• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamıyorum

Kilolu olmaktan iyidir zayıf olmak canınızı sıkmayın. Kilo hastalık getiriyor.
Ya gerçekten mi okadar mutlu ettinizki beni şuan bi farklı oldum çevrem dediklerini taka taka kafayı yücelttim ben zaten hep zayıftım son zamanlarda taktım kafaya onun bunun yüzünden ama şu msj içimi ısıttı cıdden 🥰

Bakın normal kilo alan insanlara bakıp tersini yapabilirsiniz.
Mesela onlar sebze, salatayı az yerler.
Çoğunlukla karbonhidratlı yağlı yerler ve çok sık yerler.
Mesela yarım saatte bir
1 saatte bir ağızlarına bir şey atarlar.

Bir yerde okumuştum.
Sık sık beslendikleri için vücutları yorulup, yağ yakmaya geçemeyip yağ depolamaya başlıyormuş. Bu da bir süre sonra yğ birikimine neden oluyor tabi.
Yemeklerle çok sıvı tüketme ki midenin çoğu şişmesin onun yerine karbonhidratlı besinleri doldur.
Sabah uyanır uyanmaz yemeye başla akşam da uykudan 2 saat önce falan bitirebilirsin yemeyi. Yoksa Allah korusun reflü olabilirsin

Kas kütlen çok düşük değilse, düzenli regl olabiliyorsan sıkıntı olmaz bence çok güzel bir durum :KK16:

bir de herkesin ağzında cici bebe kusucam artık bu mu tek yolu

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşımda ev hanımıyım 3 evladım var ama hiç bir şekilde kilo alamıyorum 175 boy 53 kilo sabit ama gebeliklerimde kilo aldım cok sonrası verdin tabi kilo almak istiyorum ilaç icemiyorum yemek yemeyi seviyorum ama şöyle bazen çok yerim bazen normal bazen az bu aralar psikolojik olarak cok zor şeyler yaşadım annemi kaybettim zor bir yıldı çevremde bir arkadaşım dahi yok hep evdeyim ve artık bunalıyorum arada dışarı çıksam beni görenler tanıdık olanlar cok zayıfsın diyip duruyor geçen ağladım sırf bu yüzden artık bıktım kendimden sogudum bilmiyorum napıcam yardım !!!
Öncelikle yaşadığın süreç ile de alakalı bence psikolojik destek alabilirsin. Onun dışında iştah arttırıcı ürünlere bakabilirsin.

Back
X