Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar dediğimiz kim esnafımız öğretmenimiz doktorumuz avukatımız askerimiz biz beraber yaşıyoruz kim kimi soyuyor kız alıp kız vermişizacaba gerceklk payı var mi su kadarcık. Onlar bu ülkeyi soyup sogana cevirirler. Nokta
soyan soyana değilmiydi zatenOnlar dediğimiz kim esnafımız öğretmenimiz doktorumuz avukatımız askerimiz biz beraber yaşıyoruz kim kimi soyuyor kız alıp kız vermişiz
Çok defa onlar dediğimiz Dr a muayene olmuşuz düşmüş elinden tutmuşuz düşmüşüz elimizden tutmuş hem önceki yönetimlerin hiçmi suçu yok bu kadar ana baba evladı gitti hepsinin hesabını vermelidirler bakın barış oluyormuş iki yıldır şehit gelmedi savaş olsa belki de döşünmesi bile zor
Doğru AKP seçmeninin klasik sözüsoyan soyana değilmiydi zaten![]()
Bir kürt mhp eyvallah diyoruz
Bir kürt akp liyim diyor eyvalah
Bir kürt chpliyim diyor hayhay diyoruz
Bir kürt kürdüm diyor höst diyoruz olmaz diyoruz ne mutlu türküm diyene diyoruz
Hadi bakalım biri bana kürdüm doğruyum çalışkanım dedirtsin değil dağa çıkmak Allah fuhafaza yakarım yıkarım gelin kim ne istiyorsa o olsun analar ağlamasın fakir çocukları ölmesin zengin veletleri askere gitmiyor bizim gibiler ağlıyor kardeş kardeşi öldürüyor İzmirli annenin dediği gibi vatan sağolsun demeyelim artık yeter
Ağlayan ana baba dul eş öksüz çocuk kırılmış fidan görmekten iyidir
Sırf birileri başa gelmesin diye insanlar istemedikleri, tasvip etmedikleri partilere oy vermemeli, mesela ben burda kararsızım, hiçbirine oy vermeyeceğim dediğimde aaaa öyle şey olur mu, oy vermelisin ki hükümet seçimleri kazanamasın demekte bir tür mahalle baskısıdır.
Ki yıllardır hiçbirine oy vermiyorum, insan aklının yatmadığı şeyi yapmamalı, x partiyi sevmiyorum ama y partisi başa gelmesin diye oy veriyorum mantığı bana ters şahsen.
Kazen'in yazdıklarına da katılıyorum, insan ne koltukmuş be diyor, zamkla mı yapıştılar o koltuklara?
Benimde kafamda deli sorular![]()
ben diyorum zaten dini sömürüyor diye 100 oyum olsa vermem.. Ama diğerleri de sömürüyor hepsi birilerini sömürüyor hatta kemiiriyor yok ediyorlar... Mhp nin bdp kadar bu ülke de sesi çıkmıyorsa , chp bdp kadar sesi çıkmıyorsa..Kimse türkçülükten Atatürkçülük ten dem vurmasın..
Bu ülke de işini düzgün yapan olabilir , siyasi anlamda netice itibari ile dini islam ibaresi yazan herkes müslüman sayılır.Namazını kılmaz insanın gözüne sokmaz o ayrı.. Ama bu ülke vatandaşını düşünen partili ben görmedim..
Asgari ücret 1000 tl yol parası yok. istanbul da akbil 170 tl ev kira 21 milyon asgari ücretli var Her gün 1milyonu protesto etse ne olur ? Ama biz cahiliz cahilliğimizden dolayı sömürülmeye devam etmek zorundayız.
Ayakkabı kutusu bi sembol ne rantlar dönüyordur belki daha.
Apo bir türkün lideri değil olamaz da bu gün masaya oturmuşlarsa muhataplarının lideriyse ne yapacaklar tabiki liderlerini baz olacaklar ve o lider bizim hapisanelerimizde
bizim bilinç altımıza ne işlemedilerki ermeniler haindir yahudiler katletti diye hitleri sevenler var bu ülkede sanki biz rumların topraklarını feth etmemisizde onlar bizim topraklarımızı feth etmişler yıllardır sen yoksun demişiz dillerini yasaklamışız üstüne dağa yollamışız(acaba kaç türk yada kürt aponun devletin ajanı olduğunu bilir) sonra sen büyüksün demişler hadi demişler bir evlat nedir demişler vatan sağ olsun demişler beni gazla şişirmişler üstüne yetmemiş bütün yıl tarlada bağda madende çalıştığım ücbeş kuruşumuda silah kartelleriyle yemişler hey be ne güzel yönetiliyorum mu diyeyim bu ülke bir barış yakalamış bırakmayalım bize ne yedirdiklerine dikkat edelim
DÜŞMAN KÜRTLER DEĞİL DÜŞMAN CEHALET TİR
Apo bir türkün lideri değil olamaz da bu gün masaya oturmuşlarsa muhataplarının lideriyse ne yapacaklar tabiki liderlerini baz olacaklar ve o lider bizim hapisanelerimizde
bizim bilinç altımıza ne işlemedilerki ermeniler haindir yahudiler katletti diye hitleri sevenler var bu ülkede sanki biz rumların topraklarını feth etmemisizde onlar bizim topraklarımızı feth etmişler yıllardır sen yoksun demişiz dillerini yasaklamışız üstüne dağa yollamışız(acaba kaç türk yada kürt aponun devletin ajanı olduğunu bilir) sonra sen büyüksün demişler hadi demişler bir evlat nedir demişler vatan sağ olsun demişler beni gazla şişirmişler üstüne yetmemiş bütün yıl tarlada bağda madende çalıştığım ücbeş kuruşumuda silah kartelleriyle yemişler hey be ne güzel yönetiliyorum mu diyeyim bu ülke bir barış yakalamış bırakmayalım bize ne yedirdiklerine dikkat edelim
DÜŞMAN KÜRTLER DEĞİL DÜŞMAN CEHALET TİR
canım bak olay ne biliyor musun?bir tanıdığım var,oğlu şehit,terörist başını ekranlarda gördükçe veryansın ediyor.kriz geçiriyor.onu muhatap alanlara da demediğini bırakmıyor.yazık değil mi o analara.devlet şehit ailelerini kaale bile almıyor,pardon senede bir şehitler gününde yemek veriyor![]()
İlk başta yazdıkların dışında katılıyorum.
apoyla sen ben aynı masaya oturduk ama şehit anaları bunu kaldıramaz sanmıyorum.
Apo devlet ajanıdır. Kürtlerin suni lideridir. Bu isim değiştirilir yerine başkası konabilir. Kürtler kazanılacak diye türk kimliğinin içinin boşaltılmasını yanlış buluyorum.
Bu arada annem çerkes babam arnavut. Türk milliyetçisi falan değilim. Aşırı milliyetçi arnavut bi ailede büyüdüm.[/QUOT
Dikkat edersen isim telaffuz edilmiyor İmralı deniyor
Bence şehit anneleri herşeye rağmen sevinmelidir onlar gibi başka annelerin ciğeri yanmayacak
Mesele zaten çoğunlukla bu türk kimliği peki bizim başkalarının kimliğini aldığımız sadece onları iade ettiğimiz için bu kadar acılar yaşanmıyor mu
Hiç bir kimliğin başka bir kimlik üzerinde üstünlüğü yoktur
Arnavutlar evet nesinin bir sözü vardır çevremize bakın küçük olduğu halde en büyük duran biri varsa arnavut tur derdi
hafiften burunları kalkıktır(fiziksel anlamda)