- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
aynenAhmet kaya maşaydı. Devletcağzımız kendisini de kullanıp attı. Güzel adama yazık oldu. Ben öldürmedim yani adamı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenAhmet kaya maşaydı. Devletcağzımız kendisini de kullanıp attı. Güzel adama yazık oldu. Ben öldürmedim yani adamı.
canım bende pkk ile ilgisi olduğunu düşünüyorum,çatlak ses çıkaran herkezin..Türkiye cumhuriyet inde ki herkes PKK lı mı oluyor yani
danscım karadenizde ailemin yaşadığı bölgede1950..1960 arası,elektirik, su,yol, yokmuşo tarihlerden bahsediliyorsa büyük şehirler dışında herkez mağdurdu zaten,o nedenle o bölgelerde yaşayan insan kalmadı..hepsi büyük şehirlere göç etti..Yav he he. Ne alakası var. Pkk devlet destekli bir terör örgütü. Apo tcnin adamı.
Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
Kimi savunuyorlaaarGıllıçdaroğlunu
)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn))
bu ülkeden kimler geldi kimler geçti kimseyede kalmadı:)o nedenle boşver görmezden gelsinler ülkenin sorunlarını,süper standartlarda yaşıyoruz bu ülkedeÜslubunuz o kadar yanlış ki, yetişkin olup olmadığınızı sormak durumunda hissettim kendimi.. Nasıl bizi yönetecek, devletin başına geçecek insanları, kendi tercihlerinizi savunurken, affedersiniz maç ağzı bir tavırla davranıyorsunuz? Kendimi stadyumda gibi hissettim bunları okuyunca. Siz bu tavırla savunmaya devam ettikçe insanlar AKP yi küçümseyecek. Ha derseniz, sizde mi CHP diye, ne münasebet derim.. Ben şu an hiç birini sevmiyor, saymıyor, hatta ciddiye almıyorum. Çünkü televizyonda sokak ağzı siyaset yapan hiç bir adam ya da kadın beni yönetme yetkisine sahip olamaz, olmamalı !
yahu bir düşünelim adam karısınıda bulaşıçılık vs de çalıştırmış,2 oğlu var doğru düzgün meyve alamaz,ev almışlar 10 sene bankaya borçlu evde doğalgaz var ama açamaz kol gibi gelecek fatura yüzünden soba yakar kömürüde akp belediyesi vermiştir,ailecek ezilmektedirler,ama sobaya yardım kömürünü atarken oyum gene akp ye derÜslubunuz o kadar yanlış ki, yetişkin olup olmadığınızı sormak durumunda hissettim kendimi.. Nasıl bizi yönetecek, devletin başına geçecek insanları, kendi tercihlerinizi savunurken, affedersiniz maç ağzı bir tavırla davranıyorsunuz? Kendimi stadyumda gibi hissettim bunları okuyunca. Siz bu tavırla savunmaya devam ettikçe insanlar AKP yi küçümseyecek. Ha derseniz, sizde mi CHP diye, ne münasebet derim.. Ben şu an hiç birini sevmiyor, saymıyor, hatta ciddiye almıyorum. Çünkü televizyonda sokak ağzı siyaset yapan hiç bir adam ya da kadın beni yönetme yetkisine sahip olamaz, olmamalı !
Ben mesajını anlamadım datlum, anlarsam yazmak isterimçok merak ettim hiç kimseyi savunmayanlara tepkiniz ne? allah aşkına bir ülke gereksiz (evet gereksiz) her konuda nasıl bu kadar holiganlaşabiliyor? şu "hihoho nasıl çaktım lafı ama" ergenliği ne zaman bitecek? kafamda deli sorular..
Ben mesajını anlamadım datlum, anlarsam yazmak isterim![]()
Ahahahaha bu benim cok hoşumu gidiyor yaaa.) belge olarak sarıldıkları şeyler kendi elleri ile hazırladıkkarı uydurmasyonlar yada çarpıtmalar ile SSK batırıcısı, kendi ilinden seçime girmeyi bi tarafı yemeyen, hatta hatta oy bile kullanamayan yalandaroglunu savunma çırpınışkarı.
