Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaa valla sizi kıskanıyorum ya almayın kilo ya ben vereyim size valla bedava çok çabalıyorum doğum sonrası benimkiler yaza kadar 20 kg versem bari üüü

ben 53 kiloydum ve boyum 1.55 lerde falan ozmn zayıflıcam diodum çnkü sürekli alıodum snra midemden rahatsızlandım doktor akşam 6 dan snra yemek yemicen dedi bna ve yemedm bianda 8 kilo verdm:sinifsinif: ve şimdi 47 den yukarı 2 3 senedrli çıkamıorum sana bi tavsiye vallahi sakın 50 den aşağı düşme sakınlmaz: gerçkten insan çok sıkılıo yaa ben bi 50 olsam çok mutlu olcam ve inş saolsun kızlar sayesnde olcamolumunekankayizsmile

selammm kızlarrr
ara ara gelip buraya yeni üye olupta kilo almaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum;
kızlar 2 sne önce bi deri bi kemik dolaşan bi kızdım pantolonumun altına 4 eşortman ki abartmıyorum üstüne kat kat çoraplar göğüslerim güzel ve büyük gözüksün die 3 sütyen takan biriydim
bu siteyi de nasıl kilo alabiliceğimi araştırırken buldum ve üye oldum
ozmanlar burda bi çok kişi benimle beraber KİLO ALDI...
2 ayda 8 9 kilo almış biriyim
bunuda PRAKTEN.HARNUP PEKMEZİ.B12 VİTAMİNİ VE BALIK YAĞLARIYLA ALDIM
VE beslenmeme özen gösterdim...
evt çok kastım kendimi yemekle savaş verdim çok yiyip kustuğumda olmuştur ama
eziyetten kutuldum arkadaşlar
yanımdan geçen balık etli kıyafeti harika taşıyan kızlara bakıp ahh çekmekten bıkmıştım
kilo aldım giyinmeme daha özen göstermeye başladım
hayatım renklendi desem yalan olmaz
bazı insanlar için bu konu çok basit olsada gayet önemki ve hassas bi konu
ben bü yüzden çok üzüldüm psikolojim alt üst oldu çünkü giydiğim hiç bişey olmuyo altıma ekstra bişiler giydiğim halde ki kötü dursada giymek zorundaydım zayıf görünüyodum açıkçası
arkadaşlarıma şu kızın bacağı benimkinden kalınmı göğsü daha mı büyük yani tamamen bu konu üzerine yoğunlaşmıştım
şimdi sizin yapabiliceğiniz sabır ben bu şekilde kilo aldım
doktoruma danıştım ve prakten kullanmamı oda onayladı şimdi size başarılar kızlar sabredin :1hug::1hug:

canım çok sevindim senin için ne güzel istediğin kiloyu almışssın ne kadar zman sürdü kilo alman

canım çok sevindim senin için ne güzel istediğin kiloyu almışssın ne kadar zman sürdü kilo alman

canımm
benim 2 ay sürdü sonra tabi yemek yemeyede alışıyosun belkide miğden büyüyo yemek yiyebiliyorum iştah sorunum yok sorun yediğimin yaramaması ama onu hallettim yani bu arada şuan kullanıyorum prakten b12 vitamini ve harnup pekmezini kilo verdim üzüntüden biraz bi 5 kilo almak istiyorum eşim askerde o yüzden biraz zayıfladım ama 4 gündür kullanıyorum ve etkisini hemen gösterdi:1hug:

ya yemeden kilo gelmiyo ki :) Ben haftaya yakındır hastalıkdı tellerdi işti derken bişey yiyemedim...dişlerimde tel var..en son doktora gittiğimde alt takımları sıktı azcık galiba kaydirigubbakcemile3 bişicikler yiyemedim....sonra da boğazlarım şişti..bide depresyondayım...anlıcağınız 2-3 kilo gitt..halbuki 54 e çıkmıştım eskiden..ilaç kullanıyodum..3 ay kadar oldu galiba ilacı bırakalaı...2 kilo kadar vermişitm..epeydir 52 kiloydum..şimdi bunlar gelince 50 oldum.Çok Şükür ki şimdi iyiyim..yemem düzene girer umarım...ama depresyon devam ettiği için ilacıma başlıcam yine galiba..tabi bu da ekstradan kilo demek..kıslar bu ilerde ciddi sağlık sorunlarına neden olmaz dimi..boyum 158 cm..kilom 50...sanırım bi 5-6 kilo daha alırım ilaçlarla...bırakınca bikaçı gidiyo zaten..

