• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

problem bu bu partinin islamla hiç bir ilgisi yok diğer partiler gibi sıradan bir parti ama atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar,ayakkabı kutusu için iyi amaç uğruna denildi,imam hatip kurulucak diye banka soyma etikmi,bırakalım islamı bir tarafa..

ben diyorum zaten dini sömürüyor diye 100 oyum olsa vermem.. Ama diğerleri de sömürüyor hepsi birilerini sömürüyor hatta kemiiriyor yok ediyorlar... Mhp nin bdp kadar bu ülke de sesi çıkmıyorsa , chp bdp kadar sesi çıkmıyorsa..Kimse türkçülükten Atatürkçülük ten dem vurmasın..

Bu ülke de işini düzgün yapan olabilir , siyasi anlamda netice itibari ile dini islam ibaresi yazan herkes müslüman sayılır.Namazını kılmaz insanın gözüne sokmaz o ayrı.. Ama bu ülke vatandaşını düşünen partili ben görmedim..

Asgari ücret 1000 tl yol parası yok. istanbul da akbil 170 tl ev kira 21 milyon asgari ücretli var Her gün 1milyonu protesto etse ne olur ? Ama biz cahiliz cahilliğimizden dolayı sömürülmeye devam etmek zorundayız.

Ayakkabı kutusu bi sembol ne rantlar dönüyordur belki daha.

işsizlik her dönemde var git chp li ve diğer belediye ye başkan nereli ise tüm belediye çalışanlarının %80 i oralıdır. Bunun partisi yok ne yazık ki.Sen olsan ben olsam biz de kendi yakınlarımızı yerleştirmek isteriz.

işsizlik oranı yükseliyor her geçen bu da genç nüfustan ve emeklilik yaşının yükseltildiğinden boş yerlerin olmayışından kaynaklı..Uzun yıllardır işsizlik % 7-9 civarı ..
bu şekilde islam ülkesi olamk işidın isalmın adını kötüye çıkarmasıyla aynı,insanlar islamiyetten uzaklaşır islamiyetin adı karalanmamalı..

ben diyorum zaten dini sömürüyor diye 100 oyum olsa vermem.. Ama diğerleri de sömürüyor hepsi birilerini sömürüyor hatta kemiiriyor yok ediyorlar... Mhp nin bdp kadar bu ülke de sesi çıkmıyorsa , chp bdp kadar sesi çıkmıyorsa..Kimse türkçülükten Atatürkçülük ten dem vurmasın..

Bu ülke de işini düzgün yapan olabilir , siyasi anlamda netice itibari ile dini islam ibaresi yazan herkes müslüman sayılır.Namazını kılmaz insanın gözüne sokmaz o ayrı.. Ama bu ülke vatandaşını düşünen partili ben görmedim..

Asgari ücret 1000 tl yol parası yok. istanbul da akbil 170 tl ev kira 21 milyon asgari ücretli var Her gün 1milyonu protesto etse ne olur ? Ama biz cahiliz cahilliğimizden dolayı sömürülmeye devam etmek zorundayız.

Ayakkabı kutusu bi sembol ne rantlar dönüyordur belki daha.
1 milyonu protesto edicek gücü bulabilse faydası olaurdu,lüx yaşamlarından bir lokma fedakarlık edip bir kaç kuruş arttırırlardı asgari ücretide emekli maaşlarınıda,20 sene öncesinden daha sessiz bir ülke olduk..emekli maaşlarını düşürseler bu halkın sesi çokmaz bence..

İşidin islamla ilgisi yok demiyelim isterseniz de bildiğimiz islamla ilgisi yok diyelim

chp biz islam partisizyiz demiyorki

demiyor evet zaten bi adamı cumhurbaşkanı seçtirmeye çalıştılar yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. Şöyle de bir gerçek var herkes Atatürk e saygı duyuyorAma başı kapalı olanı modern chp geri kafalı görüyor.

