kızlar! nasılsın? nasıl gidiyo çalışmalar? ben uzun zamandır giremiyodum? gelişme varmı anlatınn :) ben 56 oldum bu arada.. :teytey:
Ben de ilk zmnlar gece yatmadan önce zorla hafif yağ üstüne saralle sürüp yiyordum. Baya uyguladım o şekilde ve sonra muz falan yiyodum çok 5-6 kilo aldım. Kendime geldim herkes çok yakıştığını daha fazla almamamı söylüyor.Ama alt bacaklarım çok ince hala yine de eskiye göre iyi ama şükürzemuszemus Bu arada ben ensure besin takviyeside kullandım uzun bir süre eczanelerde satılıyo zararı yok tavsiye edrim.kaydirigubbakcemile5
Hadi bakalım ozmn güzel haberlerini bekliyorm. Tatile gidiyorum 1 hafta yokum geldiğimde sorcam bakolumunekankayizsmile Kilo çizelgeni burdan yapabilirsin cnm ayrıntılı anlatılıyo sırasıyla uygula http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ohh sevindim canım bol bol ye yüksek kalorili şeyeleri bende 50-51 arası gidip geliyorum. Ama eskisi kadar ugraşmıyorm artık acıktım mı yiyorum falan ama kilomu koruyorum. Toparlandım da kendime geldim yaw şükürler olsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
tesekkürler denicemBen de 2 kilo aldımmm ( :teytey::hooray:
çok teşekkür ederim bakkkkkkkkkkk oldu yuppiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
ay 1 kilo kadar verdim 49lara düstüm bende hemen bugun üzüm çekirdegi tozu aldım çörek otu ve balla karıstırdım az önce biraz sonra yemek yicem ve yemekten sonra bi kaşık yicem. kaybetigim kilomla 5 kilo almam gerek şimdi
kilo almak istiyorum ama bir türlü alamyorum yemem gayet iyi ama kilo almıyorum her yolu denedim ne yapmam gerekiyor
Ayy inanmıyorum yaa benim de kilo almak istiyorum diyeceğim günler gelecek mi acaba imkansızzz:) Kızlar ne var kilo almakta ben size süper bir liste hazırlarım.Siz yeter ki nasıl kilo veriliyor onu söyleyin:)
Kilo vermek senin için nasıl zor ise kilo almakta kimi insanlar için bir hayli zordur. Yukarıda misal yediği halde kilo alamayan bir örnek var. Bunun yanı sıra iştahsız olup yemek yiyemeynler de çoktur.
Haklısın tabiki...Ama bizim gibilere değişik geliyor bu durum tabiki
Benim üniversitede bir arkadaşım vardı aynı yurtta aynı odadaydık.Çok zayıftı.Küçüklükten beri öyleymiş.Yer yer asla kilo alamazdı ve o da kilo almayı çok isterdi.Her gece yatarken bir ekmeğin içine patates koyup yerdi sırf kilo alayım diye.Aylarca kilo alamadı yine.Sonra okullar bitti biz ayrıldık falan. Yıllar sonra tekrar görüştük,gözlerime inanamadım :)) Bizimki nasıl kilo almış.Balık etli olmuş:)) Nasıl oldu dedim.Yıllarca gece yatarken bir ekmek yersen böyle oluyorsun,şimdi birkaç kilo vermem lazım demesin mi:)) Bu da benim küçük bir anım işte
hehe o da güzelmiş benim de var öyle bir arkdşm yer ama kilo alamaz. Allahtan ben öyle değilim benim iştahsızlık sorunum olmasa çok şükür alıyorum kilo. Bana da kilo vermek çok kolay geliyorYıllardır iştahsız gezdim psikolojikti birazda biliyordum ama atlatamıyordum. Sonra bigün dedimki yiterr yaa artıkın böle cılızmı kalcam hep başarıcam dedm:1rolleyes: Özellikle akşamları yemeye ağırlık verip üstüne 2-3 tane muz yiyodum. Ensure ve bi kaç karışımla 51 kiloya ulaştım.2 kilo daha almak istiyorm ama herkes böle ii kal diyor. Ztn şimdi de pek uğraşamıyorum. Ama kilomu koruyorum.Neyse amma uzattım ben de kaydirigubbakcemile3:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?