• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

13 yıldır iktidarda olan partinin gitmesini isteyenler tam anlamıyla destek verebilecekleri bir parti liderleri
olmadığını beyan ettikleri sürece AKP iktidarı güçlenmeye ve iktidarda kalmaya devam edecek.
Muhalefete muhalefet ederek iktidar olunursa göreceğiz İnşallah.

Peki soruyorum bunun sorumlusu AKP seçmeni mi ? Bunun faturası neden AKP'ye kesiliyor. Hep her yerde her zaman bunu söylüyorum. muhalefetin beceriksizliğinin faturası diğer tarafa mı kesilmeli ? Eğri oturup doğru konuşalım lütfen.

KK mı çözüm ? DV mi ?

25-45 yaş aralığına bıraksınlar siyaseti. Hataları mutlaka olacaktır bu gençlerin ama bir yerlerde pişmeleri lazım. Hata yapa yapa doğruyu bulacaklardır. Bugün Süleyman Demirele parti başkanlığı önerin düşüneyim der ama 3 dakika düşünür ve geri gelir.

Nasıl bir hastalıkmış arkadaş bu

Peki soruyorum bunun sorumlusu AKP seçmeni mi ? Bunun faturası neden AKP'ye kesiliyor. Hep her yerde her zaman bunu söylüyorum. muhalefetin beceriksizliğinin faturası diğer tarafa mı kesilmeli ? Eğri oturup doğru konuşalım lütfen.

KK mı çözüm ? DV mi ?

muhalefet konusunda katılıyorum size.iç güvenlik paketi ile ilgil muhalefet günler boyunca konuştu,itirazlar etti hatta meclis birbirine girdi dün oylaması vardı peki ne oldu? tabii ki paket meclisten geçti çünkü muhalefetten oy veren milletvekili sayısı sadece 32 gibi bir rakam idi. o veryansınlar ne oldu,neden tam katılım olmadı da bu yasa kolayca kabul edildi? bu mudur muhalefet olmak?

o yüzden tek temennim seçimlerde ki %10 barajının kalkmasıdır.çünkü ben ülkemde ne böyle iktidar ne de böyle muhalefet istemiyorum,şairin dediği gibi başka türlü birşey benim istediğim :)

Allah aşkına şuna bir bakın şaka olmalı bu ! Bu adamın hiç mi danışmanı yok ?
Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..
30 sene önceydi bu siyaset. Allah aşkına CHP'nin hakkını verin

neyse yazmayacağım sonra sinirleniyorum kötü içerikten geldim dayanamadım yazdım.

muhalefet konusunda katılıyorum size.iç güvenlik paketi ile ilgil muhalefet günler boyunca konuştu,itirazlar etti hatta meclis birbirine girdi dün oylaması vardı peki ne oldu? tabii ki paket meclisten geçti çünkü muhalefetten oy veren milletvekili sayısı sadece 36 gibi bir rakam idi. o veryansınlar ne oldu,neden tam katılım olmadı da bu yasa kolayca kabul edildi? bu mudur muhalefet olmak?

o yüzden tek temennim seçimlerde ki %10 barajının kalkmasıdır.çünkü ben ülkemde ne böyle iktidar ne de böyle muhalefet istemiyorum,şairin dediği gibi başka türlü birşey benim istediğim :)

Sayın Kadesa,
Bu iktidar gitsin diye de o zaman bu muahlefet desteklenmemeli tepkiler farklı verilmeli. Ben ne böyle muhalefet ne böyle iktidar istiyorum.

* 3-4 bakan hakkında yolsuzluk şüphesi olduğunda kafalarının tepside sunulduğu,
* senin hakkında elimde ne dosyalar var diyip dosyaları seçime doğru servis edildiği... KK'da da BA'da da dosya varmış. Bunu saklıyorsan suçlusun ! Bunu bile bile susuyorsan suçlusun. KK da çıkacak seçimlere 2 ay kala elimde ne dosyalar var pehhhh yahu adam ne bekliyorsun ? Sen bunu şantaj için mi elinde tutuyorsun versene savcıya ! Savcı işini yapmaz ise servis et bunu gazetelere...

neyse ya ben gittim...

hepsi aynı halt

ben olsam seçilemezsem istifa edeceğim diye noter onayı verirdim. Sen de biliyorsun ki seçilemeyeceğini.. Cem uzan vaatlerine döndü olay.. Sahi neydi o vaatler Üç korner, bir penaltı olacak * Kızlar da askerlik yapacak * Sigara kanser yapmayacak * F.Bahçe’nin Avrupa tarihi iptal edilecek * Star gene benim olacak

:KK67:

Sayın Kadesa,
Bu iktidar gitsin diye de o zaman bu muahlefet desteklenmemeli tepkiler farklı verilmeli. Ben ne böyle muhalefet ne böyle iktidar istiyorum.

