- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
hoşbulduk canım.
buarada ben 1.62 boyunda 45 kilodayım.hiç yanak manak yok. bacaklar çırpı. bel desen kopcak. bi tek göğüsler var onlarda sütten.
ben XXX ıçersem hayatta gece oglanın sesını duyamam benım ıçın ımkansız
ahhaa kızlar ben simdi kg vermeye calisiorum ama zamanında 40 kiloydum....nasilmi aldim????
bolca cekirdek, kola ve renkli yumusak sekerler varya..onunla...koyun bas ucunuza..gelin gidin sekeri yiyin...bolca cekirdek cıtlayın...ben 1 senede 10 kilo aldim...
kızlar meraba ben geldim. sengözlerimebaksanab
dün gece saat 2 suları sayfalar dolusu yazılanları okudum. ve okudukça kalktım bir tabak profiterol yedim. sonra kurabiye yedim. ve pekmezli süt içtim koca bi bardak. nefret ederim pekmezden kusuciidimm az kalsın :1no2::1no2:
sabah 10 da kahvaltımı yaptım. ve öğlen peynirli makarnamı ve bir kase dolusu yoğurdumu yedim. cokacimcoookcokacimcoook
ben normalde eşim evde yoksa kahvaltı bile yapmam hiç açlık hissetmem çünkü. eşim bile sen 3 gün bişey yemesen açlık hissetmessin anlamadım ben seni diyor :uhm:
yani öyle işte hanımlar ben başladım tam gaz devam. şimdi şu plates işini araştırıyom alıcam topunu. ebru şallınında plates dvd sini buldum bakalım hadi hayırlısı kilo alıp fit bi vücuda sahip olmak istiyorum çokmu şey istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar meraba ben geldim. sengözlerimebaksanab
dün gece saat 2 suları sayfalar dolusu yazılanları okudum. ve okudukça kalktım bir tabak profiterol yedim. sonra kurabiye yedim. ve pekmezli süt içtim koca bi bardak. nefret ederim pekmezden kusuciidimm az kalsın :1no2::1no2:
sabah 10 da kahvaltımı yaptım. ve öğlen peynirli makarnamı ve bir kase dolusu yoğurdumu yedim. cokacimcoookcokacimcoook
ben normalde eşim evde yoksa kahvaltı bile yapmam hiç açlık hissetmem çünkü. eşim bile sen 3 gün bişey yemesen açlık hissetmessin anlamadım ben seni diyor :uhm:
yani öyle işte hanımlar ben başladım tam gaz devam. şimdi şu plates işini araştırıyom alıcam topunu. ebru şallınında plates dvd sini buldum bakalım hadi hayırlısı kilo alıp fit bi vücuda sahip olmak istiyorum çokmu şey istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kadınlar kulubü ben yenı uye oldum ıran ıksırını arastırırken buldum bu sıteyı. çok guzel bır sıte...kendım gıbı birçok kısının aynı dertten muzdarıp oldugunu gordum...bu benı sevındırdı ama ınsallah bırlıkte bunuda asıcaz ben umutluyum bu sıteden...
1.65 boyun 48 kıloyum kalçalarım yok:1no2:bacaklarımda ıncesenağlama kılo alamıyorum ne denedıysem çozum bulmadım balık hapı, macunlar, vıtamınler kulandım prakten surup remeron kullandım.. maalesef fayasını goremedım ....doktora çıktım tahlıllerımde bırsey çıkmadı ben bunu psıkolojıye baglıyorum......suan okuyorum çok streslı bır hayatım var sınava hazırlanıyorum ve bu tempoda da kılo alabılcegımı sanmıyorum morelım bozulunca hemen mıdem bulanıyor....yemek gormesem hıç aklıma gelmez....ıran ıksırı almayı dusnuyordum fakat gorudgum yorumlar bende hayal kırıklıgına sebep oldu...yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorum :lepi:
ayy hanımlar ben kalkıp hemen bi tatlı yapayım şöyle kalorili kalorili :icecream::icecream::icecream:
bir tabak da bana yollasan:) ben de yapayım inş.haftasonu.Sen yediklerini anlatınca gaza geldim canım:sm_cool:
istediğin tatlı olsun canım benim.Şeniz al bak yolladım bile. bu resimdekini ben yapmamış olsam bile afiyet bal olsun :icecream::icecream::icecream:
aaa kimsecikler kalmamış ben aldım bi kase çikolatalı pudingimi geldim. bu akşam 2. kasem bu arada cokacimcoook hani siz nerdesiniz hanımlarfisfisfisfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?