Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Bendeeeee ya of boy 169 kilo tartilmadim ama cok zayifladim brlli44. 45 dir ustelikte 3 aylik bir bebusim var onuda emziriyorum( nasil kilo alcam ya yoruldum artik herkesin lafindan kocam bile hakli kendi manken gibi ben yaninda uff yaza kadar almam laxim 7 ayda tatilegitcez bu iskelet halimlemi(((

Hmmm.. :/ Ben 19 yaşındayım 41 kiloyum. Bekarım fakat evlendikten sonra alınır ifadesine katılmıyorum herkes öyle diyor banada saçma geliyor açıkcası o insanın yapısıyla alakalı bir durum. Aslında kilo almak biraz da kafa yapısyla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum kafana takınca alamıyorsun :))

Yok anacim yok hep cilizdim evlenince alin dediler evlendim :) cocugun olunca dediler onuda yaptimee ne kaldi yasin bi 25 olsun diyolar onu bekliyorum) yaa ne guzel universitedeyken tam 58 59 olmustum ya fistik gibi hatun olmustum;() bir evlendim ooo aninda gitti cok cabuk verebiliyorum sumdide su mamayla pekmeze basladim hadi hayirlisi...

:) ailem çok kızar kilo alma çabalarıma, ben yinede tersini düşündüm hep :) 6 kilo eksiğim var ya sadece 6- 7 kilo istiyorum fazla kilolu olmak zaten hoş değil o da çok istediğim için hiç olmadı zaten aynen bende kendimi bildim bileli hep zayıftım :) t1 t2 guatr testi falan yaptırdınız mı hiç ? gerçi kanda çıkıyormuş o mutlaka normal alınan kanda belli oluyor çok salgılandığında alınamıyormuş. Herşeyin başı yinede sağlık diyorum bana kızanların söylediği gibi :)

Cok olmadi dogum yapali kac kere kan testi yaptilar oyle bisey olsa cikardi..ya hamIleligimde bile sadece 10 kilo almistim oda dogumla beraber pufff gitti nasil bir bunye anlamadim kimse inanmiyor dogum yaptigima kobek bile kalmazmi diyolar dumdux:) aslinda bir andada kiskaniyolar bir dogum yapiyolar puf sisiyolar :)) ayy kendmi boyle mative ediyorum .. Mama yedim pekmezimi ictim seker komasina gircem yaknda :/

arkadaşlar bende sizin gibi zayıfım.Ne yaptıysam kilo alamadım diyetisyene bile gittim yine olmadı.2008 yılında hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum kalan 7 ayda 27-30 kilo aldım ama doğumdan sonra ve emzirme dönemimde bütün kiloları verdim.yaklaşık 1.5 yıl önce doğum yaptım 10 kilo aldım ve doğumdan sonra yine zayıfladım şimdi hamile kaldığım kiloda yani 45 kiloyum ideal kilom yani olması gereken kilom 54, 9 kilo eksiğim ve çok hareketli iki oğlum var.Şimdi hamileyken kullandığım folikasiti denicem

sen hala emziriyor musun?

Emziriyorum oglum daha 4 aylik.. Ve benim daha faxla kaloriye ihtiyacim var yedigimin coguda bebise gudio ve sadece anne sutu emiyor mamada vermiyorum..

OoF ya nasil bisey bu karnim aclikta gurulduyor ama agzim yemek isteniyor of of napcam ben

aynen bende de bazen öyle oluyo ama bu topiği okudukça bişeyler yiyesim geliyo ve ayrıca guraypelin ile yarışınca daha çok atıştırmaya başlıyorum

sarma ve yoğrt yedim birazdan da baharatlı çubuk yiycem :)

Allah bağışlasın :) Aslında sizin açısınızdan bakarsak evet gerçekten de öyle kıskanılabilrsinz doğumdan sonra kilo vermeye çalışan çok insan var :) Banada evlenince alırsın diyorlar teselliye bakın :) bende bekarken almak istiyorum bu da ayrı bir zıtlık işte :)

Emziriyorum ya daha oglum 4 aylik...:/ ve benim daha fazla kaloriye ihtiyacum var

150 gr tuzsuz tereyağı
3 çorba kaşığı pekmez
2 kase soğuk su
1 kase un

2 kase soğuk suya 1 kase un karıştırarak eklenir un macun kıvamını alana kadar karıştırılır.sonra eritilen tereyağ ve pekmez üzerine eklenir.

çok güzel süt yapar ve bence kilo da aldırır

:)) bizim buralarda bunu yeni dogum yapan kadina sut olsun diye yaparla
R:)) hadize yada kuymak ismide:))))

sarma ve yoğrt yedim birazdan da baharatlı çubuk yiycem :)

aksam yemegimi yiyeli baya oldu eve yeni geldim bisi yesemm mi yemesem mi diye dusunurken bi bakiyim dedim ki iyi ki de bakmisim istahim bi acildi bi acildi :)))) simdi hemen gidip ne varsa basliyorum 4; ogunume az sonra yediklerimi de yazarim canimcim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…