• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alip vermekten olusan catlaklar nasil gecer

HEGEM

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
76
2
18
35
İzmir
7 yildir kilo alip vermekten catlaklar cok sinir bozucu olmaya basladi kremlere cok itibar edemiyorum sems aslanin catlak. Kremini duyan kullan var mi?

7 yildir kilo alip vermekten catlaklar cok sinir bozucu olmaya basladi kremlere cok itibar edemiyorum sems aslanin catlak. Kremini duyan kullan var mi?
LR ürünleri bu konuda çok etkili.şimdi bana inanamayabilirsjniz ve haklısınız da. İlk bu işe başladığımda yok cnm demiştim. Bir arkadaşım denedi ve sonuç inanılmaz. Çatlakları yeni olduğu için 1 ayda sonuç aldık. Eskilerde de bu süre 2 veya 3 ay olabiliyor. Denemek ister misiniz?

Benim bütün vücudum catlamis ama hamileligimde ve catlaklarim taze iki ay önce doğum yaptım. Gerçekten geçer mi?

Bende dogum sonu catlaklarim icin fraksiyonel lazer yaptirmistim 5 seans kadar.suanki halimden cok memnunum doktorum nezih karaca cok ugrasti ama sayesinde cokguzel sonuclar aldik sizede tavsiye ederim

Back
X