Mümkün oldukça her gün buradaki yazıları okumaya ve bende yorum yazmaya çalışıyorum ilk siteye üye olduğumda zayıflığımdan utanıyordum resmen ama şimdi vücudumu inanılmaz seviyorum :) öncelikle 182 boyundayım ilk baslarda 50 kiloydum binlerce diyetisyene gittim doktora gittim hiçbir şekilde 1 kilo bile alamadım en sonunda kendi diyet programımı çıkarmaya karar verdim. Her gün mümkün oldukça düzenli bir şekilde 3 öğün yemeğimi yedim aralarda da abur cubur bir şeyler atıştırdım ama asıl kilo almamı sağlayan akşam yatmadan önce yediğim cici bebe-süt sonrasında da içtiğim 1 yemek kaşığı pekmez oldu pekmezi sabah kalkar kalmaz da içiyordum yine aynı şekilde. Bu şekilde 1 haftada 5 kilo aldım sonra bıraktım. Bıraktığım süre zarfında hiçbir şekilde kilo vermedim ama spora başladım çünkü her ne kadar zayıfta olsak vücudumuzun şekil alması için spor şart. Spor sayesinde daha çok yemek yemeye başladım ve bu sayede 2 kilo daha almışım şuanda 56.5 kiloyum hem o hastalıklı zayıflığım gitti hemde vücudum çok daha fit oldu. Çok zayıfsın diyen insanlar hala var ama 10 kişiden maksimum 4u böyle söylüyor. İnsanların ne dediklerini artık umursamıyorum çünkü emin olun herkes bizim gibi zayıf olmak istiyor o yüzden öncelikle vücudunuzla barışık olun ondan sonrası çok daha kolay :)