erken seçim olursa bahçeliye oy vericem ilk iş şu suriyelileri ülkeden sepetlesın bıktık ya cidden sinirlendim savaşalım çözüm falan bitsin.bir an önce hükümet kurulmalıyken, şimdi herkes erken seçim demeye başladı bu ortamda olcak iş mi
terorist işte sınırda kım varsa basıp vurucan yanaştırmıycan işidi pkksı kalmadı artıkkilisteki çatışma ışidle... öyle alt yazı geçti, net bilgi mi bilmiyorum
erken seçim olursa bahçeliye oy vericem ilk iş şu suriyelileri ülkeden sepetlesın bıktık ya cidden sinirlendim savaşalım çözüm falan bitsin.
Liderlik rollerine soyunup rezil olduğumuz Orta Doğu bataklığına tam gaz sürükleniyoruz, hayırlı olsun.
söz bitti artık , onaylasak da onaylamasak da Suriye harekatı başladı .dualarımız Mehmetçikle. Allah yardımcıları olsun.habertürkte, diyarbakırdan f16 ların kalktığını söylediler, savaş çıkacak resmen
Chess deme cok korkuyorum valla. Yillarca bunun olacağını söyledik ama şimdi olacağını dusunmek bile istemiyorumhabertürkte, diyarbakırdan f16 ların kalktığını söylediler, savaş çıkacak resmen
Allah korusun ya insallah oyle bir sey olmazhabertürkte, diyarbakırdan f16 ların kalktığını söylediler, savaş çıkacak resmen
Korkma bişey olmaz kimse ağlayıp sızlamasın Türkiye geliyor herkes ya inlerine çekilecek ya da telef olup gidecek!Allah korusun ya insallah oyle bir sey olmaz
İnsallah canim benim de umudum o yonde turkiye guclu bir ulke kimse yikamaz yildiramaz Allahin izniyle bugunleride aşariz Allah yardimcimiz olsun hepimizin bu zor gunlerde hetkesin kenetlenmesi lazim..Korkma bişey olmaz kimse ağlayıp sızlamasın Türkiye geliyor herkes ya inlerine çekilecek ya da telef olup gidecek!
Chess deme cok korkuyorum valla. Yillarca bunun olacağını söyledik ama şimdi olacağını dusunmek bile istemiyorum
Allah korusun ya insallah oyle bir sey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?