Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam kızlar.Ben de bugün şurup alcam inş.Gece yatmadan süt pekmez karışımı içicem eskisi gibi ve sabahları pekmez içicem 4 kaşık.Ne yesem içsem tek tek kalorisini hesaplıycam ve günlük almam gereken kaloriden 1000 kalori fazla alıcam inş.Geçen yıl bu şekilde kilo almıştım
Candym nasılsın canım bu arada:1hug:
zeynep sultan fıstıksın sen ya bak burda da karşılaştık hoşgeldin aramıza canımŞeniz

hoşbulduk canım.
buarada ben 1.62 boyunda 45 kilodayım.hiç yanak manak yok. bacaklar çırpı. bel desen kopcak. bi tek göğüsler var onlarda sütten.

aynı durumdayız ve ben 48-50 olmak istiyorum en azından
olcak inş.

ben XXX ıçersem hayatta gece oglanın sesını duyamam benım ıçın ımkansız

şurup beni fena çarpıyo
XXX XXX de denedim çok uyuyorum
zaten normalde de uykuya meyilli bir yapım var
sarhoş gibiyim gün boyu

burdaki arkadaşlar 2-3 günde alıştılar
bende etkili olmadı
hep uyukladığım için kahvaltı öğünlerimi hep atlamak zorunda kaldımdelikafadulden
bu yüzden bu sefer şurupsuz başlıcam bu işe

hayıryasakkelime
biz öyle sadece yağ istemiyoruz
sıkı bir vucut istiyoruz
bu bahsetiklerinizden kilo alınıyo olsaydı ben şimdi obezdimşakkıdı

zaten çoğumuzun sorunu yediklerimizi çabuk yakmak

asena yemeklerden önce içiyorsun canım şurubu

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar meraba ben geldim. sengözlerimebaksanab
dün gece saat 2 suları sayfalar dolusu yazılanları okudum. ve okudukça kalktım bir tabak profiterol yedim. sonra kurabiye yedim. ve pekmezli süt içtim koca bi bardak. nefret ederim pekmezden kusuciidimm az kalsın :1no2::1no2:
sabah 10 da kahvaltımı yaptım. ve öğlen peynirli makarnamı ve bir kase dolusu yoğurdumu yedim. cokacimcoookcokacimcoook
ben normalde eşim evde yoksa kahvaltı bile yapmam hiç açlık hissetmem çünkü. eşim bile sen 3 gün bişey yemesen açlık hissetmessin anlamadım ben seni diyor :uhm:
yani öyle işte hanımlar ben başladım tam gaz devam. şimdi şu plates işini araştırıyom alıcam topunu. ebru şallınında plates dvd sini buldum bakalım hadi hayırlısı kilo alıp fit bi vücuda sahip olmak istiyorum çokmu şey istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:

canım hoşgeldin evet tamamen psikolojik.biraz rahat olmak lazım ama işte olmuyo bende azıcık sinirim bozulsun üzüleyim anında iştah gidio.ama burda birbirimizi destekliyerek alıcaz inşallah.daha önce aldık böle yaparak yine başlıoruz maratona.

ohh canım yarasın löp löp et olsun inşallah.doğru yoldasın.

ayy hanımlar ben kalkıp hemen bi tatlı yapayım şöyle kalorili kalorili :icecream::icecream::icecream:

ohh ohh yarasınhihoyyyt

yaa herkesin derdi aynı
burdaki herkes aynı şeyi söylüyor..

moralim bozuk olunca yemek yiyemiyorum
hiç yemesem aklıma gelmez vs..
ben canım sıkkın oldugunda yemeğe saldırsaydım ohoo
ama olmuyo işte yiyemiyorum

burda yeniden başlamak çok güzel olacak kızlar:teytey:
ben şimdi yemek yemeğe gidiyorum
akşama kursum var görüşmek üzerea.s.

bir tabak da bana yollasan:) ben de yapayım inş.haftasonu.Sen yediklerini anlatınca gaza geldim canım:sm_cool:

istediğin tatlı olsun canım benim.Şeniz al bak yolladım bile. bu resimdekini ben yapmamış olsam bile afiyet bal olsun :icecream::icecream::icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
ahhh yazdıklarınızı okurken karnım acıktı bayanlar olcak bu iş galibaaa..Gülce'min dediği gibi kalorileri hesaplayalım çok faydası oluyo tabi uğraşmak lazım amaolsun..ha birde şu zayıflamak isteyenler kendilerine bi liste falan hazırlıyolar ya öyle bişey bi daha yapalım bizde biliyorum çok uyulmuyo onlara ama gözümüzün önünde bi liste görüp belki az yediğmizi anlarız ve herkes 3000 kalorinin üstüne çıkmaya çalışsınn şişsin göbişlerrrrrrrrrrrrr

Sabah Kahvaltı

4 dilim ekmek (dilimler büyükse 2 dilim yada 3)
kiprit kutusu kadar beyaz peynir
6 ve daha fazla zeytin olabilir
reçel bal tereyağ vs
şekerli çay veya süt veya meyve suyu

ara öğün

meyve veya
yoğurt veya
kek , biskuvi vs vs

Öğle

çorba
etli sebze yemeği
pilav yada makarna yada bulgur pilavı vs vs
ayran ,salata veya yoğurt

yemeklerden sonra su da içmeyi unutmayalım

ara öğün

meyve veya
yoğurt veya
kek , biskuvi,börekler hamur işleri vs vs

akşam

öğle yemeği gibi
(yalnız tabaklar dolu dolu olsun )

ara öğün

çay yanında biskuvi, tatlı,börek,çerezler meyve her şey olabilir

buna eklemek istedikleriniz varsa lütfen uyarın benii...ben normalde zaten böyle yiyorum ana öğünlerimi ama tabaklar tam dolu olmuyo malesef bitiremiyorum...ara öğünleri kaçırıyorum bide...

selam kızlar....nasılsınız...

şu aralar benimde çok yoğun...iş başvurusuyla geçiyor vaktim..ister istemez stres oluyor..acaba olacak mı diye...ama yinede iyi başladım...çünkü dün tartıldım 49 geldim...(1 kilo almışım )

az önce de bir tabak aşure yedim.... neyseki yine toplandık burada beraber bu işi başarırız... a.s.

Yemyeşilim sana tavsiyem her yemeğin ardından daha kalkmadan iki kaşıkta tahinli pekmez ye..bak nasıl faydasını göreceksin... a.s.

ooo tamma tam benlik inş uyucam tavsiyene...
masiva'm başvurular için inş hakkında hayırlısı olur ..ben kaçtımm görüşürüz

aaa kimsecikler kalmamış ben aldım bi kase çikolatalı pudingimi geldim. bu akşam 2. kasem bu arada cokacimcoook hani siz nerdesiniz hanımlarfisfisfisfisfisfis

aaa kimsecikler kalmamış ben aldım bi kase çikolatalı pudingimi geldim. bu akşam 2. kasem bu arada cokacimcoook hani siz nerdesiniz hanımlarfisfisfisfisfisfis

selam canım bizim kızlar genelde gündüz takılır
gece pek kimse olmaz ben arada gelirim işte
kimse var mı diye
topiği bekliyom bekçi gibisırnaşık şey
nasılsın bakalım ben bugün güzel yedim yaa göbişim çıktıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…