Kilo almak için öneri

kızlar! nasılsın? nasıl gidiyo çalışmalar? ben uzun zamandır giremiyodum? gelişme varmı anlatınn :) ben 56 oldum bu arada.. :teytey:

kızlar! nasılsın? nasıl gidiyo çalışmalar? ben uzun zamandır giremiyodum? gelişme varmı anlatınn :) ben 56 oldum bu arada.. :teytey:

oooo süper cnm ben de50-51 arasında kaldım. Çünkü uğraşmıyorum artık senin adına çook sevindim kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım.. aslında bende o ilk başlardaki gibi azimli değildim.. nasıl oldu alabildim bilmiyorum.. :teytey:

tesekkürler denicem Ben de 2 kilo aldımmm (:teytey::hooray:

ay 1 kilo kadar verdim 49lara düstüm bende hemen bugun üzüm çekirdegi tozu aldım çörek otu ve balla karıstırdım az önce biraz sonra yemek yicem ve yemekten sonra bi kaşık yicem. kaybetigim kilomla 5 kilo almam gerek şimdi

45 kilo oldum canımcım. 51'e kadar yolu var. boshayallersmile 3 gün sonrada evleniyorum. Çok öpüyorum sizleri. opuyorumnanaktan

bende epeydir girmemedim buralara.. bende henüz bi değişim yok hala 51 52 yim sıcaklarda geldi yenmiyoda bişey napcaksak.. bu ara komşular çağırıp pasta börek yapıyolar onlarda takılıyoruz bakalım işe yarıyodur inşallah.. sık sık tartılmamaya çalışıyorum artık.. bide çok yediğim zaman tartılıyorum moralim bozulmasın die.

off cnm ya bende bi tatile gittim 1.5 kilo verdim 49.80.kiloyum şuan ama alıcam yine işe başladım öğünlerim düzene girer tekrar kaybetmek yokkklmaz:

kızlarrr..merhaba ben yeni katıldım aranızaa.s. tüm öneriler için herkese cok tesekkürler hemen uygulamaya baslıcamhihoyyyt

Ayy inanmıyorum yaa benim de kilo almak istiyorum diyeceğim günler gelecek mi acaba imkansızzz:) Kızlar ne var kilo almakta ben size süper bir liste hazırlarım.Siz yeter ki nasıl kilo veriliyor onu söyleyin:)

Ayy inanmıyorum yaa benim de kilo almak istiyorum diyeceğim günler gelecek mi acaba imkansızzz:) Kızlar ne var kilo almakta ben size süper bir liste hazırlarım.Siz yeter ki nasıl kilo veriliyor onu söyleyin:)

Kilo vermek senin için nasıl zor ise kilo almakta kimi insanlar için bir hayli zordur. Yukarıda misal yediği halde kilo alamayan bir örnek var. Bunun yanı sıra iştahsız olup yemek yiyemeynler de çoktur.

Kilo vermek senin için nasıl zor ise kilo almakta kimi insanlar için bir hayli zordur. Yukarıda misal yediği halde kilo alamayan bir örnek var. Bunun yanı sıra iştahsız olup yemek yiyemeynler de çoktur.

Haklısın tabiki...Ama bizim gibilere değişik geliyor bu durum tabiki
Benim üniversitede bir arkadaşım vardı aynı yurtta aynı odadaydık.Çok zayıftı.Küçüklükten beri öyleymiş.Yer yer asla kilo alamazdı ve o da kilo almayı çok isterdi.Her gece yatarken bir ekmeğin içine patates koyup yerdi sırf kilo alayım diye.Aylarca kilo alamadı yine.Sonra okullar bitti biz ayrıldık falan. Yıllar sonra tekrar görüştük,gözlerime inanamadım :)) Bizimki nasıl kilo almış.Balık etli olmuş:)) Nasıl oldu dedim.Yıllarca gece yatarken bir ekmek yersen böyle oluyorsun,şimdi birkaç kilo vermem lazım demesin mi:)) Bu da benim küçük bir anım işte

hehe o da güzelmiş benim de var öyle bir arkdşm yer ama kilo alamaz. Allahtan ben öyle değilim benim iştahsızlık sorunum olmasa çok şükür alıyorum kilo. Bana da kilo vermek çok kolay geliyor Yıllardır iştahsız gezdim psikolojikti birazda biliyordum ama atlatamıyordum. Sonra bigün dedimki yiterr yaa artıkın böle cılızmı kalcam hep başarıcam dedm:1rolleyes: Özellikle akşamları yemeye ağırlık verip üstüne 2-3 tane muz yiyodum. Ensure ve bi kaç karışımla 51 kiloya ulaştım.2 kilo daha almak istiyorm ama herkes böle ii kal diyor. Ztn şimdi de pek uğraşamıyorum. Ama kilomu koruyorum.Neyse amma uzattım ben de kaydirigubbakcemile3:icecream:

Boyun kaç bilmiyorum ama bence de daha alma 51 iyi bir kilo,tam formundasın yani Zaten evlenince ve hatta çocuk olunca kilo alınıyor.O zaman alırsın 3-5 kilo.Bu günlerin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…