşümü belirtmek istedim,sonra işler sarpa sarmasın :)
Sizin de mi akliniza ilk o geldi? Eee.. Aklin yolu bir...başbakana dendi diye düşündünüz değilmi? :)
Kasetlerin gerçek olup olmaması dinlenildikleri gerçeğini değiştirmez hala anlaşılmayan nokta bu .
Kasetler montaj ise de dinlenmişlerdir (o montajı elde etmek için bir çok telefon konuşmasına ihtiyaç vardır )
Kasetler gerçekse zaten dinlemişlerdir .
Sizin de mi akliniza ilk o geldi? Eee.. Aklin yolu bir...
siyasilerin geçmişi geçmişte kalmıyor maalesef
başbakanında yıllar önceki konuşmaları sürekli gündeme getiriliyor
bu haberler hiçbir zaman bitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?