KİLO ALAMAMAK..

MrsLolita

Akrep Kızı
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
25
17
3
33
Yesem kesin kilo alırım biliyorum ama aç olduğum halde yemek hazırlayıp yemiyorum.Sanki bile bile kendimi zayıflatıyorum.Sonra da nasıl kilo alırım diye kara kara düşünüyorum.Nolucak benim bu halim? Öncelikle büyük bi disiplin gerekiyo ,kilo verirken olduğu gibi alırkende.. Nasılki kilo verenler kendini durduramayıp yemek yiyorsa bende kendimi aç bırakıyorum bile bile.Psikolojik sanırım. :(
Var mı benim gibiler? Varsa neler yaptınız bundan kurtulmak için?

Bu sorunu senelerce yaşamış biriyim. Arada bir gaza gelip ugrasirdim, 1-2 kilo alirdim, sonra da aman kim uğraşacak deyip bırakırdım. Aldığım 1-2 kılo da bir gecede geri giderdi. Yaklaşık 6 ay önce saatlerce avm de kıyafet arayıp bulamadığım gün benim icin bir dönüm noktası olmuştu. Hatta o gün aglayarak burada konu acmistim :) o gunden sonra 3 ay gibi bur surede 8 kilo aldım şükürler olsun. Sanirim cok sağlam bir gaz ve kararlılık gerekiyor. Sonuçta yediğin zaman kilo alabiliyormussun demek ki bir sağlık problemin yok. Kendini biraz zorla bence. Sevgiler.

Bu sorunu senelerce yaşamış biriyim. Arada bir gaza gelip ugrasirdim, 1-2 kilo alirdim, sonra da aman kim uğraşacak deyip bırakırdım. Aldığım 1-2 kılo da bir gecede geri giderdi. Yaklaşık 6 ay önce saatlerce avm de kıyafet arayıp bulamadığım gün benim icin bir dönüm noktası olmuştu. Hatta o gün aglayarak burada konu acmistim :) o gunden sonra 3 ay gibi bur surede 8 kilo aldım şükürler olsun. Sanirim cok sağlam bir gaz ve kararlılık gerekiyor. Sonuçta yediğin zaman kilo alabiliyormussun demek ki bir sağlık problemin yok. Kendini biraz zorla bence. Sevgiler.
Teşekkürler :) bende aklıma koydum bu günlerde fazla yiyorum umarım devam eder :)

Back
X