Sırf birileri başa gelmesin diye insanlar istemedikleri, tasvip etmedikleri partilere oy vermemeli, mesela ben burda kararsızım, hiçbirine oy vermeyeceğim dediğimde aaaa öyle şey olur mu, oy vermelisin ki hükümet seçimleri kazanamasın demekte bir tür mahalle baskısıdır.

Ki yıllardır hiçbirine oy vermiyorum, insan aklının yatmadığı şeyi yapmamalı, x partiyi sevmiyorum ama y partisi başa gelmesin diye oy veriyorum mantığı bana ters şahsen.

Kazen'in yazdıklarına da katılıyorum, insan ne koltukmuş be diyor, zamkla mı yapıştılar o koltuklara?

Benimde kafamda deli sorular:KK14:

1 milyonu protesto edicek gücü bulabilse faydası olaurdu,lüx yaşamlarından bir lokma fedakarlık edip bir kaç kuruş arttırırlardı asgari ücretide emekli maaşlarınıda,20 sene öncesinden daha sessiz bir ülke olduk..emekli maaşlarını düşürseler bu halkın sesi çokmaz bence..

ya gezi parkında 2 ağaca protesto ettirilen bir gençlik var.. Ama asgari ücretliye gelince herkes dilsiz oluyor.. Hani burda da yap muhalefetini halkı döktür sokağa. Ne yapalım yani iki ağaç kadar değeri yoksa bu insanların yok vay efendim şöyle böyle demeyecek noter tasdiki yaptırsa da çıkmaz bir cacık

demiyor evet zaten bi adamı cumhurbaşkanı seçtirmeye çalıştılar yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. Şöyle de bir gerçek var herkes Atatürk e saygı duyuyorAma başı kapalı olanı modern chp geri kafalı görüyor.
saygı duyordu desek,şu anda bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,bunlara aklımız ermiyor tabii artık allaha emanet..

ya gezi parkında 2 ağaca protesto ettirilen bir gençlik var.. Ama asgari ücretliye gelince herkes dilsiz oluyor.. Hani burda da yap muhalefetini halkı döktür sokağa. Ne yapalım yani iki ağaç kadar değeri yoksa bu insanların yok vay efendim şöyle böyle demeyecek noter tasdiki yaptırsa da çıkmaz bir cacık
inan ağaç meselesi değildi,tabiiki kötü amaçlı katılımlar oldu ama hükümet hepsine maal etti,benim düşünceme karşıysan tü kaka,yandaşımsan islam insanısın varmı böyle bir şey..

saygı duyordu desek,şu anda bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,bunlara aklımız ermiyor tabii artık allaha emanet..

netice de duyuyordu duyuyorlardı bir zamanlar, Ama o malum taraftan kati surette hiç bir destek olmadı köstek oldular.

Çok şükür kul hakkım olmayacak.Varsın diğer günahlarım olsun rabbim affetsin.

Sırf birileri başa gelmesin diye insanlar istemedikleri, tasvip etmedikleri partilere oy vermemeli, mesela ben burda kararsızım, hiçbirine oy vermeyeceğim dediğimde aaaa öyle şey olur mu, oy vermelisin ki hükümet seçimleri kazanamasın demekte bir tür mahalle baskısıdır.

Ki yıllardır hiçbirine oy vermiyorum, insan aklının yatmadığı şeyi yapmamalı, x partiyi sevmiyorum ama y partisi başa gelmesin diye oy veriyorum mantığı bana ters şahsen.

Kazen'in yazdıklarına da katılıyorum, insan ne koltukmuş be diyor, zamkla mı yapıştılar o koltuklara?

Şimdilik iyi gidiyor gayet medeni bir şekilde tartışa biliniyor

ben o şekilde düşünmüyorum mune,neden güçlü parti baştayken sürekli yeni kanunlar çıkarılıyorvs her türlü önlemler alınmaya çalışılıyor,nereye gidiyoruz peki..buna ses çıkarmazssak ne olucaz?

netice de duyuyordu duyuyorlardı bir zamanlar, Ama o malum taraftan kati surette hiç bir destek olmadı köstek oldular.

