- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Yasadigimiz seylerin sadece cok kucuk bir parcasini anlattim bu sonuca nerden vardınız? Benim icin cok sey yapti bazilari cok ozel burda anlatamam ama o zamanlar bana asikti tabi 3 yildir gorusmuyoruz o yuzden suan muhtemelen onun icin guzel bi aniyim. Kilo problemide sadece benimle alakali o begenir begenmez bilemem ama ben kilolarimla takintiliyim ve bu durumu duzeltmeden karsisina cikamamBence adam ikinizide keklemis hatda hayatinda daha cogudu vardir. Madem eminsiniz sizi sevdiginden simdik karsisina cikin sizi tutan neyki? Görünce beyenmiyecek mi ondan mi korkuyorsunuz? Beyenmesse kilonuzu sorun yaparsa zaten sevmiyordur
O kilo aldigimi bilmiyor ama ben kilolarimla takintiliyim yani o olmasada bu kiloda gezmek istememSeni gerçekten seven olduğun gibi sever, kilo vermek istiyorsan kendi Sağlığın için ver canim
Yasadigimiz seylerin sadece cok kucuk bir parcasini anlattim bu sonuca nerden vardınız? Benim icin cok sey yapti bazilari cok ozel burda anlatamam ama o zamanlar bana asikti tabi 3 yildir gorusmuyoruz o yuzden suan muhtemelen onun icin guzel bi aniyim. Kilo problemide sadece benimle alakali o begenir begenmez bilemem ama ben kilolarimla takintiliyim ve bu durumu duzeltmeden karsisina cikamam
Konuda da dedigim gibi hikayenin sadece flort kismindan bahsettim. O beni seviyor mu diye sormadim. Yazdigim 3 cumleyle bundan nasil bu kadar emin oluyorsunuz?Bu ne saçma konu yahu. Buyuk seyler yaptirmaktan kastiniz nedir acaba? Senin aşkında buyuk seyler yapan adam kilo aldin diye begenmeyecek oyle mi? Kendinle bile celisiyorsun bu adamın sana okadar asik olmadigini biliyorsun belkide senin tek farkin kendini daha agirdan almandir buyuzden onun dikkatini cekmisdindir sadece ve onun yok milletle iliski yasiyorum sevdigim tek olur, yok bilmem kimlede iliski yasiyorum sen özelsin safsatalari kendini özel ve tek sanmana sebeb olmus gibi gorunuyor buradan. :) Bence bu halinizle cikin bakalim karsisina asik miymis anlarsiniz.
Haklısın ama o olmasada bu kiloyla gezmek istemezdim bir yandan onun olmasi iyi çünkü zayıflamak icin beni motive ediyorBen olsam önce kendim için kg veririm, bir karaktersiz herif için değil.
Benim en nefret ettigim insan tipi hemcinslerini asagilayanlardir. Burda o kizdan anlatirken hakaret etmedim ki sadece olanı anlattimkonuyu tam olarak neden açtığını anlamadım? zayıflama topikleri daha doğru seçim sanki?
ayrıca buradan bakıldığında hem sen hem de o herif basbayağı kadınları aşağılayan bir yapıdasınız.
hiç hoş değil!
Evet tanistigimizda 18 yasindaydim. Kendisi ilk aşkım. Ayrica benim o cumlede demek istedigimi yanlis anladiniz tabi ki sevebilir ama benim icin yaptigi seyleri yapamaz bu saatten sonraKimseyi beni sevdiği kadar sevemez demişsiniz ya bu cümleye sen öyle san diyebilirim. Kendinizi buna odaklayıp başınızı geriye çevirip durmayın. Kilo takıntınızdan dolaahı
Yalnız şuna takıldım, 21 yaşındasınız 3yıldır görüşmüyorsunuz yani 18den beri.
Tamam bu beni motive ediyo ama konuda dedigim gibi o bana 2-3 yil once asikti suan karsilasirsak bana eskisi gibi asik olur mu bilemiyorumAl işte sana ne güzel motivasyon .Benim de vermem gereken sekiz kilom var yakın birinin düğünü olsada versem diyorum .Spor diyet 2 3 aylık bir süreç senin için niye kastın ki bu kadar.
Bence adam seni de keklemiş. Bir kadını seven adam başka bir kadını yanında tutamaz. Bir de neden yapamasın? yanılıyorsunEvet tanistigimizda 18 yasindaydim. Kendisi ilk aşkım. Ayrica benim o cumlede demek istedigimi yanlis anladiniz tabi ki sevebilir ama benim icin yaptigi seyleri yapamaz bu saatten sonra
Şartları oluşturursan olur.Bir kere yalnız olduğunda emin olduğun bir dönemde görüş. Kız arkadaşı varsa konuşma. Açık açık şöyle bunu da.Tamam bu beni motive ediyo ama konuda dedigim gibi o bana 2-3 yil once asikti suan karsilasirsak bana eskisi gibi asik olur mu bilemiyorum
Bence adam seni de keklemiş. Bir kadını seven adam başka bir kadını yanında tutamaz. Bir de neden yapamasın? yanılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?