• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

He ya yeniyim görmek istiyorum görucez millet olarak aksiyonu gerilimi seviyoruz bekliyorum:63:

Üsluba gel.
ilkokul öğrencileri bile daha zekice tartısıyorlar.

'Hahahahahaha kıskanıyonuzzz gılıçdaroğli pis fakirler kıskanclar gene ağlicanız hahahahaha böhhehehöhöh'

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi oy kullanırken basit bir matematik sorusu sorulsun doğru cevap verenler oy kullanabilsin demişti.
+1.

Cok uzuldum ben yaaaa. Kadinlar klubu gibi guclu bir "siyaset topigi" olan bi siteyee, duse duse ilkokul mezunu troll dusmus...:cry::cry::KK42:

Arada bazı topiklere dalıp şaka yollu yazışmalarım topik üzerindeki stresi dağıtmak için;)

Konuya yorum yapalım, vallahi içimdekini aynen yazıyorum, değil noter tasdikli, hükümet kaşesi vurulsa hiçbir partinin vaadlerine inanmam.

Kılıçdaroğlu'nun yeterli bir muhalefet yaptığına inanmadım hiç, partinin başına geliş şekli bile nahoştu, ki Mustafa Sarıgül partiden ihraç edilmişken yerel seçimlerde yeniden partiye alınıp birde aday gösterilince şoka girdiğimi de konuyla ilgili açılan topikte yazmıştım.

Hepsi oy derdinde, bugün hangisi iktidar olsa vatandaşın yaşayacakları 3 aşağı 5 yukarı aynı.

Dün daha önce de haberlerde dinlediğim bir mevzu yine haber yapıldı, engelli vatandaşların maaşları kesiliyor, sebepte artık evdeki kişi başı gelire göre düzenleme yapılması, yetmiyor, %96 engelli olduğu raporla sabit engelli vatandaştan şimdiye kadar aldığı engelli maaşı faiziyle geri isteniyor, faiz???

2008'den sonra emekli olanların emekli maaşları 400-450 lira, komik değil mi?

Ben tüm partileri geçeli asırlar oldu nerdeyse, o yüzden burda parti liderlerinin ismiyle dalga geçilmiş, üstüne basa basa soyadları değiştirilerek yazılmış umrumda değil.

Ama tabii seçim zamanı gelip başka liderlerinde isimleriyle oynanarak yazıldığında sakın ola şikayet etmeyin, bozulmayın.
Madem siyaset bu kadar Hırs odaklı, hırslarınızın ekmeğini yersiniz.

Üsluba gel.

'Hahahahahaha kıskanıyonuzzz gılıçdaroğli pis fakirler kıskanclar gene ağlicanız hahahahaha böhhehehöhöh'

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi oy kullanırken basit bir matematik sorusu sorulsun doğru cevap verenler oy kullanabilsin demişti.
+1.

Aynen boyle bi sistem gelse zaten akp iktidara gelemez yani :D

Sen şaka bile değilsin resmen kara mizahsın ve anlaşılan gılıçdaroglicisin:)) Bak bu seçimdede oy kullanamıyor gılıçdaroğli:)) Adam kendide biliyor cee haa pee nin oy verilcek parti kendininde lider olmadığını:))) Ama oy veren var işte:))) Ülkede 12 yılda nasıl geliştiğini görmemekte marifet tabii:)) Baya bir efor gerektiriuor olmalı:))

Ahahahaha bu benim cok hoşumu gidiyor yaaa.:KK66:) belge olarak sarıldıkları şeyler kendi elleri ile hazırladıkkarı uydurmasyonlar yada çarpıtmalar ile SSK batırıcısı, kendi ilinden seçime girmeyi bi tarafı yemeyen, hatta hatta oy bile kullanamayan yalandaroglunu savunma çırpınışkarı.:KK66:)) kapadın şu interneti hem acınızdan ölüyonuz hem internette fink atıyonuz sizi gidi fakirler:KK66:)
Sizde kafa yapan yapmiş daha fazlası yok onj caniiimmm:KK66:))

Aynen işte:KK66:) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar:KK66:)))
Kimi savunuyorlaaar:KK66: Gıllıçdaroğlunu:KK66:)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn:KK66:))

Size KK da harcandığınızı bir önceki konunuzda söylemiştim.
Hala aynı fikirdeyim.
Yeriniz meydanlar sizin :KK53:
Melih Gökçek'in asistanı olmayı teklif etseniz fena olmaz mesela :KK53:

He ya yeniyim görmek istiyorum görucez millet olarak aksiyonu gerilimi seviyoruz bekliyorum:63:
Why-not-now-520.webp

yönnetmenin dediği gibi gelsin ACTİONNNNNNN:)

Cok uzuldum ben yaaaa. Kadinlar klubu gibi guclu bir "siyaset topigi" olan bi siteyee, duse duse ilkokul mezunu troll dusmus...:cry::cry::KK42:
Koltuk belası diye bir romanı var nesinin
sizde bu trollü baştan alın benim gibi medeni okumuş birini getirin der gibi bir haliniz var

atma kemal din kardeşiyiz dicem de neyse :D onu da değiliz heralde en azından yurttaşız yav atma :D

Kemal abimiz iyidir ama şu siyaset işini beceremiyor mizacında yok
Siyasetçi attığını yutturandır

Koltuk belası diye bir romanı var nesinin
sizde bu trollü baştan alın benim gibi medeni okumuş birini getirin der gibi bir haliniz var
Estafurullah, sizin gibi medeni okumus insanlar yaninda bi neyiiz ki!!
Konu sahibi konuyu acmis ve devaminda verdigi cevaplar tamamen komiklik, alay ve kucumseme uzerine. Eee haliyla yorumlarda oyle olcak ne bekliyordun!....

