Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum daha yeni aranıza katıldım ....1.68 boyunda 48 kiloyum ve çok ilginçtirki iki çocuk annesiyim aslında evlenmeden evvel 58 kiloydum ama evlilik ve stres bana yaramadı bir türlü hamileliklerim hariç 10 senedir 50 kiloyu tartıda göremiyorum denemediğim ilaç mama kalmadı ama sonuç nafile (((( çok üzülüyorum kendi halime herkes çocuk doğurunca kilolar kalıyor bende 3 ay sonra doğumdan 48 ze geri dönüyorum benden uzun ve yapılı bir eşim var yanımda kardeşimi gezdiriyoum sanki diyor ailem desen onlarda beni hiç motive edemedikleri gibi moralimi çok bozuyorlar ne olacak senin bu halin diye.....:1no2::1no2:.eskiresimlerime bakıp avunmaktan başka çarem kalmadı kilo vermeye uğraşan arkadaşlar ne kadar bizi hayretle karşılasada aslında bizim durumumz çok zor kioyu aldık diyelim birde o kiloyu korumak var yani şimdilik sizlerle bunları paylaşmak istedim hepimiz birer dert ortağıyız aklına pratik bir çözüm gelen yada inan ben bunu yaptım ve kilom sabit kaldı diyen varsa yardım isterim.......:Saruboceq:cokacimcoook

bende eskiden çok zayıftım doğum yapınca kilo aldım vermemek için çok uğraştım sonunda kaldı üstümde Allaha şükür
iğneler mamalar neler neler denemiştim
ama geçen suna dumankaya kilo almak için bol bol tahin pekmez yiyin dedi. belki faydası olabilir.

arkadaşalr iyi geceler. kızlar aysunda hafta sonu bi ihtimal bizlerle olacak hepinizi cok özlemiş. oda biraz kilo vermiş. hafta sonu buluşmak üzere canlarım öpüyorum. iyi gecelerrr...

canım nasılsın çok ösledim hepinizi.evet aysuda gelsin artık toplanalım yine eskisi gibi olmuyo böle ya.bende eridim zaten yine.öpüorum çok tugişim

kızlar bende geldim yine toplanmışıza.s.
ay bu sefer sonuca bağlayalım şu kilo işini yaa
yeter fenalık geldikafamçokkarıştı

ya sizde kendinize zayıfmı diosunuz bn 1.63 boyunsdayım 58 kiloyum (( we hiç bi şekilde alamıorum kiloo =(

canım bencede yanlış yazmış olmalısın
bu boya bu kilo fazla bile :uhm:

amanınn kimler gelmiş de gitmiş...kızlar valla banada fenalık geldi bu durumdan ya....bir an önce kurtulsak diyorum ama olmuyo ya...tıka basa yiyorum nerdeyse kusucam iştahda iyi çok şükür ama kilo tutmuyo vücut omuyo olmuyo vardır bi hayır diyerek herkesi tekrar burda görmek istiyorum belkide eksik olan siizn desteğiniz ha ne dersiniz?

bencede canım destek çooook önemli.bende hiç iştah yok sende yine varmış.sinir oluyorum kendime hiçbişe yiyesim gelmio.ama başarıcaz cnm merak etme

bencede canım destek çooook önemli.bende hiç iştah yok sende yine varmış.sinir oluyorum kendime hiçbişe yiyesim gelmio.ama başarıcaz cnm merak etme

kız candy ben burdan sizden okuduklarımla kilo almaya başlamıştım bayağıda almıştım.hala duruyor benim kilolar.hayırdır sizin kilolar gittimi yoksa merak ettim bak şimdi:uhm:

anaaammm kızlar siz ciddimisiniz beee..kilo mu almak istiyonuz gerçekten..
nasıl alamıyonuz onu bana bi deyin şekerler..
vermek için bu kadar çabalarken bizler sizlerin almak için çabalaması şaka gibi yaaa

canım bizde vermk isteyipte veremeyenler için aynı şeyi düşünüoz.bizede kilo vermek okadar kolay gelioki nasıl verilmio onu anlamıoruz.yapı meselesi işte.bizde en az sizin kadar çabalıoruz ama zor oluyo malesef.umarım herkes dilediği kiloda olur.

ya neden kimse bana pas vermiyor bi hoş geldin diyen bile olmadı nasıl paylaşıp nasıl yazışıyorsunuz anlamadım valla ne yapmak gerekiyor ki kaynaşmak adına :)

canım benim görmemişim.hoşgeldin aramıza.bende uzun aradan sonra yeni döndüm topicimiz.benim gibi biçok arkadaşımda öle.burdaki arkadaşlarım çok sıcaktır gerçekten.hep destekliyerek birbirimizi almıştık kilolaı.umarım sende alırsın dilediğin kiloyu.tekrar hoşgeldin arkadaşım

merhaba arkadaşlar...Şeniz
benide aranıza kabul edermisiniz.....
benim zayıflığım başıma büyük dert. kilo alamıyorum. çok düzensiz besleniyorum ama açlık hissetmiyorum ama oturduğum zamanda löp löp götürüyorum. ama işte yaramıyor. şuanda emziren bir anneyim. 42 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyla doğuma girdim şuan 45 kiloyum.
eşim durmadan hayatım kilo al çok zayıfsın demeye başladı önceden böyle demezdi ama işte demeye başladı. galiba beni beğenmiyor artık. bu psikoloji oluşmaya başladı bende.
nolur bana yardım edin. nolur yardım edin de kilo alabileyim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…