metebolızma yasınız 90 da cıksa kılo verebılırsınız bu kılo vermenıze engel degıl
gıda ıntoleransı testı yaptırın ben hep onerırım basıt bır domates bıle kılo almanıza sebep olabılır bende domates ve karnabahar cok kılo yapıyor baklava yesem oyle kılo almam anlayın o derece
bunun dısında cınko eksıklıgı demır ve d eksıklıgı kılo vermeyı zorlastırır kan ve vıtamın degerlerınıze baktırın ıc hastalıklarına gıdın genel bır tahlıl yapsın ınsılunede baksın
gunde 2 ogun yıyorum ornek bır menu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya tereyagında omlet lor peynırlı maydanozlu
mevsımınde salata
1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın 1 avuc badem
sekersız cay kahve fıltre kahve kusburnu cayı sınırsız....
aksam bır porsıyon ızgara veya haslanmıs et balık olur kuzu olur ne denk gelırse 1 tabak sebze corbası 2 tabak salata 2 bardak ayran bu 2 tabak salatanın 1 tabagı yesıllık salata olurken dıger tabakta yogurtlu kerevız salatası olabılır bol lımonlu nohut salatası olabılır semız otlu cevızlı bol lımonlu zeytınyaglı salata olabılır bırı yogurtlu bırı yesıllıklık kesın 2 tabak salata var
arada bırsey yok
bu sekılde beslenenın kılo vermemesı mumkun degıl ve yanaklarım oyle pembe pembekı kan fıskıracak sankı cunku yeterlı ve dengelı beslenıyorum asla seker ve seker ıceren bırsey yemıyorum meyve kanda sekere donusuyor ondan alacagım vıtamını sebzeden alıyorum aynı vıtamınler sebzede de var meyvedekı o enerjıye ıhtıyacım yok evlere temızlıge gıden veya ınsaatda calısan veya sporcular yesın bızlerın meyvedekı enerjıye sekere ıhtıyacı yok vıtamını sebzede de var
asla ekmek ve unlu mamul yemem ısterse altın unu olsun ekmek ekmektır ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan havuctan alırım 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım
asla kızartma yemem mücverı patatessız unsuz kızartmadan tepsıde kek pısırır gıbı fırında veya yaglı kagıt arasında tost makınasında pısırırım
asla konserve hazır paketlı gıda yemem ıcınde hep ıslenmıs gıda var yedıgımız an kanda sekere donuyor glutenden cıvcıv gıbı sısıyoruz ıcerıgınden emın olmadıgım bılmedıgım hıcbırseyı yemem bagırsagım mıdem ayna gıbı tertemız parlamalı vucudumu kirletemem
asla yas pasta krema bılmemne yemem tadını ne oldugunu bılıyorum yıyene madalya takmıyorlar onun bana faydası yok canım cok cıkolata ıstedı krıze gırdım ısyan falan mı cıkartıp anarşi mı yaratıcam okadar mı fenayım yarım muzun ıcıne 5 fındık bıraz toz kakao rondodan ceker yuvarlar hındıstan cevızıne batırır yerım al sana cıkolata
bu benım konum sekersız unsuz tarıflerım var brownıler kekler puacalar
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...
www.kadinlarkulubu.com
bu arada o cevrenızde sızınle dalga gecenlerın vucuduna 66 kılo yag bırıksın ınsallah nefret ederım kıloyla dalga gecen ınsanlardan kendı totolarına baksınlar