* 3-4 bakan hakkında yolsuzluk şüphesi olduğunda kafalarının tepside sunulduğu,
* senin hakkında elimde ne dosyalar var diyip dosyaları seçime doğru servis edildiği... KK'da da BA'da da dosya varmış. Bunu saklıyorsan suçlusun ! Bunu bile bile susuyorsan suçlusun. KK da çıkacak seçimlere 2 ay kala elimde ne dosyalar var pehhhh yahu adam ne bekliyorsun ? Sen bunu şantaj için mi elinde tutuyorsun versene savcıya ! Savcı işini yapmaz ise servis et bunu gazetelere...

neyse ya ben gittim...

hepsi aynı halt

kazen yakında kendini kibleyeceksin :)

aynı şeyi düşünüyoruz hatta bence bir çok kişi aynısını düşünüyor işte o yüzden ben seçim ile ilgili açtığın anket konusuna benim istediğim parti burada yok diğer seçeneğini işaretliyorum yazmıştım.

seçim barajı düşürülmezse akp kazanmasın diye chp ve mhp ye oy vermeye devam edilecek yine akp kazanacak yine diğer iki parti muhalefetin m sini yapamayacak.

2015 çok zor bir yıl olacağa benzer sadece ülkemiz değil dünya karmakarışık dengeler her gün biraz daha değişiyor
keşke tek sorun kılıçtaroğlu olsa

benim için chp bitmiştir. oy yok artık.. muhalefet yapmayı bilmeyene oy vermiyorum. aklımda vereceğim bir parti var. bakalım.

muhalefet konusunda katılıyorum size.iç güvenlik paketi ile ilgil muhalefet günler boyunca konuştu,itirazlar etti hatta meclis birbirine girdi dün oylaması vardı peki ne oldu? tabii ki paket meclisten geçti çünkü muhalefetten oy veren milletvekili sayısı sadece 32 gibi bir rakam idi. o veryansınlar ne oldu,neden tam katılım olmadı da bu yasa kolayca kabul edildi? bu mudur muhalefet olmak?

oyumuzu muhalefete kullanmalıyız kdesa,bunu yapmalıyız meydanı boş bırakmamalı..

arkadaşım sizin yorumları okuyunca siyaseti falan unuttum ben telaşlandım,

her yorumun sonunda göz kırpmışsınız,Allah şifa versin gözünüze ne oldu?

ayrıca tartışmanın bir üslubu vardır bunu bilmeyen insanlar da tartışmamalıdır bence.
kesinlikle..

oyumuzu muhalefete kullanmalıyız kdesa,bunu yapmalıyız meydanı boş bırakmamalı..

ben öyle düşünmüyorum artık canım, asla chp ye oy vermem.biliyorum gönlümden geçen parti de barajı geçemez ama artık sırf akp kazanmasın diye chp ye oy vermeyeceğim.çünkü muhalefeti böyle eksilerde olanın iktidarını düşünemiyorum.

...... benim istediğim parti burada yok diğer seçeneğini işaretliyorum yazmıştım.....

Şu kısma takıldım sorun olan partiler değil sorun parti liderleri.

chp nin oyları hdp ye mi kayıyor gerçekten?:KK64:
hadi hayırlısı
iki dönem kuralı
parti içi kadın eşitliği eş başkanlık karizmatik bir lider
aydın kesinlerin onaylarını alması banada acaba dedirtmiyor değil

ben öyle düşünmüyorum artık canım, asla chp ye oy vermem.biliyorum gönlümden geçen parti de barajı geçemez ama artık sırf akp kazanmasın diye chp ye oy vermeyeceğim.çünkü muhalefeti böyle eksilerde olanın iktidarını düşünemiyorum.
chp kesiminin yoğun olduğu yerdeyim kadesa burada asla farklı bir parti kazanamaz,görüyorumkimemur emeklilerinin yarısı oy kullanmıyor bu çok kötü bu şekilde bu baştakiler tepemizden gitmez..

Back
X