Yıllardır süren kardeşlik ortamı var mı sahiden?
Kardeş kardeşe saldırır mı?
Sadece halkın bilinçli davranması lazım, kime tepki göstereceğini bilmesi lazım.
Orayı burayı yakarak birbirlerine saldırarak çözüme ulaşmaz daha da kötüleşir herşey.
ben kürtlere karşı hiç bi nefret hissetmiyorum mesela, ama her kürt teröristtir diye bi algı yaratılmaya çalışılıyor, çok tehlikeli, ülkeyi iç savaşa götürür
Yakın bir arkadaşım var kürt kendisi ancak pkk dan nefret eder hdp ye tahammülü yok benden 10 kat daha vatansever.şimdi sırf kürt kökenli diye ona terörist diyebilir miyim? Asla.Diyorum ya, her kürt pkklı değildir. Bende kin beslemiyorum, teröristten yana olmayan kürtlere.
Her kürt pkklı değildir tabiki, nasıl ki kürt olmayanın da pkkya yardım ettiği gibi..
Yani pkkya yardım etmek için kürt olmak gerekmiyor örneklerini çokça gördük .
Yakın bir arkadaşım var kürt kendisi ancak pkk dan nefret eder hdp ye tahammülü yok benden 10 kat daha vatansever.şimdi sırf kürt kökenli diye ona terörist diyebilir miyim? Asla.
ben kürtlere karşı hiç bi nefret hissetmiyorum mesela neden hissedeyim, ama her kürt teröristtir diye bi algı yaratılmaya çalışılıyor, çok tehlikeli, ülkeyi iç savaşa götürür
Öyle bir algı yaratıldı,gayet de başarılı olundu hatta.Sosyal medyaya biraz bakarsanız ülkedeki yoğun ırkçılığı fark edeceksiniz zaten.
artı korkmayın ALLAH ın izniyle ırkçılık falan yok bi kaç kendini bilmez
gerisi provakatör
onlar ne Türk olabilir ne Kürt
Niye ki?daha önce ne vardi kk da?yani diyeceklerim çok
ulen bohçalıı sen o koltuğu terket !!!
sen saraya yürürüz diyorsun
bak klılıçdaroğluna
ayy valla şaşırdım seni son 1 saattir takdir ediyorum kk yani
kemal kılıçdaroğlunda mı ? kk dan kastım oydu bunda hem fikirsekNiye ki?daha önce ne vardi kk da?
bende televizyonda izledim şimdi her açıklama sonrası sokaklara insanlar dökülüyor sizin oralardada durum benzermı? Allah ülkemizi korusun masumların canını bağışlasın içim dayanmıyor artık =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?