- 19 Ekim 2020
- 28
- 38
- 38
- 35
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
İyide ne saçma kesilir mi git tuy dokucu yap barı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide ne saçma kesilir mi git tuy dokucu yap barı
Zaten saglikli olan ordaki killari kesmekmis ama biz agdayi vuruyoruz o zararliymis aslinda ama bende agdasiz yapamamAllah Allah buda enteresanmis ilk kez duyuyorum:)
sağolun ya inanan biri çıktı sonundaZaten saglikli olan ordaki killari kesmekmis ama biz agdayi vuruyoruz o zararliymis aslinda ama bende agdasiz yapamam
Valla benim eşiminde göğsü felan çok kıllıdır yazın kaçarım kışın mısss gibi oluyor bir defa bile iğrenmedim insan sevdiğinden iğrenir mi hiç eşime bir defasında ağda yapmıştım kendime yaparken benle uğraştı ağdayı yapıştırdım mecbur devamı geldi o gün bugündür sakın alma diyorum çünkü çok tuhaf oluyor olduğu gibi kabullen empati kur alışırsın zamanla yeni evlisin dahaMerhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Erkekte genital bölge miBence erkeklerin bacaklarindaki killari almasi cok daha itici oluyor.
Genital bolgedekileri alabilir.
Göğsü alan da duydum da bence gerek yok.
Erkeklerin genital bölgesi yok mu?Erkekte genital bölge mi![]()
Ne demeliydim? Onlar genital bolgesiz mi?Erkekte genital bölge mi![]()
Barbie’nin Ken’i gibi dümdüz sanıyorsa demekNe demeliydim? Onlar genital bolgesiz mi?
Belki anlasilir olur diye dosya ekledimBarbie’nin Ken’i gibi dümdüz sanıyorsa demek![]()
Bende dusunuyordum bu konuda acmayi. Benim esimde cok killi diger bolgelerinden rahatsiz olmuyorum ama genital bolgesi alsa ayri bi dert almasa ayri bo dert. Killari cok sert. Aldigi zaman iliski esnasında resmen genital bolgeme zımpara yapiyor. Almazsada goruntusu hosuma gitmiyor. Onuda lazer epilasyona gonderecem en sonBi kıllardan Konu açılmadığı kalmıştı. Daha neler görücez bakalım![]()
Bu tabir hoşuma gittiBende dusunuyordum bu konuda acmayi. Benim esimde cok killi diger bolgelerinden rahatsiz olmuyorum ama genital bolgesi alsa ayri bi dert almasa ayri bo dert. Killari cok sert. Aldigi zaman iliski esnasında resmen genital bolgeme zımpara yapiyor. Almazsada goruntusu hosuma gitmiyor. Onuda lazer epilasyona gonderecem en son![]()
Ben sakallar için kullanıyorum bu tabiri, gerçekten zımpara gibi oluyor yaBu tabir hoşuma gittizımpara