Bir sizden bir bizden medeniyet yarıştıralım bu böyle devam eder gider birde medeni bir toplum değiliz deriz
Eeee haliyle siyaset bu içinde birçok şeyi barındırır komedide buna dahildiir
Estafurullah, sizin gibi medeni okumus insanlar yaninda bi neyiiz ki!!
Konu sahibi konuyu acmis ve devaminda verdigi cevaplar tamamen komiklik, alay ve kucumseme uzerine. Eee haliyla yorumlarda oyle olcak ne bekliyordun!....

Okypete:) Senin gibi aklı başında insanlarda arada yazmasa ben burayı iyice okuyup gülme yeri edinmiştim kendime:KK66: Bak yazanların hiçbirisi olayı eleştirmiyor hepsi bana saldırıyor:KK66: Neden çünkü acı gerçekler ortada:KK66:Seviyeden bahsediyorlar:) İyide gıllıçdarogli gibi birini savunanlara başka hangi seviyede konuşalım:KK66:) Savunduğunuz kişinin seviyesi ortada her açıdan:KK66: Siyasi, zeka, liderlik, bilgi... seviyesi ortada:KK66: Ee sizde onu savunanlarsınız:KK66: AKP secmenine en son laf edecek seviyede bile değilsiniz, çünkü AKP seçmeni, tarih boyunca inandığı kişilerin ardından gitmiş, desteklemiş secmen.Yani biyere körü körüne bağlı değiller.. Geçmişte menderesi, özalı desteklemiş seçmen çoğu..Şimdide inandıkları RTE nı destekliyorlar..
Ama ya ZAVALI CeHaPe seçmeni:KK66: Gıllıçdar kendi becerip oy bile veremez ama seçmenine '' Tıpış Tıpış Ekmeleddine oy vereceniz'' der, verirler. % 30 dan aşağı oy alırsam istifa edecem der, etmez, bir sonraki seçim yine oy verirler:KK66: Liderlik denen tek vasfı yoktur, yıllardır küfrettiği, Erdoğan ın darbeci, cuntacıları temizlemek için kullandığı, işi bitincede kaldırıp attığı cemaatle can ciğer olur, onlara bel bağlar yine oy verirler.....Gerçi RTE gidecek de, ABD mandasını bile kabul edebilecek seviyede olanları bile var:KK66:
Uzatmayayım yani tek bir vasfı, en ufak bir vizyonu, minnacık siyasi zekası olmayan adamin peşine koyun gibi takılıp giderler:KK66:)
Senelerdir onlarca seçim kaybederler ama yinede oy verirler:KK66: Birkez olsun ''ne olsa yine kaybedeceğiz bari bu seçim oy vermeyelim protesto edelimde artık kendilerine gelsinler'' demezler bu seçmenleri, aslında gerçek koyunlar ortadadır görebilene:))
Birde tabi azda olsalar,artik canına tak edip bu seçim başka partiye gidecek olanlar var yani bu sefer % 25 ide alamayacak cehape:))
Bu seviyeyi anlamazdını ama ben bu sayfaları okuyup cevap verme luzumu bile hissezmeyen o kocamaaaan AK parti seçmeninin duygularına tercüman olayum dedüm ehehehe
Hadi siz seviyenizce takılmaya bana saldırmaya ve dilinizde yazılmış bir yaziyi bile '' ne yazmış yeeea'' diye, gerizekalı gibi okuyamadığnızı dile getirmeye devam..
Ben sizin gibi boş değilim:)) İNTERNET sayfalarında pineklemiyorum:KK66:) Bu nedenle akşamları boş zamanlarda okuyup eğleniyordum ama yeter... Az ciddi olam gerçekleri yazayım sonrada ceza alıp tatile çıkayım:))Siz yazmaya bizde sizin içinde bulunduğunuz acziyete gülmeye devam:KK66: Üzgünüm ama durumunuz bu:).. Neydi parolanız'Yeterki Erdogan gitsin'':)) Zooooorrr
Hadi gıllıçdar fanları öpüldünüz anacım:KK66:)

Son düzenleme:
Ayyy anlayış abidesi bak anlamış ;))) Ayhh Allah ım bu işte anlamış hali;)) Eer bunun lideride ancak olsa olsa gıllıçdarogli olur;)))Seçmeninin lideri;)) Tencere kapak yani;))))

Üsluba gel.

+1.

Aynen boyle bi sistem gelse zaten akp iktidara gelemez yani :KK70:

Benim böyle bir mini projem vardı. Şartları şöyle;

1-Ülkede 80 yaş üstü hariç herkes oy vermek için okuma-yazma ön elemesine sokulacak.

2-Okuma yazma bilmeyenler elendikten sonra kalanların çok basit sorulara cevap vermesi istenecek, Türkiye'nin başkenti neresidir, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı kimdir, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kimdir gibi.

3-2.şıktaki sorulara doğru cevap verenler oy kullanma hakkına sahip olacak. Bu sorulara doğru cevap veremeyenler ülkeyi kimin yöneteceği konusunda söz sahibi olmayacak çünkü nerede yaşadıklarının, kimi seçtiklerinin farkında değiller zaten. Onun dışında her türlü vatandaşlık hakkından faydalanmaya devam edecekler tabii bir farkları olmayacak.

Mantıksız ya da olmaz bir şey mi bu siz söyleyin?

Back
X