Kilis'ten acı haber: 1 şehit

bir an önce hükümet kurulmalıyken, şimdi herkes erken seçim demeye başladı bu ortamda olcak iş mi
erken seçim olursa bahçeliye oy vericem ilk iş şu suriyelileri ülkeden sepetlesın bıktık ya cidden sinirlendim savaşalım çözüm falan bitsin.

suriyelilerden de çok muzdarıbız ya bankadan çıkıyorum etrafımı sarrıyorlar orduya bile gelmişler buraya gelmıyor lar dıyordum

kiliste ışid çatışması sürüyormuş şuan, inşallah acı haberlerin devamı gelmez, habertürk veriyor

IŞİD belası bize doğru yaklaşıyor, Allah hepsini tez elden helak etsin. Tepemize çıkaranları da ıslah etsin..

buralardan göç yoğun bi şekilde artacakmış, manyak mı bu örgütler ya, herkesi kaçırıp napacaklar bilmiyorum, birbirleriyle çatışarakta tükenmiyor bunlar sürekli büyüyor hepsi

Nerede o kefenciler, nerede kendine Evlad'ı Fatihan diye isim takanlar, IŞİD'e mi katılmakla meşgulsünüz, yoksa IŞİD'le savaşmakla mı? Hanimiş benim tosunlarım, hanimiş aylardır klavye delikanlılığı yapıp çeyrek zekalarıyla yarattıkları canavara "öl de ölürüz" diyenler? Hanimiş "ya sev ya terket" diye onlardan olmayana yaşam hakkı tanımayanlar? Gurur duyun eserinizle karaktersiz sürü.Ülke çöktü sayenizde.

Artık bu habere inanmak istemiyorum ne bu ya hu elime bir silah alıp herkezi vurmak kendimle beraber yanımda 20 kişi götürmk istiyorum . Bu aralar şiddete meyilliyim

habertürkte, diyarbakırdan f16 ların kalktığını söylediler, savaş çıkacak resmen

habertürkte, diyarbakırdan f16 ların kalktığını söylediler, savaş çıkacak resmen
söz bitti artık , onaylasak da onaylamasak da Suriye harekatı başladı .dualarımız Mehmetçikle. Allah yardımcıları olsun.

Allahim bir haftadir neler oluyor boyle bir taraftan askerimiz polisimiz sehit ediliyor, bir taraftan masum insanlar katlediliyor nasil bu duruma geldi bu ülke artik haber izleyesim gelmiyor Allah askerimizin polisimizin yardimcisi olsun bu ülkeyi bölmek isteyenlere firsat vermesin insallah, sehitlerimize Allah rahmet eylesin dayanilir gibi bir acı degil

IŞİD mensubu 2 kişi saldırıdan önce yakalandı. Serbest bırakılmasını isteyip karakola ve askeri araca saldırı düzenlendi. saldırının nedeni buymuş.

Korkma bişey olmaz kimse ağlayıp sızlamasın Türkiye geliyor herkes ya inlerine çekilecek ya da telef olup gidecek!
İnsallah canim benim de umudum o yonde turkiye guclu bir ulke kimse yikamaz yildiramaz Allahin izniyle bugunleride aşariz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bu zor gunlerde hetkesin kenetlenmesi lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…