)) kapadın şu interneti hem acınızdan ölüyonuz hem internette fink atıyonuz sizi gidi fakirler
)
Sizde kafa yapan yapmiş daha fazlası yok onj caniiimmm))
Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
Kimi savunuyorlaaarGıllıçdaroğlunu
)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn))
Dogru söze ne denir ofisim doğru diyorsun ama bunu sayfalardir anlatamadik nedense.Yukarıda bir arkadaş sürekli "hihoho kimi savunuyorlar, kıskançlar" deyip duruyor da ben de kimseyi savunmayanlara yapıştıracağı etiket ne diye sordum kadişim. sürekli takım tutar gibi parti tutma, sürekli laf sokma derdinde millet. insanlar açlık sınırının altında yaşıyor, her şeye olan çözümlerini bunda da kullansalar keşke..
Ben size 90 lar değilde 2000ler desem Ahmetkaya desem.
Adam ne dediki kürtçe şarkı bunun neresi kötü şimdi diyoruz ama ozaman adamı vatan haini ilan ettik ki ahmet kayayı ülkücü sol kesim en çok sever dinlerdi hapisteki ülkücülerin ahmet abisiydi eee ahmet kayayı nereye kadar hoş gördük benkürdüm diyene kadar ve en saf haliyle adamıbiz öldürdük simdi biz size ne yaptık demeyelim kürtlere bunlara onlarda inanmıyirlar bizde geçmiş geçmiştir acılar hepimizin acısı ve unutmak demiyelimde geride bırakalım güzel bir gelecek için
Vallahi biz APO'YU OZLEDIK! diye sarkilar yazip bebek katilinin kocaman posteri (bakiniz: 10:24.dakika) onundeki sandalyesinden Almanyadaki binlerce PKK sempatizanina konserler veren bir Ahmet Kayadan bahsediyoruz degil mi?
Vatan haini olmak icin bu milletin basina yillarca bela olmus, 30,000 insanimizin canina malolmus, binlerce gozu yasli sehit anasinin hergun kahrettigi bir bebek katilini destekleyip ovguler yagdirmak, adina sarkilar, methiyeler duzmek yetmez mi? Ille de sizin oz kardesinizin mi olmesi gerekiyordu bu itin emrindeki diger itlerin hain kursunlariyla? Ille de kendi oglunuz mu sehit olmali bu vatan ugruna sinir karakollarinda Apo iti ve yandaslarinin hain pusularinda? Yoksa sizin de Ahmet Kaya gibi kahramaniniz midir bebek katili Apo?
Vallahi biz APO'YU OZLEDIK! diye sarkilar yazip bebek katilinin kocaman posteri (bakiniz: 10:24.dakika) onundeki sandalyesinden Almanyadaki binlerce PKK sempatizanina konserler veren bir Ahmet Kayadan bahsediyoruz degil mi?
Vatan haini olmak icin bu milletin basina yillarca bela olmus, 30,000 insanimizin canina malolmus, binlerce gozu yasli sehit anasinin hergun kahrettigi bir bebek katilini destekleyip ovguler yagdirmak, adina sarkilar, methiyeler duzmek yetmez mi? Ille de sizin oz kardesinizin mi olmesi gerekiyordu bu itin emrindeki diger itlerin hain kursunlariyla? Ille de kendi oglunuz mu sehit olmali bu vatan ugruna sinir karakollarinda Apo iti ve yandaslarinin hain pusularinda? Yoksa sizin de Ahmet Kaya gibi kahramaniniz midir bebek katili Apo?
Benim bildigim de duydugum da bana yeter. Sizin gibi uzun uzun demogoji yapacak degilim. Ortaya somut, gozle gorulen, kulaklarinizla isitebileceginiz bir ornek koydum. Binlerce genci hain pusularda katletmis, asker sivil Turk Kurt demeden bu ulkede 35 sene kan dokmus bebek katili terorist basinin dostu oldugunu milyonlara haykiran bir kisi sarkilarini sevsen de sevmesen de bu ulkenin dusmanidir, vatan hainidir, nokta.Şehitler benim öz kardeşim abim amcam dayım abimdir o anların acıları benim acımdır.
