Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktora falan gittim hicbiseyim yok. Cok yemek yiyom gibi geliyodu ama yemiyomusum. Cok ac oluyorum ama yiyemiyorum mide bulantisi oluyo cunku. Hee bu diyetleri yapamiyorum ben cici bebeyide 1 hafta anca yedim. Bende katilirim sizlere. Ensure yi alicam iste blki yarar. 40 kiloyumbu ara cok taktim zyifligi. Boyle yatmadan once bisiler yapip 1 hftada 2 3 kilo alan varsa yazsinnnn
(((
Valla burda gordum arkadas 2 hftada 4 kilo almis yanlis hatrlmyosam gece icmis yarin doktora gidicem yazdiricam ben gunde 2 tane iciyim diyorum gelismeleri yazarim tabii :)) bende cicibebeye tkrar baslicam :) pekmezi icemiyorum ya 2 kask yesem olur heraldr dmi canımBende diyetisyene gittim ama verdigi listeyi yapamadim . Ensure ise yariyor mu canim memnun kalirsan bende kullanayim :) birlikte alalim kilolarimizi ben simdi cicibebemi aldim aksam basliyorum sabahlari da pekmez icicem umarim bu sefer olur ..
Oo super 4kilo ne demek :) senden haber bekliyorumValla burda gordum arkadas 2 hftada 4 kilo almis yanlis hatrlmyosam gece icmis yarin doktora gidicem yazdiricam ben gunde 2 tane iciyim diyorum gelismeleri yazarim tabii :)) bende cicibebeye tkrar baslicam :) pekmezi icemiyorum ya 2 kask yesem olur heraldr dmi canım
Oo super 4kilo ne demek :) senden haber bekliyorumolur canim yeter ki aksatma
![]()
Stajdan erken çıkarsam direk yazdrıcam ensureyi :) basladigimda ve her hfta yazıcam canım m.etmee :))
Çok güzel canım ne zamandır aldın bu kiloyu iyi ilerlemissin darısı başımıza. Bende yatarken yiycem bakalım sonuçlar nasıl olacak: )
Super o zaman anlastikkk :*
Canım ben yazdrdm ama alamadm yazlk bi yer oturdgm yer yokmus izmire gidince alip baslicam haberin olsun :))