Kıllar ;)

benım zaten azdı tuyum sımdı nerdeyse cıkmıyor dıyebılırım tam aksıne :)
kızım olcak teyzelerı ellerınızden oper

Tüylenme için şöyle bi açıklama var kızlar erkek bebek testesteron ürettiği için annede tüylenmede artış oluyo çünkü erkeklik hormonu salgılanmış oluyo. Mantıklı ama tabi ki kesin kanıtlanmış bi bilgi değil. Bu arada bu olay öncesinde tüysüz olanlar için yani normalde zaten kalınsa tüyleriniz ve çabuk çıkıyosa değil, mesela ayda bir ağda yeterken hamilelikte 3-4 günde çıkmaya başladıysa erkek bebek ihtimali yüksek-miş

Vallahi benim bebegim erkek, hamileliğimden önce aldıgımda 2 haftaya uzayan tüylerim 2 aya anca uzuyor şimdi bence cinsiyetle bi alakası yok gerçekten

Arkadaslar meraba ben de yeni hamileyim çok mutluyum rabbim sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin inşaallah hepimizin. 5+2 günlük daha çok yeni. Sizler kalp atışını ne zaman duydunuz. Ayrıca benim hiç belirtin yok mide bulantısı falan hiç yok neden yok ya böyle olan var aranaizda

bekle canım 6 haftalıkken duyduk biz basta belirtim sadece uykum vardı hep şimdi 7 .haftama girdim hepsi başladı helegöğüs ağrısı ölduruyor.

az sabret sonrasını görursun :)))) bnde 7 haftada başladı 14 e gırdım hala yogun ısnanı canından bezdırıyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…