'kilo al' diye mesaj atmış..

Hem umursamıyorum tavrındasın, yani öyle olduğunu ifade ediyorsun hem de kilo da alıcam , görecek o tarzı bir şeyler diyorsun.
:s:s

Epeyce konu da açmışsın onunla ilgili sanırım.

Bitmiş gitmiş artık. Takma bu kadar kafana.

Laçka muhabbetler bunlar. Hoş değil. İzin verme seninle istediği an konuşmasına.
Yoksa hiç unutamazsın.

Ben kilo almasına alırım da senin şu beynine nasıl aldıracağız birdaha olmayacağımızı bilmiyorum deseydin
Bir de ceviz beyni geliştiriyormuş bol bol yesin söyle de ...

eski konulardan da hatirliyorum. yasi kac bilmiyorum eski sevgilinizin ama ergenlik donemi kisir dongusune girmis
madem bu kadar rahatsizsiniz ya cevap vermeyin ya da numaranizi degistirin duramiyorsaniz mesaj atmadan
sen kilo alirsin almasina da o kisi beyni nerden alacak. yazuk

nasıl ters olmuş ya, normalde "yaza kadar zayıflıycam, fıstık gibi olucam" lafına alışkınız biz

"kilo alıcam görecek gününü" çok hoş ya, ilahi

iyi kilo almalar, kendimden verebilirim, ücretsiz, iadesiz kiloda anlaşırız

1.55 boya 50 55 kılo fazla deılmı tatlım 160 cıvarı ıcın 50 55 ıdeal bence sen 47 yada 48 olsan gayet ıyı bence

Aynen! Ben de ona bakıyorum diyorum fazla değil mi
Benim boyum 1.67 civarı kilom sanırım 55e yakın veriyim diye takla atıyorum
Bence gaza gelip kilo işini abartmayın, hele 55 vs. o boya fazla bence:26:

Ayrıca çok sinir olursanız kendinizi tutup hiç bi'şekilde cevap vermeyin bi'süre sonra bakın nasıl kesiliyo Adam çözmüş tabii hep damardan giriyo

Ben kilo alırım da sen ne yapacaksın beyin alınamıyor verilemiyor de
Kilo al ne demek yahu beyfendiye bak sen .. kiloya göremi artıyormuş sevgisi..ona göre mi dönecekmiş paşanın keyfine bak sen..

Son düzenleme:

ay sinir oluyorum bu duruma zayfıken seninle oluo yani kabul edio sonra kilo al kilo ver ne bu:)
benmkide dio nolur biraz kilo al diye.. birde kilo alırsam afet olurum ozamanda seninle işim olmaz diorum bende

Her ihtimale karşı alıntı yaptım.

Yani anlamadım ben ayrı mısınız değil misiniz ?

Yok ayrıysanız neden hala mesajlar atılıyor ?

Yok beraberseniz bu nasıl bir ilişki ? :44:

Çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…