Kıllarımdan şikayetçiyim

Ecem Akkouun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
1
0
35
Selamin Aleykum

Sevdicegim ile ben 5 aydir iliski yasiyorum esim cok yakisikli ama ben 95 kilo bir bayanim kollarim bacaklarim ve edep bolgemde killar mevcut sevdicegim bu killardan sikayetci surekli watsaptan cim bicme bakinesi fotolari gonderiyor gunah oldunu soyledikleri icin killarimi hic kesmedim sizce partnerimden ayrilmali miyim

Selamin Aleykum

Sevdicegim ile ben 5 aydir iliski yasiyorum esim cok yakisikli ama ben 95 kilo bir bayanim kollarim bacaklarim ve edep bolgemde killar mevcut sevdicegim bu killardan sikayetci surekli watsaptan cim bicme bakinesi fotolari gonderiyor gunah oldunu soyledikleri icin killarimi hic kesmedim sizce partnerimden ayrilmali miyim

nasil yani gunah?
biz aliyoruz gunaha mi giriyoruz kiz onlari temizlemek lazim..
tertemiz pak olmak varken o killar arasinda nasil rahat ediyorsun dini inanclarda boyle bisi var mi ya almamak gibi soklardayim suan:KK57:

Selamin Aleykum

Katolik misiniz? Asıl dinimizde temiz degil pis olursan caiz degildir!!! Temizlik imandan gelir lutfen biraz mantıklı dusunun ve agdaya baslayin

günah olur mu hiç tabii ki günah değil asıl temizlemezsen günahtır ama sevdiceğinin hareketide hoş değil kibar bir yolla uyarmalısın onu incitmeden incindiğini hissettir :KK51:

partnerinmi?sevdiceğinmi?eşinmi?eşinse ayrılmakda günah,değilse bölede gunah
birde kıllar nerde yazıyor almak gunah,ayy daraldım

Çim biçme makinesi yeterli olmuyor, Biçerdöver tavsiye ederim, eşinizde operatörlüğünü yapar, hem sevdiceğiniz hem siz mutlu olursunuzHoppa
Allah mutluluğunuzu daim etsin:KK36:

X