Çok şükür kul hakkım olmayacak.Varsın diğer günahlarım olsun rabbim affetsin.
ben inançlı bir insan olarak,tabii asla mükemmelim diyemem,o rabbimize mahsustur,nankörlük yapamam,Atatürk önderliğinde o savaşlar yapılmasaydı şu an özgür bir ülke olamayacaktık..bunu reddeden hiç tarih okumamıştır,o zamanlar dinde sömürgecilik hat saffada olmasaydı bazı kararlar alınmak zorunda olmazdı..

A partisi B partisi C partisi. Hiç değişmez, değişmeyecek. Çünkü yönetilen noktamızın neresi olduğu belli. Muhalefetteki güçlü olan parti başlarındaki insanlar belli. Hepsi aynı yere hizmet ediyor.
Amaç belli ve şimdiden sonuç da belli. Kazanan daima aynı taraf olacak.
Uğur Mumcu'nun dediği gibi;
Bu ülke'nin hiçbir zaman "C" planı olmadı.Bu ülke de daima A.B.D planları devreye sokuldu.

inan ağaç meselesi değildi,tabiiki kötü amaçlı katılımlar oldu ama hükümet hepsine maal etti,benim düşünceme karşıysan tü kaka,yandaşımsan islam insanısın varmı böyle bir şey..

ya o ağaç olayı değildi hükümete karşı yapılmış bir ayaklanmaydı israil tarafından yaptırılmıştır. Ki israil başbakanı da erdoğan devrilene kdar sürmesi taraftarıyız demiştir.

Bende diyorum ki madem hedef akp baktın olmuyor şu asgari ücrete el at emekliye el uzat. Ama yok neden tek hedef akp yi devirebilmek. Oysa ki onu devirmenin daha çok kitleye ulaşmanın yolu ona destek verenlerden oy almaktan geçiyor.

Sen git ekmelletini getir başa..Yapay olduğu belli e hani sen dinci = gerici olarak görüyordun ..Seçtiğin adama bak chp vizyonuna uyuyor mu ? Hayır.

Halkının % 50 sinden fazlasının islamı yaşadığı bir ülke de sen azınlık alevi ,kürt vs başka bir rejimi zaten empoze edemezsin..

ben inançlı bir insan olarak,tabii asla mükemmelim diyemem,o rabbimize mahsustur,nankörlük yapamam,Atatürk önderliğinde o savaşlar yapılmasaydı şu an özgür bir ülke olamayacaktık..bunu reddeden hiç tarih okumamıştır,o zamanlar dinde sömürgecilik hat saffada olmasaydı bazı kararlar alınmak zorunda olmazdı..

o zamanda başörtülü şerife bacılar vardı. Kimsenin başı açık kapalı diye ezme devriyesi değildi dimi? Atatrük'ün amacı da insanların başını açmasına zorlamak değildi.

ya o ağaç olayı değildi hükümete karşı yapılmış bir ayaklanmaydı israil tarafından yaptırılmıştır. Ki israil başbakanı da erdoğan devrilene kdar sürmesi taraftarıyız demiştir.

Bende diyorum ki madem hedef akp baktın olmuyor şu asgari ücrete el at emekliye el uzat. Ama yok neden tek hedef akp yi devirebilmek. Oysa ki onu devirmenin daha çok kitleye ulaşmanın yolu ona destek verenlerden oy almaktan geçiyor.

Sen git ekmelletini getir başa..Yapay olduğu belli e hani sen dinci = gerici olarak görüyordun ..Seçtiğin adama bak chp vizyonuna uyuyor mu ? Hayır.

