Kıllardan tiksinme

Siteye (internet sitesi) uygulama diyen ikinci yeni üyesiniz. Diğeri hukuk fakültesi öğrencisinin sevgilisi olmakla övünen biriydi.
Uygulaması kullanışlıysa ben de indireyim bari, öneriyor musunuz?
kıldan tiksinmek konusu daha derin sorunlar olduğunu düşündürdü. Ten uyumu yok bence yoksa dokunmadan duramazsınız.

Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Valla benim eşiminde göğsü felan çok kıllıdır yazın kaçarım kışın mısss gibi oluyor bir defa bile iğrenmedim insan sevdiğinden iğrenir mi hiç eşime bir defasında ağda yapmıştım kendime yaparken benle uğraştı ağdayı yapıştırdım mecbur devamı geldi o gün bugündür sakın alma diyorum çünkü çok tuhaf oluyor olduğu gibi kabullen empati kur alışırsın zamanla yeni evlisin daha

Eklentiler

• Screenshot_20201116_110136.webp
    Screenshot_20201116_110136.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 65
Bi kıllardan Konu açılmadığı kalmıştı. Daha neler görücez bakalım 🤦‍♀️
Bende dusunuyordum bu konuda acmayi. Benim esimde cok killi diger bolgelerinden rahatsiz olmuyorum ama genital bolgesi alsa ayri bi dert almasa ayri bo dert. Killari cok sert. Aldigi zaman iliski esnasında resmen genital bolgeme zımpara yapiyor. Almazsada goruntusu hosuma gitmiyor. Onuda lazer epilasyona gonderecem en son😂

Bende dusunuyordum bu konuda acmayi. Benim esimde cok killi diger bolgelerinden rahatsiz olmuyorum ama genital bolgesi alsa ayri bi dert almasa ayri bo dert. Killari cok sert. Aldigi zaman iliski esnasında resmen genital bolgeme zımpara yapiyor. Almazsada goruntusu hosuma gitmiyor. Onuda lazer epilasyona gonderecem en son😂
Bu tabir hoşuma gitti 🤣zımpara

Back
X