- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
Merhaba kizlar
Aranizda kilo almak icin diyetisyene giden varmi?

Aranizda kilo almak icin diyetisyene giden varmi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeBen varım 4 sene önce gitmiştim..Önce gün boyu neler yiyorsun yaz diyor..Listeye yazıyorsun sabah iki üç zeytin iki üç dilim ekmek yazmıştım :) tartıyo özel bi alette boyunu ölçüyo..kas kemik yağ su oranların çıkıyo ayrıntılı..sonra bi güzel azarladı 39 kilosun güzelim çocuk kilosu bu dedi :)..esenler avicennaya gitmiştim tatlı bi diyetisyendi esma hanım..o zamanlar yemek yemekten haberim yoktu..ne ekmek yerdim ne işe yarar bişey yağ filan..oysa vücutta yağ çok önemliymiş..liste yaptı günde 6 öğün yedim..bütün aile bana destekti yengem kilo vermeye ben almaya gidiyodum aynı kadına :)) o benden kolay verdi tabi..kilo almak esasen çok zordur..
15 günde bir çağırıp kilomu ölçüyodu müzikli bi aletin üstünde :) hem kas kütlem artıyodu hem yağım..orantılı biçimde ve çok seviniyoduk göstergede 1 kilo aldığımı görünce..herzaman 1 kilo alamıyodum tabi bazen daha az oluyordu..evdeysen düzenli uygulayabiliyosun..çünkü öglende tatlın ögle yemeğin mutlaka etli bişeler salata felan evde yiyebileceğin şeyler..
45 kiloyu gördüğümüzde hepimiz çok sevinmiştik yanaklarım dolmuştu kıyafetlerim güzel durmaya başlamıştı sağlıklı hissediyodum herşeyden önemlisi..ideal kilom 50 ama sonra devam edememiştim 45ten aşağı düştüm gene..şuan 44-45 arası gidiyorum ama bana kazandırdığı çok şey oldu ne yemem gerektiğini ögrendim..tavsiye ederim
Ne diyosuunn bende o hastaneye cok yakin oldugum icin oraya gitmeyi dusunuyordumBen varım 4 sene önce gitmiştim..Önce gün boyu neler yiyorsun yaz diyor..Listeye yazıyorsun sabah iki üç zeytin iki üç dilim ekmek yazmıştım :) tartıyo özel bi alette boyunu ölçüyo..kas kemik yağ su oranların çıkıyo ayrıntılı..sonra bi güzel azarladı 39 kilosun güzelim çocuk kilosu bu dedi :)..esenler avicennaya gitmiştim tatlı bi diyetisyendi esma hanım..o zamanlar yemek yemekten haberim yoktu..ne ekmek yerdim ne işe yarar bişey yağ filan..oysa vücutta yağ çok önemliymiş..liste yaptı günde 6 öğün yedim..bütün aile bana destekti yengem kilo vermeye ben almaya gidiyodum aynı kadına :)) o benden kolay verdi tabi..kilo almak esasen çok zordur..
15 günde bir çağırıp kilomu ölçüyodu müzikli bi aletin üstünde :) hem kas kütlem artıyodu hem yağım..orantılı biçimde ve çok seviniyoduk göstergede 1 kilo aldığımı görünce..herzaman 1 kilo alamıyodum tabi bazen daha az oluyordu..evdeysen düzenli uygulayabiliyosun..çünkü öglende tatlın ögle yemeğin mutlaka etli bişeler salata felan evde yiyebileceğin şeyler..
45 kiloyu gördüğümüzde hepimiz çok sevinmiştik yanaklarım dolmuştu kıyafetlerim güzel durmaya başlamıştı sağlıklı hissediyodum herşeyden önemlisi..ideal kilom 50 ama sonra devam edememiştim 45ten aşağı düştüm gene..şuan 44-45 arası gidiyorum ama bana kazandırdığı çok şey oldu ne yemem gerektiğini ögrendim..tavsiye ederim
Ne
Ne diyosuunn bende o hastaneye cok yakin oldugum icin oraya gitmeyi dusunuyordum
Tebrikler buarada![]()
PEki egzersiz filan verdimiTeşekkürler :) iyidir benim doktorum hayırlısıyla alın siz de kilo paylaşın burda
ramazandan sonra gitmiştim
kilom falan tartılmadı.Eee neler yaptiniz ise yaradi mi?
Kac kg ile basladiniz egzersiz de veriyor mu?Ben suan gidiyorum.. 1 ay oldu 15 gunde bir cagiriyor ilk donem 2.600 gr. Aldim 2. Seferde 500 gr. Almis 300 gr. Yagdan vermisim bi liste hazirladi bana ilk hafta cok uydum sonra uyamadim oglumdan dolayi boraz sıkıntidaydim.. ama simdi yine uymaya calisiyorum iştahımın açıldıgını farkediyorum acaba ne yesem diye bakıyorum surekli.. tavsiye ederim hic bekleme git ben duzensiz besleniyordum karbonhidrat agirlikli yiyordum sadece simdi daha dengeli devam etmeyi dusunuyorum hedefime ulasana kadar :)
48.1 ile başladım simdi 50.9m egzersiz vermedi bana.... ana ogunden ziyade kalorili ara ogunlerim var mesela sut ve kek.. kuru incir veya ceviz ve sut .. hergun sütlü tatli.. meyve...fln ben birde fat secret programini indirdim onlardan fazlasini yiyorum kalori hesabida yapiyorum
52 fln dım zayifladim biraz :) boyum kisa yaa 157