Kilo almak isteyenler?

PinkFair

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
90
2
6
35
Ankara
Kızlar ya benim 2 ay içinde 8-9 kilo almam lazımmm ya sey tahin pekmezin birkaç haftada bu kadar kilo aldırdığını yazıyor herkes bu konuda biiir fikri olan yada deneyeen var mı aranızda? :5:

Buradan bir arkadasın önerisiyle denedim onayladım.
sabah kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce sütün içine 2 tane cici bebe,bir kaşık bal, ve yumurta sarısı karıştırılıp içiliyor.

Bu tarifi aksatmadan iki haftadır yapıyorum 44tüm suan 48 olmuşum
Konularımı bilen bilir asla alamazdım ben imkansızdı yani :nazar:

sabah kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce sütün içine 2 tane cici bebe,bir kaşık bal, ve yumurta sarısı karıştırılıp içiliyor.

Ooo süper MaşaAllah ebnde hemen denıycem sonucu yazarım tesekkürler;)

Canım sen başka bisede denıyormusun sadece bunu yaparakmı kilo aldın merak ediyorum? Bir de boyun kaç

Tahin pekmez ile alan arıyorum canım maşallah bu aradaa :2: :nazar:

Yumurta sarısı kokusu geliyormu sütten? :2: yumurtasız nasıl olur acaba kılo alrmıyım? :14:

Bütün malzemeleri bardağa koyup iyice karıştırıyorum kaşıkla. Kokusuda kalmıyor. Gözlerimi kapatıp kafam dikiyorum hemen.
Ben de işe yaradı siz de de yarar umarım :40:
Siz ıkı haftada 4 kilo gercekden aldınzmı? Bu tarıfle? Ben bakalım bugun yumurta sut ve bıskuvı ile yapıcam balım şuanda yok hemde bal hiç.sevmem :26:

Siz ıkı haftada 4 kilo gercekden aldınzmı? Bu tarıfle? Ben bakalım bugun yumurta sut ve bıskuvı ile yapıcam balım şuanda yok hemde bal hiç.sevmem :26:

Net bir kilo artısı veremem elbet sonucta herkesin metabolizması farklı, ben bu tarif dısında abur cuburada yöneldim o yüzden aldım etkiledi birbirini

bu bahsettiğin tarifi küçüklüğümden beri her gece içiyorum ama hiç kilo alamadım ben sütün içine bal be yumurta sarısı koyup her akşam içiyorum ama kendimi bildim bileli hep 46 kiloyum.

bu bahsettiğin tarifi küçüklüğümden beri her gece içiyorum ama hiç kilo alamadım ben sütün içine bal be yumurta sarısı koyup her akşam içiyorum ama kendimi bildim bileli hep 46 kiloyum.

Aaa neden alamadın acaba :26:
Neden her gece içtin cocuklugundan beri kilo yapması icin mi?

[sıze=3]bütün malzemeleri bardağa koyup iyice karıştırıyorum kaşıkla. Kokusuda kalmıyor. Gözlerimi kapatıp kafam dikiyorum hemen.
Ben de işe yaradı siz de de yarar umarım :40:
[/sıze]
bu tarif çocuklardda işe yararmı acaba

bu tarif çocuklardda işe yararmı acaba

yağmurum ben minnacıken başlamıştım halada içiyorum kilo olarak işe yarar mı bilmem ama vitamin acısından faydalı bence..
ama ben içine hiç cici bebe koymadım onu arada bir ayrı sütün içinde içiyorum:1:

[sıze=3]yağmurum ben minnacıken başlamıştım halada içiyorum kilo olarak işe yarar mı bilmem ama vitamin acısından faydalı bence..
Ama ben içine hiç cici bebe koymadım onu arada bir ayrı sütün içinde içiyorum:1:
[/sıze]
ben kızıma 1 bardak ılık süte 4 bebe bisküvisi veriyorum içine bide yumurta ve bal katayım bakalım 4 yaşında her gece içiyo gerçi ama hala cılız:))))

ben kızıma 1 bardak ılık süte 4 bebe bisküvisi veriyorum içine bide yumurta ve bal katayım bakalım 4 yaşında her gece içiyo gerçi ama hala cılız:))))

bal ve yumurta sarısı çok faydalı bende içiyordum o yaşlarda ve hep cılızdım o bünye meselesi bence birazda

Back
X