Kilo almak için öneri

ay canımm benim benimde kayınvalide ve görümce beniz zayıflığıma takmıştı yok gelinlik giyince içine pamuk doldururuz filanalsanaalsanasmile
prakten şurup içtim 4 kilo aldım şimdi zorla yemek yiyorum pekmez gece filan sende keçiboynuzu pekmezi iç yatarken muz ve yemek yerken zorla kendini miğden açıldınmı zaten artık ister istemez kilo alıyosun

kızlar kilo alıyorum galibabayanssulusmile
iştahım şükürler olsun açık arada p...n şurubumu içiyorum çok uyutuyo ama neyse okaa olur.geçen kayınvalidemler geldi bize elbise giymiştim nişanlım msj atmış çay ikram ederken" aşk göbeğin çıkmış bebekimizmi olucak diye":ecrin_bebek:
hiç kızmadım oh beee göbeği çıkması insanın ne kaa güzelmiş hiç alınmadım :lepi:

aydi kızlar devam devam yaza balık etli olarak girelim olumunekankayizsmile

durmak yok yola devam:sm_cool:

Son düzenleme:

Off yaa can sıkıcı bi durum gerçekten uyuz oluyor insan ama hırs iyidir tatlım daha çok azim ve bu işi başaralımç Sonra bize böle kusur bulanlara da fıstık gibi olduktan sonra biz bulalım. O zmn rahatlıcam valla süprizzzzz hihoyyyt

aynen canım yaa.. kaydirigubbakcemile5

süpersin canım aynen devammm .. kaydirigubbakcemile5

tatlım iştahımla ilgili bi problemim yok ama alıcam yinede şu ilacı.. gece yatmadan öncede yemeye gayret edicemm.. boshayallersmile

Bugün bir kişi daha bana sen kilo aldın hea dedi :dance: ben de biliyorum dedim ve bozuntuya veremdimkaydirigubbakcemile3 içimden sevinçten halay çektim hehe:lepi:

ohh ne güsel tatlum inş. bizde ideal kilomuza ulaşıcaz:1hug:

İdeal kilomuzu korumakta önemli tatlım. Ben de "27.01" arkadaşın söylediği ilacı aldım (doktora sorarak tabi) yakın zamanda kullanmaya başlayacağım. Bundan ümitliyim. zemuszemus De haydin gızlar, eğlence yeni başlıyor. :dance:

İdeal kiloya bir ulaşalımda orası kolay tatlımzemuszemus ahh ahh boshayallersmile

Azimle çalışan duvarı delermiş. Tabi biraz değiştirdim cümleyi. :roflol: Azim azim kızlar haydin görelim yeni kilolarımızı. hihoyyyt

evet ben bunün fena azimliyim dün erkek arkadaşım süper gaz verdi sağolsun.. her eve lazım böyle bi odun klava: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…