vitamin kullansan iştah açanlardan

yok cnm onlardan çok kullandım..eskiden beri kendimi bildim bileli zayıftım ben...şimdi iyiyim Çok Şükür..antidepresanlara başlıcam galiba yine..fazla zorlamama gerek olmayacak nasılsa geri gelecek kilolar..beni korkutan ilerde yaşama ihtimalim olan sağlık sorunları..umarım yersiz bi korkudur bu..

bende kilo alamayanlardanim ben 50 kiloydum boyuma göre güzeldim ama simdi stres falan derken 43 oldum.etekler durmuyor üzerimde.sabahtan beri tikiniyorum belki kilo alirim diye.balik yagi kapsüllerinden iciyorum günde 3 ögün 2 ser kere.daha faydasini görmedim.kimi diyorki balik yagi kpsüller zayiflaatir.acaba ondanmi zayifliyorum.bide burda birileri prakten surubu icerek kilo aldim diyor.o surubun gercek ismimi.istah acici bu surup dimi.gece yemek yiyorum belki kilo alirim diye cokda uyuyorum.bünye yakiyor galiba:sinifsinif:

sorularınız olursa herşekilde yardıma açığım aklınızda bulunsun

canım hakikaten harnup pekmezii zayfılatılıyo deniliyor..b12 vitamin yada balık yağı farkedermi kullandığın ilaç ismi neydi baş harfi ile son harfini yazarmısın adminler ilaç ismini yazmaya kızarsa ben anlarım kaydirigubbakcemile5

peki sen kaç kilosun almak istiyomusun kilo

canım öncelikle Allah kavuştursun diyim:) ben 21 yaşındayım ve 44 kiloyum balık hapı içtim hiç bi işe yaramadı.senin yazını okuduktan sonra harnup pekmezi içmeye bşladım geceleri ballı sütte içiyorum prakteni doktorum vermişti ama uyku yapıyo diye kullanmamıştım artık onu da kullanıyorum umarım sonucunu alırım 50 olsam yetercokacimcoook

ya hangi sitedeydi bilmiyorum ama sütün icine kati yag koyuyorsun.bunu isitiyorsun.bide bi kahve kasigi bal katip hergece yatmadan önce iciyormussun.bu kisi bu sekilde bi ayda 3 kilo almisti.ben denemedim.tiksendim.ama mecbur deniycem artik dayanamiyorum

slm kızlar bende cabuk kılo alıp verenlerdenım gecen yaz 59 kıloydum bu yaz 44 kıloya kadar duştum almaya calıştım ama olmadı aradan 5 ay gectı bı tartılayım barı dedım 52 olmuşum suan hedefım 55 bende spraktın uzum pekmezı ve balık yagı hapını kullanıp denıcem umarım yaza kadar alırım

Kızlar ben son bir şans vereyim kendime dedim ve bir diyetisyen ile görüştüm.Benden tahliller istedi öncelikle ve cumartesi gününe kadar ne yersem listesini yapıp kendisine iletmemi istedi. Aranızda kilo almak için diyetisyene başvurup olumlu sonuç alabilen var mı? Veya kesin bir yol bilen artık ücreti ne olursa olsun kesin olsun yapıcam o derece gözümü kararttımbilmiyorumkismile

canım ben tıpa gittim..oda yapıldı tahliller..hiçbişey çıkmadı..diyetisyenlerine yönlendirdiler..bana diyet verdi..eğer uygulayabilirsen çok güzel..ben üni deydim..milletin içinde olmuyo..ama şimdi ona ykın bişeyler uyguluyorum..sonuçta kilo denen şey yemekle gelir..kalori ihtiyacını bilmeli günlük ona göre beslenmelisin..uno ekmeğin sitesinde bu liste var...günlük yemeklerini seçip kaç kalori aldığını görüyorsun..mesela sabah akşam filan var listede..seçiyosun 3 ekmek die..hemen yan tarafa atıyo şu kadar kalori..günlük yiyecek listeni yapıyosun en altta topla kaloriyi yazıyo..eksiksiz uygularsan kalorini alabilirsin..tavsiye ederim...tabi önce ihtiyacın olan kalori miktarını belirle...ben hesaplamıştım..ondan 500-1000 fazla hesapladım listemi ona göre hazırladım..ara öğünlere dikkat et..mesela yoğurt ye..yada süt iç..ama kalorisi fazla olanı seç..mesela çikolatalı seç..
http://www.48kalori.com/

kızlar benden sıze bır tavsıye bende cok etkılı olmuştu tahan pekmezı karın ekmegı bandıra bandıra sureklı yıyın acayıp kılo yapıyor tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…