canım ben şimdi arı sütü bal polen karışımına başladım böyle küçük şişelerde akşamları bir bardak sütü ısıtıp içine atıp içiyorum bakalım görcez ne olacak birde sabahları pekmezli suya devam edebilsem gelişme olur gibi ama işte devamlılık yok bende ne yapçam böyle bilmiyorum
Bende bişeylere başladım bakalım inş faydası olur
Yazarım gelişmeleriii
neye başladın söylesene paylaş hadi bizimle
Tamam kızlar sakinn :))) Tahin pekmez yiyorum ben bo kilolu günlerr
Kendimizi çıldırıcaz kilo alıcaz diye
Tek bir topic olsun orada konusalım bu kalsın bence yoksa parca parca oluyor.
Yaptığım abur cubura abanmak oldu ve de burada ki bir üyenin tavsiyesi ile iki haftadır yumurta sarısı,bal,iki adet cici bebeyi süte karıstırıp içiyorum.
Faydasını gördüm fakat söyle bir sey var bacaklarım cok inceben de bir haftadır bacak kalınlastırma egzersizi yapıyorum aldıgım kilolar oraya odaklanıyor kalca ve bacak olusuyor suan aslında tam ideal sekilde kilo alıyorum.
Yaptıklarımı aksatmayı düsünmüyorum yaza az kaldı bir kaç ayda toparlicaz !! İnanıyorum!!
ya çok tatlı benim midemi yakıyor ya of ben ne yapçam bu bünyeyle bilmiyorum yani:18:
Sık 1-2 hafta kendini tatlım işe yarar inşallahBenim için değil kendin için yap bunu daha doğrusu zayıflıktan kurtulmak istiyorsan öyle bir istikrarla başla ki sonucundan emiin ol eminim ki işe yarayacaktır ,aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurumm...
e sen hiç kilo aldın mı bari gerçi bünye meselesi ya ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyorda çaba sarfedicez bakalım sen şurubu kullanmaya devam ettin mi canım
Hayır canım şurubu kullanmıyorum,kilo aldım mı bilmiyorum :))
Squat ve parmak ucunda inip kalkma egzersizi google a bacak kalınlaştırma egzersizleri yazarsanız karsınıza daha net cıkıyorbacak kalınlaştırmak için yaptığın egzersizin adı ne acabaa :)
ben evlendim çocuğumda var ama hala zayıfım bünye meselesi canm arkadaşların şevkini kırma lütfenyıllar önce bende bu topikteydim kızlar ve kilo almak için delice ugraştım ...
bazı arkadaşlara göre normal kiloydum ama ben almak istiyodum yinede 155 boy 48 kiloydum
suan 52 kiloyum maks 56 oldum ve inanın nie böyle bi cabaya girmişim anlamadım...
saglıgınızı tehlikeye atan bi problem yoksa bence akışınaa birakın hep derlerdi evlenince alırsın gerçekten öyle oldu suan 1 kilo dahi almak istemiyorum....
ben evlendim çocuğumda var ama hala zayıfım bünye meselesi canm arkadaşların şevkini kırma lütfenbende varım kızlar yarışalım bakalım herkes başladığı kiloyuda yazsın ki bilelim kim kimden önce ben 1.69 boyum ve 50 kiloyum oda bi 49 bi 50 bi ara 48 çıktım ama en son 50 çıktım
bide yarışa katılacak arkadaşlar ilk önce doktora gitsin zayıflığın sebebini öğrensin zira parazit vs... varsa bizim yöntemler işe yaramazhepinize boll iştahlı günlerrr topiş topiş olalım inş...
aynen bende öyleBende sizin gibiyim.cocugum var ama hicte arkadasin dedigi gibi evlenince kilo alamadim malesef.hamilelikte aldigim tum kilolari dogumla beraber attim malesef.
Bende cok kilo almak istiyorum.1,57 boyum 45 kiloyum.tahlil yaptirdim birsey cikmadi.doktor herhangi bisey onermedi.psikolijik olabilir dedi. omega3 ve pharmaton aldim eczaneden iki gundur onu iciyorum.mutlaka yaza kadar kilo almaliyim bende.yediginizi ictiginizi yaptiginiz egzersizleri de yazarmisiniz ornek olmasi acisindan.gazada gelirim ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?