Doğuma Hazırlık Kilo alma problemi :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba kızlar. 5 haftalkk gebeyim iştahım çok açıldı resmen yiyorum doymuyorum aşırı kilo almaktan korkuyorum. Yemeyi kestim bugünden itibaren. Beslenmem ne şekilde olmalı fazla kilo almadan nasıl 9 aya ulaşırım? Yardımcı olur musunuz lütfen...
NOT: DİYETİSYENE EN KISA SÜREDE BAŞ VURACAĞIM

Saglıklı şeylerle beslenmeye özen gösterim ve sık sık ama az yiyerek devam ederseniz daha iyi olur ve bol bol su için su vücuttaki ödemi attırır ve tokluk hissi verir bende hamilelikte çok yerdim ama 12 kilo ile doguma gittim dogumdan sonra da hepsini vermek kolay oldu

Yaa ne güzel umarım bende kilo almam fazla dikkat etmeye çalışacağım artık teşekkür ederim

Hamileliğimde toplam 5 kilo aldım
Abur cubur asla yemedim
Gazlı içecekler içmedim
Sağlıklı beslendim
Bol su tabiki

Herşeyin fazlası kilo:)bünyede bünyeye değişiyor bazısı az yesede kilo alıyor,sık sık yiyin ben kuru yemiş yerdim,balık, meyve,tam buğday ekmeği kullanın kendi ve bebeğinizin gelişimini düşünün en fazla 15 kilo alımı normal deniliyor bu sınırı aşmayın:) sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…