Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Evet konu silinmiş... Ama ilk mesajlara bakarsam , konu sahıbı istişare yapmak ıcın degıl, kendı kabulune içini sindirmek için acmıs konuyu. Herkes cok guzel yorum yapmış. Ozellikle kendın ıcın vereceksın kiloyu, o bu begensın dıye deği. Zira kilonu begenmeyen, yarın zatıfladıgında baska bişeyıne takar. Kimse için şekillenmeye luzum yık.

Bir de bi mesajında, o zaten ılıskı yasamıyor, hayatına tek gecelik gırıp cıkanlar var demişsin Şaştım kaldım, bu adam için buraya bişeyler yazıp çizmenr? Nerde tanışmıstınız kı ozel olmazsa... Sanal ortam mı? Niye konusuyorsunuz da seni gormuyor, gorusmuyorsunux? Cok mu sordum

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz? Malesef erkekler buldugu hicbir kadini kacirmak istemez evli de olsa bekar da olsa malesef durum bu. Coook erkek ortaminda bulundum ve o muhabbetleri buraya dokersem komple site kapanabilir. Erkekler masum degil ve evet benimki extra masum degil resmen cinsellik bagimlisi capkin bir erkek. Yani tek gecelik iliskileri oluyo diye bir kadina asik olmayacagi anlamina gelmiyor bu. Ayrica adımdan ne kadar eminsem sizin kotu yorumlarinizinda benim cok iddali cumleler kurmamdan kaynaklandigina eminim. Dedigim gibi suan açıklayamadigim seyler var ama en azindan 1 ornek verecek olursam. 2 sene once sirf benim icin isini, duzenini oldugu şehirde birakip benim sehrimde yeniden bir duzen kurmaya kalkti.
Kurdu mu peki? İşinden istifa edip ya da işyerini kapayıp geldi mi şehrine

Bnm aklım yine yaş a takıldı suan 21 yaşındaysan 3 yıl görüşmedik 2 yil görüşmedik naptin senden yaşça büyük adama bundan 5 yıl önce dönem ödevini mi yaptırdın da cok buyuk seyler yaptirdin die övunüyosun ...
Bence buyuyememişsin guzelim. Umarım ufak sıyrıklarla atlatırsın bu dönemini

Kizlar ask acisi cekiyorum ne yapmaliyimmmm?

Birde ilerisi açısından bak olaya..
Şİmdi bu erkeğinle evlenirsin yarın doğum sonrasında kilo alırsın senden tiksiniyorum bu ne hal der bu sefer çocuklu bir kadın olarak daha kötü bir duruma düşersin.
Kendin için zayıfla sağlığın için.
Erkekler için görsellik nekadar önemli olsada SEVEN adam BIRAKMAZ .

şimdi bu adam seni seviyor ve gönül bağı olmayan başka bir kadınla sevişiyor..
peki diyelim ki sen kilo verdin şartları oluşturdun vs çıktın adamın karşısına onun istediğini verebilecekmisin ?
zira seninle sevgiliyken de aynı şimdiki gibi seni seviyor olacak ama hani adam türk erkeği ya sen sevişmezsen yine gönül bağı olmayan kadınlarla mı sevişmeye devam edecek ?
Muhtemelen... Evlenince pekiz? Aldatıldıgında tepkın ne olxak? Zira bu adam aldatır mı, aldatır

Baslikli bile kötü

Adam seni kilolusun diye birakiyo

Sen hala Ask acisi cekiyorum diyorsun

konu nerede arkadaşlar?
14 sayfa yorumu tek satıra nasıl yaptınız?

Aynen sayfaları dolaştım konu alıntılanmamışta.
Ama anladığım kadarıyla kız kilolu adamla buluşcak diye kilolarından yakınıyor.
Adam tek gecelik ilişkilerin adamıymış kıza çooh acayip fedakarlıklar yapmış aşkından vs vs.
Kız adamı elde etmek istiyor falan hani buna yorum yapmasakta olur bence :kahve:

Back
X