Halkının % 50 sinden fazlasının islamı yaşadığı bir ülke de sen azınlık alevi ,kürt vs başka bir rejimi zaten empoze edemezsin..
muhalefetin yaptığı hatayı çocuk yapmaz:)Karşı komşum ankaradan meclisten,eşime ve bana sohbet esnasında chp nin başa gelme gibi bir derdi yok dedi..
İslam ama nasıl bir islam, akp den arkadaşlar daha önce aynı masada yedikleri arkadaşlarla ters düştüler kendileri bana anlattı,kimi güleni haşa peygamber gibi sayıyor,kimi rte yi,nedir bu bağlanma sevdası insanlarda,insan dinini içinde yaşayamazmı,
biraz önce düşündüm belkide özgürlük çocuklarımıza güzel korkusuz yarınlar sunabilmektir..

o zamanda başörtülü şerife bacılar vardı. Kimsenin başı açık kapalı diye ezme devriyesi değildi dimi? Atatrük'ün amacı da insanların başını açmasına zorlamak değildi.
inan her iki tarafta eziliyor bu ülkede,kırıtırsanız sonunuz özgecan gibi olur diyen okul müdürlerimiz var:KK43:bu da saldır ve taciz bence..

Gezi 2 yıl öncesiydi, hala onun üzerinden siyaset Yapılıyor ama bugünün gerçeklerini konuşalım.
Gerçek veriler üzerinden, bugün Türkiye'nin büyümesi durdu, öz sermayesi Avrupa'nın bir pc Şirketi'nin 4/1'i kadar yani güçlü Türkiye diyoruz ya, bugün istese tek bir bilgisayar şirketi bizi silkeleyip atar. Bölgedeki lider konumunu başka ülkelere kaptırdık.
Dış borç, üreticilikten tüketiciliğe terfi edişimiz, kaynak sıkıntısı yüzünden inşaat sektörüne Hız verişimiz, işsizlik seviyemiz.

Baştan belki ekonomi doğru yönetilmiş olabilir lakin son yıllarda seçimler sebebiyle halka o kadar çok vaadler verildi ki, o vaadler Uğruna ayar kaçtı.
Bunu aslında hepsi biliyor, hazine de çoğu vaadi gerçekleştirecek imkan kalmadı.

Gezi'ye dönersek ülke ekonomisini mahvetti dediler lakin üstüne vekillere zamlar, çocuk Paraları, evde çocuk bakanlara bilmem ne kadar maddi hibe, binalar vs vs ama kaynak kalmadı, sorumlusu kim Gezi olayları:-) ekonomi politikasını doğru yönetemedik demiyorlar, yani 30-40 Yıldır her iktidarın yaptığı gibi suçlu hep 3. şahıslardır, ben yapmadım miki yaptı:KK14:

Bugün muhalefet partilerinden biri iktidar olsa kaynak bulacak mı? Hayır, kalmadı çünkü, yani vaadler fos çıkacak, ee o zaman neden vaadlerde bulunuyorlar, bize hayal kurdurmasınlar, gerçekler üzerinden siyaset yapsınlar, durum analizi yapmak gerekli...

ben o şekilde düşünmüyorum mune,neden güçlü parti baştayken sürekli yeni kanunlar çıkarılıyorvs her türlü önlemler alınmaya çalışılıyor,nereye gidiyoruz peki..buna ses çıkarmazssak ne olucaz?
O zaman bende sana soruyorum, o yasalar patır kütür çıkarken muhalefet partileri madem yasalara karşı, neden birleşip Topyekün hayır oyu kullanmıyorda protesto etmekle yetiniyor, öğrenmediler mi hala, onlar her seferinde kürsüde protesto konuşmaları yaparken oylama Yapılıyor ve yasa meclisten geçiyor.

Neden hepsi elimde dosya var dosya var diyorda o dosyalar yetkili mercilere gitmiyor? Neden muhalefet taaa ilk Başlarda dokunulmazlığı kaldırtacağız dediği halde bunla ilgili çalışma yapmadı, dünden bahsetmiyorum, 10-12 yıllık maziden bahsediyorum.

Bugün iktidar güçlendiyse bunun bir sorumlusu da muhalefet değil mi?
Aynı hataları tekrarlayıp durdular, insanların siyasetten sıtkı sıyrıldı, sürekli tehditli, parmak sallamalı siyaset yapıyorlar, biri ikisi değil hepsi.

Back
X