- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
yok canım iyi bir amaç için ufak tefek olur öyle:)Allah deyip çalanlardan bahseden yok ama :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım iyi bir amaç için ufak tefek olur öyle:)Allah deyip çalanlardan bahseden yok ama :)
enemmm burger![]()
.Kendimi kınıyorumSurvivor konusunu karıstırdım buraya yazmısım burger diye
![]()
.konuyla bağlatısı var aslında kız
asgari maaşlının hamburger yemeye heveslenmesi
![]()
Ahmet Kaya kalp krizi geçirerek öldü ben öyle biliyorum , biz öldürdük dediniz de kim o öldürenler açılayın da biz de bilelim ciddi ciddi merak ettim.Ben size 90 lar değilde 2000ler desem Ahmetkaya desem.
Adam ne dediki kürtçe şarkı bunun neresi kötü şimdi diyoruz ama ozaman adamı vatan haini ilan ettik ki ahmet kayayı ülkücü sol kesim en çok sever dinlerdi hapisteki ülkücülerin ahmet abisiydi eee ahmet kayayı nereye kadar hoş gördük benkürdüm diyene kadar ve en saf haliyle adamıbiz öldürdük simdi biz size ne yaptık demeyelim kürtlere bunlara onlarda inanmıyirlar bizde geçmiş geçmiştir acılar hepimizin acısı ve unutmak demiyelimde geride bırakalım güzel bir gelecek için
Bi gün Kadıköy de miting leri vardı Otobüsler yok minibğs yok vapur bile işlemiyor Haydarpaşa nin oradan numune hastanesi ne kadar yürüdük zaten Kürtçe konuşuyorlar . Bütün camlar Kırıldı . Poster açtılar yaşlı teyzeler otobus otobus AkıN ediyorlar. Polisin birine yaklaştım dedim nasıl izin veriyorsunuz bu posterlere iki elini yana dogru açtı. Yapacak birşey yok drdi . . Ve ben o gün Türkiyr de değil başka yerde yaşadığımı düşündüm. Çok saydırdım içimden ama..Ben hdp ve pkk askı icinde olanlardan Oluşan bir muhitte çalışıyorum. Yaptıkları yazdıkları seyleri görseler gene ds barış ve empati diyebilirler mı acaba?
Apo İsrail'in ve diğer ülkelerin beyni yıkanarak tğrkiye ye sızdırılmış ajanıdır . PKK ile masaya oturmak sözde barış için Önemlidir . Ama ötesini yapmak Şehitlerimizin ruhunu sızlatır . burası Türkiye cumhuriyeti o zaman Almanya nın bir çok bölgesinde Alman'dan çok Türk var onlar da mi Almanya yı reddedip özerklik istesin .
evet 170 tl iyi yerler i paralel kapmış zaten bi ze 1000 tl iş kalır onda da Öğlen yemeği olmaz !!170lira mı olmuş
Servis olayına geçtiğimden beri unutmuşum. Kaldı 830. Kıytırık evlerin kirası 500. u insanlar ölü gibi yaşıyor. Ceplerine giren 3 kuruşu da kaybetme korkusundan kimse ağzını açmıyor.
İş var çalışan yok dedikleri de bu değil mi zaten? Hizmet sektöründeki hiçbir sendikal hakkın güvencen geleceğin olmayan 1000liralık iş dolu her yer. Avmlerde iş var sadece. Hani fabrika? Hani fabrika işçileri? Emeklilik kıdem. Bunlar eskide kaldı galiba. Artık kalıcı iş yok.
Ben size 90 lar değilde 2000ler desem Ahmetkaya desem.
Adam ne dediki kürtçe şarkı bunun neresi kötü şimdi diyoruz ama ozaman adamı vatan haini ilan ettik ki ahmet kayayı ülkücü sol kesim en çok sever dinlerdi hapisteki ülkücülerin ahmet abisiydi eee ahmet kayayı nereye kadar hoş gördük benkürdüm diyene kadar ve en saf haliyle adamıbiz öldürdük simdi biz size ne yaptık demeyelim kürtlere bunlara onlarda inanmıyirlar bizde geçmiş geçmiştir acılar hepimizin acısı ve unutmak demiyelimde geride bırakalım güzel bir gelecek için
Ben size 90 lar değilde 2000ler desem Ahmetkaya desem.
Yanılıyorsun devlet değil PKK kullandı Ahmet Kaya yı.. Daha geniş kitlelere adını duyurmanın yollarındam biriydi. Efsane ye göre PKK lılara konser verdiği ve resim çektirdiğine dair rivayetler de vardırAhmet kaya maşaydı. Devletcağzımız kendisini de kullanıp attı. Güzel adama yazık oldu. Ben öldürmedim yani adamı.
Yanılıyorsun devlet değil PKK kullandı Ahmet Kaya yı.. Daha geniş kitlelere adını duyurmanın yollarındam biriydi. Efsane ye göre PKK lılara konser verdiği ve resim çektirdiğine dair rivayetler de vardır
Türkiye cumhuriyet inde ki herkes PKK lı mı oluyor yaniPkk = tc başka bişey değil.
Tamam tamam siz kazandınız kürt diye birşey yok bunlar hain kötü seslerini çıkaramazlar dil mi kültür yok ki öyle birşey saçmalıyorlar seslerini çıkaramaz kar bizi kızdırmasınlar savaşmaya hazırız dillerini yasaklayalım türkümürkü yok onlara diyarbakır ceza evi neymiş onlarcası kurulsunBen diyorum..Ne yapmışız kürtlere? Aman ne olur diyarbakır cezaevini örnek göstermeyiniz. Zira o cezaevinde işkence gören Türklerin isimlerini de ben sayarım.
Türk milleti hiç bir zaman kindar olmamıştır kendini T.C vatandaşı görmeyenlere.
Ama dikkat edin pkk destekçisi ve kürdistan hayali kuranların Türk kelimesine tahammülü yok..
Acıların halkı olarak göstermeyi bırakalım bir zahmet. Bu memlekette 72 ırk var. Neden tek bir ırk ülke hayali kurarak, hakkını aramak adına çoluk, çocuk, asker, sivil demeden insan katlediyor ve devletin üniter yapısına kastediyor onu düşünelim.
Tamam tamam siz kazandınız kürt diye birşey yok bunlar hain kötü seslerini çıkaramazlar dil mi kültür yok ki öyle birşey saçmalıyorlar seslerini çıkaramaz kar bizi kızdırmasınlar savaşmaya hazırız dillerini yasaklayalım türkümürkü yok onlara diyarbakır ceza evi neymiş onlarcası kurulsun
Ahmet kayada yalan o gece deki olaylarda bizim hiç Suçumuz yok hata PKK organize etti o geceyi
Benden bu kadar
hadi hayırlısı
iki dönem kuralı
parti içi kadın eşitliği eş başkanlık karizmatik bir lider
aydın kesinlerin onaylarını alması banada acaba dedirtmiyor değil
Türkiye cumhuriyet inde ki herkes PKK lı mı oluyor yani