kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 lamelifAmine .!.: kemal kılıçdaroğlunda mı ? kk dan kastım oydu bunda hem fikirsek nerden başlayım yada başlamayım gerek yok çünkü yeri bu konunun altı değil Genişletmek için tıkla... Off beynim aktı ya.kk dediğin Kılıçdaroğlu mu?ben kadınlar kulübü anladım
lamelifAmine .!.: kemal kılıçdaroğlunda mı ? kk dan kastım oydu bunda hem fikirsek nerden başlayım yada başlamayım gerek yok çünkü yeri bu konunun altı değil Genişletmek için tıkla... Off beynim aktı ya.kk dediğin Kılıçdaroğlu mu?ben kadınlar kulübü anladım
L lamelifAmine Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 5.154 10.076 298 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 kadesa .!.: Off beynim aktı ya.kk dediğin Kılıçdaroğlu mu?ben kadınlar kulübü anladım Genişletmek için tıkla... tahmin etmiştim ama yinede emin olmak istedim kadınlar kulubü kk ise ehh idare eder işte biraz diktatör bi rejim var bilemiyorum yani ne biçim site Mune
kadesa .!.: Off beynim aktı ya.kk dediğin Kılıçdaroğlu mu?ben kadınlar kulübü anladım Genişletmek için tıkla... tahmin etmiştim ama yinede emin olmak istedim kadınlar kulubü kk ise ehh idare eder işte biraz diktatör bi rejim var bilemiyorum yani ne biçim site Mune