Kilo Alamıyorum :( Doktorada Gittim :((

vozdovi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11
0
86
Rusya
Arkadaşlar merhaba; benim böyle bir problemim var doktor metabolizman çok hızlı çalıştığı için kilo alman zor dedi ama ben 55'te kaldım giydiğim elbiseler oturmuyor ne yapıcam ben hep kot pantolanla mı dolaşıcam (

55 normal benim 10 aylık cocugum var 51 kiloyum fıstık gibi ideal kilo. boyun kaç ki kilo istıosun.. anormal bi durum:)

korkma cocuk doğurunca istemesende alırsın. eskiden 48 di en yuksek kilom.

55 normal benim 10 aylık cocugum var 51 kiloyum fıstık gibi ideal kilo. boyun kaç ki kilo istıosun.. anormal bi durum:)

korkma cocuk doğurunca istemesende alırsın. eskiden 48 di en yuksek kilom.

boyum 1.82 evlenmek ve doğurmak istemiyorum eğer olursa bile suda doğurmak istiyorum acı çekmek istemiyorum ya, çok kötü bir ddurum

haa ewt boyuna gore zayıfsın:)

olur olur bende o ayaktaydım da olmuyor. hayat senin istediğin gibi değil.

ayni sorun bende de var canim 43.3 kiloyum ve 165 boyum bu yıllardır böyle 55 kiloyu hiç görmedim daha kimisi böyle kal bosver alma ilerde alicaksin nasilsa diyor kimisi de bunun basinda ailem geliyor kilo almam icin baski yapıyor fakat bilmedikleri sey alamiyorum iste cok istememe ragmen sigara iciyordum 1 ay once biraktim degisen birsey yok keciboynuzu pekmezini onerebilirim sana cevremde etkisini goren var ben icemiyorum tadından dolayı ama bu konuda yapilabilecek en dogru sey bir diyetisyene basvurmak tabi herseyden once kilo almani engelleyecek bir hastaligin olup olmadigini da arastirmak lazim tahlillerin temiz cikarsa dogru diyetisyene bunun yaninda spor da sart sana soyluyorum ben uygulamiyorum terzi kendi sokugunu dikemiyor hesabı bendeki de umarım ideal kilona kavusursun

Rusyada keçiboynuzu nereden bulabilirim ki

Rusyada keçiboynuzu nereden bulabilirim ki

Ben epey geç gördüm yazını kusura bakma Türkiye'den temin edebilirsin eğer tanıdığın varsa yollamasını isteyebilirsin burdan ya da soruştur çevrende bilen vardır mutlaka aktar tarzı bir yer varsa Rusya'da bitkilerin satıldığı bir yerden de temin edebilirsin direk keçiboynuzunu da alabilirsin kuru halini yani. Ben Sipraktin adlı alerji şurubuna başladım kilo almak için.Alerji şurubu fakat iştah açıcı bir tarafı var. Bir arkadaşım alerjisi yüzünden kullandı bir dönem ve kilo aldı. Ben de 1 haftadır içiyorum günde bir kez 2 ölçek yeterli çünkü fazlası zarar böbrek yetmezliğine yol açabilir diye duydum. Çok fena iştah açıyor öğünlerimi şaşırdım artık sabah kahvaltısıyla aksam yemeği arasında belki 4-5 öğün yiyorum resmen tokluk hissini unutturuyor bu şurup, hep açmışım gibi hissettiriyor yedikçe de yiyorum bakalım sonuç ne olucak. Tadı naneli şeker gibi, ben doktora sormadan aldım eczaneden direk kullanmaya başladım. Uyku çok yapıyor diye söylüyorlar her yerde ama bende hiç uyku yapmadı aksine gayet dincim. Sana önermeye korkuyorum aslında bunu çünkü ben de doktora danışmadan içiyorum eksileri var mı yok mu bilmiyorum en iyisi tahlil yaptırman öncelikle. Eğer normal değerlerinde çıkarsa kan ve idrar tahlilin bir diyetisyene gitmene öneririm,en sağlıklısı bu, üstelik iştahın yerindeyse de yapılabilecek tek şey doktora gitmek olur. Dengeli düzenli bir şekilde beslenirsek sağlıklı ama yavaş kilo alabileceğimize inanıyorum. Sabahla öğle arasında ve öğleyle akşam arasında da ek olarak öğün olması gerekiyor. Eskiler der ya git gel ye.. İmkanlar dahilinde yapılabilecek tek şey de 7000kalorinin 1kiloya denk gelmesini hesap ederek kalorisi fazla besinler tüketmek. Bir de bunun yanında abartmadan fazla enerji harcamadan göbeğinde kiloların toplanmaması için sporla desteklemen gerekiyor ki bu da alacağın kilonun dengeli bir şekilde yayılması için.

Bende malesef alamıyorum hatta alacağım yerde daha bi kilo verdim eskiler bile bol durmaya başladı napıcam bilmiyorum

Canim alamiyorum diye birsey yok cicibebe ile sutu denedinmi bunu herkeze ve cok diyorum ama cunku faydasini gorenlerdenim tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim alamiyorum diye birsey yok cicibebe ile sutu denedinmi bunu herkeze ve cok diyorum ama cunku faydasini gorenlerdenim tavsiye ederim

Onu denicem denemesine ama şuanda aknetrent adında sivilce ilacına başladım ondada çok fazla a vitamini var bu bebe bisküviside öyle o yüzden şuanda onu denemem mümkün değil öyle zayıf kaldım..

Onu denicem denemesine ama şuanda aknetrent adında sivilce ilacına başladım ondada çok fazla a vitamini var bu bebe bisküviside öyle o yüzden şuanda onu denemem mümkün değil öyle zayıf kaldım..

Himm tamam canim ben tavsiye ederim sivilce kremin bitince dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…