'kilo al' diye mesaj atmış..

alma arkadaşım kilo falan, zaten evlenip çocuk sahibi olunca kaçınılmaz bir hal alıyor kilo almak.. kimsenin lafıyla ne kilo al ne de kilo ver, sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa.. gitsin kilolu bir kız bulsun beğenmiyorsa..

Bana da yıllar önce bi arkadaşımın sevgilisi "senin güzel olabilmen için en az 10 kilo alman lazım" demişti alaycı bi şekilde aklıma o geldi ona ne oluyorsa

155 boya 43 kiloyum kızlar merak etmiş bazılarınız..
o istiyor diye kilo almıyorum bu arada, almam gerektiği için.
hedefimse 50-55 arası.
o aptal umrumda bile değil.

Aynı boy ve kilodayız neredeyse.. 50-55 çok fazla cidden, en fazla 50 normaldir, kısa ve tombul bir hatun olmak istemiyorsan tabi..

sende ona söyle kilo al die ama özellıkle belirt ki en basta beynine alsın biraz neyni gelişsin!

Dengesize bak sen.. Yahu böyle insanları tutup duvara fırlatasım geliyor öyle sinirleniyorum.
İnsanların dış görünüşünden,kusurlarından kimeneyse artık. Pişkine bak bir de mesaj atıyor.
Şeref yoksunu.
Hiç düşünmene bile değmez gereksiz birisi için.

155 boya 43 kiloyum kızlar merak etmiş bazılarınız..
o istiyor diye kilo almıyorum bu arada, almam gerektiği için.
hedefimse 50-55 arası.
o aptal umrumda bile değil.

saol cnm cevap verdiğin için,ama alsan iyi olur hasta falan olursun Allah korusun,bence 50 yi geçme tatlm sonra baş edemezsin

Sonradan akıllarına bir şey gelipte söyleyen erkeklere sinir oluyorum.Ona mı kalmış sanki senin kilo alıp vermen felan. Saçmalık

saol cnm cevap verdiğin için,ama alsan iyi olur hasta falan olursun Allah korusun,bence 50 yi geçme tatlm sonra baş edemezsin

evet canım, kilo almam gerekiyor, o istediği için değil, ihtiyacım olduğu için..
bi kız arkadaşım vardı okuldan, benim boyumda ve 56 kilo, ve kötü de görünmüyordu..
50 olursam ve istediğim gibi olursam daha almam zaten..

la havle vela kuvvete bişey anlatmak istiyorum canım sana başımdan geçen

ben bekarken en fazla 55 kiloydum boyumda 1,62 topuklularla 1,68 bile oluyodu fiziğimde gayet yerinde idi biriyle tanıştım herşey yolunda giderken çocuk bana telefonda ne dese beğenirsin senin fiziğin güzel zayıfsızda ama basenlerden vermen lazım yoksa ilerde sürahi nine gibi olursun evde kalırsın dedi bende anca gidersin dedim ve suratına kapattığım gibi bir daha görüşmedim senin yapman gerekende bu sinirlerim bozuldu

ay geri zekalıııya bak sen yaa banada böle diyen olmştu yolladm gtti.. bak nasl snir oldm şmdi yaa

Başka diyecek sözü kalmamış heralde.
Çok gereksiz bir mesaj olmuş .

Çok sinir oluyorum bu tarz mesajlara .
kilo al , kilo ver, şunu yap vs .

Kendilerinde her şey tam da karşı tarafa akıl vermeye kalıkıyorlar kendilerince .

kafasındaki şekle ulastıracak seni aklınca.. yakında sac rengını gıyım tarzını da dolar dılıneaptala bak ya

Son düzenleme:
vay hayvanat vay kaç kılosunki kilo almak için sana yapman gerekenleri söylerim özelden msj at bana istersen tabıı

ben 48 kg dan fazla olamıyordum ne yurtdışı ,ne türkiye neler getirtdim neler yaptım ama sonunda buldum formülü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…