Ama yaklaşınca kulağınıza bir şey söyliyeyim KRAL ÇIPLAKKKKKKK
Hayatı popüler kültürden oluşan hiç araştımayan sorgulamayan veverilirse yiyen zahmet edip kendisini yormayan birine benim anlatacağım birşey yok
Size bir denklem veriyorum hani bir zahmet edip te çözmeye çalışın
Susurluk(menderes+özal+mumcu+ipekçi+anter+kavakçı bu böyle uzar gider)
Var olan sistem bozuk anlayın artık
Benim kahramanın değil ahmet kaya
Ama şarkılarını hala duygulanarak dinlerim
AĞLADIKÇA BOZKIRLARIMIZ YEŞERECEK GÖRECEK GÖRECEKSİN
ADI BAHTİYAMIŞ SUÇU SAZ ÇALMAKMIŞ ÖĞRENDİĞİM KADAR
SAÇLARINA YILDIZ DÜŞMÜŞ KOPARMA ANNEM AĞLAMA
hani YOUTUBE gezerken nesinin yıllar öncesi kürt sorunu ille ilgili bir konuşması var tavsiye ederim
Siz bilmedikleriniz le mutlu bende bildiklerim le mutsuzum
Saygılarımla
Belgeseli seyretmedim, ancak su hic borclanmamis liderleri okuyunca bir gulmek geldi. Adnan Menderes IMFden ilk borcu alan basbakandir. Ozal zamaninda yapilan kopruler, otoyollar, kalkinma hamlesi tamamen dis borcla gerceklesmistir. Tayyip ulkeyi 114 ilyar dolar dis borcla devrlip bugun itibariyla dis borcumuzu 396.8 milyar dolara yukseltme basarisini, yani TC tarihi boyunca 80 yilda yapilmis borcu 13 senede uce katlayabilme basarisini elde etmis yegane basbakan olarak tarihe gecmistir. Ama kime anlatiyorsun yav, batmis bu ulke de bu halk da, onlara Allah kitap din de baska birsey gerekmez..Dün akşam A tv de, 31 Mart ile alakalı belgesel vardı Abdülhamid Han dönemi ile alakalı.
Uzun süredir Abdülhamit ile alakalı araştırmalar içindeyken, çok güzel denk geldi izledim.
A tv olmasını umursamadım, yandaş medya bir belgeseli de saptıramazdı değil mi?
Son derece güzel başlayan belgesel Erdoğan propogandaları ile devam etti. 10 dakikada bir Erdoğan'a bağladılar Abdülhamid dönemini.
Özellikle açıklama yapan tüm profesörler ve ilim adamları(!) şu kanıda birleşti söylemlerinde:
Jön Türkler ile İttihat ve Terakki cemiyetindeki kendini aydın ilan eden insanlar, o dönemde nasıl Abdülhamid yeter ki gitsin ne olursa olsun diye bakarken, onu sansürcü ve kötü ve gerici ilan ederken; 130 sene sonrasında ona yapılanın aynısı yapılmış, yeter ki Erdoğan gitsin de ne olursa olsun adı altında 'Gezi olayları' ve '3. Köprü' gibi olaylar çıkarılarak Erdoğan hükümeti yıpratılmaya çalışılmıştır. Halbuki Türkiye tarihinde 3 devlet adamı borçlarımızı azaltmaya çalışmış ve dışarıdan hiç borç almamış. Bilin bakalım kimler?
Adnan Menderes, Turgut Özal, Tayyip Erdoğan.
Bu insanların Türkiye'ye verdikleri zararı anlatmak yerine Osmanlı belgeselinde anlattıkları şeylere bakın...
Sonra da olayların masumluğundan bahsedelim.![]()