Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aziz Nesin bu toplumu okadar iyi analiz etmişki her romanı evet evet bu tiplemeyi tanıyorum diyoruzzübük filmi aklıma geldi yine, sansürsüz izlemenizi tavsiye ederim
Üsluba gel.
ilkokul öğrencileri bile daha zekice tartısıyorlar.
'Hahahahahaha kıskanıyonuzzz gılıçdaroğli pis fakirler kıskanclar gene ağlicanız hahahahaha böhhehehöhöh'
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi oy kullanırken basit bir matematik sorusu sorulsun doğru cevap verenler oy kullanabilsin demişti.
+1.
Sen şaka bile değilsin resmen kara mizahsın ve anlaşılan gılıçdaroglicisin:)) Bak bu seçimdede oy kullanamıyor gılıçdaroğli:)) Adam kendide biliyor cee haa pee nin oy verilcek parti kendininde lider olmadığını:))) Ama oy veren var işte:))) Ülkede 12 yılda nasıl geliştiğini görmemekte marifet tabii:)) Baya bir efor gerektiriuor olmalı:))
Ahahahaha bu benim cok hoşumu gidiyor yaaa.) belge olarak sarıldıkları şeyler kendi elleri ile hazırladıkkarı uydurmasyonlar yada çarpıtmalar ile SSK batırıcısı, kendi ilinden seçime girmeyi bi tarafı yemeyen, hatta hatta oy bile kullanamayan yalandaroglunu savunma çırpınışkarı.
)) kapadın şu interneti hem acınızdan ölüyonuz hem internette fink atıyonuz sizi gidi fakirler
)
Sizde kafa yapan yapmiş daha fazlası yok onj caniiimmm))
Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
Kimi savunuyorlaaarGıllıçdaroğlunu
)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn))
He ya yeniyim görmek istiyorum görucez millet olarak aksiyonu gerilimi seviyoruz bekliyorum![]()
Koltuk belası diye bir romanı var nesininCok uzuldum ben yaaaa. Kadinlar klubu gibi guclu bir "siyaset topigi" olan bi siteyee, duse duse ilkokul mezunu troll dusmus...![]()
Estafurullah, sizin gibi medeni okumus insanlar yaninda bi neyiiz ki!!Koltuk belası diye bir romanı var nesinin
sizde bu trollü baştan alın benim gibi medeni okumuş birini getirin der gibi bir haliniz var
Bazen düşünüyorum Aysun Kayacı haklı miydi acaba...
Estafurullah, sizin gibi medeni okumus insanlar yaninda bi neyiiz ki!!
Konu sahibi konuyu acmis ve devaminda verdigi cevaplar tamamen komiklik, alay ve kucumseme uzerine. Eee haliyla yorumlarda oyle olcak ne bekliyordun!....
Üsluba gel.
ilkokul öğrencileri bile daha zekice tartısıyorlar.
'Hahahahahaha kıskanıyonuzzz gılıçdaroğli pis fakirler kıskanclar gene ağlicanız hahahahaha böhhehehöhöh'
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi oy kullanırken basit bir matematik sorusu sorulsun doğru cevap verenler oy kullanabilsin demişti.
+1.
Aynen boyle bi sistem gelse zaten akp iktidara gelemez yani![]()