- 22 Şubat 2010
- 243
- 2
- 118
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.541
aaa ne dimek cankuş lafı mı olur bu kilo kardeşliği, artık ne biliyosak paylaşıcaz birbirimizle dimi ama.innşallah tez zamanda homini gırtlak olursun.yaşasın kilo kardeşliğiiiiiolumunekankayizsmile
cnm valla pazartesi doktora gidip hemen yazdırıp başlıcam o ilaca ve inşallah alırım kilo:dance:. kilo alırsam kızlar valla size borçluyum ya nekdr çabaladıysam hiç olmuo çnkü ne zor bişimiş kilo almak yaa offff:sinifsinif:
yaa valla sizi kıskanıyorum ya almayın kilo ya ben vereyim size valla bedava çok çabalıyorum doğum sonrası benimkiler yaza kadar 20 kg versem bari üüü
harnup pekmezi zayıflamada yardımcı olan bir pekmez.kilo alırken nasıl kullandın
canım çok sevindim senin için ne güzel istediğin kiloyu almışssın ne kadar zman sürdü kilo alman
ya yemeden kilo gelmiyo ki :) Ben haftaya yakındır hastalıkdı tellerdi işti derken bişey yiyemedim...dişlerimde tel var..en son doktora gittiğimde alt takımları sıktı azcık galiba kaydirigubbakcemile3 bişicikler yiyemedim....sonra da boğazlarım şişti..bide depresyondayım...anlıcağınız 2-3 kilo gitt..halbuki 54 e çıkmıştım eskiden..ilaç kullanıyodum..3 ay kadar oldu galiba ilacı bırakalaı...2 kilo kadar vermişitm..epeydir 52 kiloydum..şimdi bunlar gelince 50 oldum.Çok Şükür ki şimdi iyiyim..yemem düzene girer umarım...ama depresyon devam ettiği için ilacıma başlıcam yine galiba..tabi bu da ekstradan kilo demek..kıslar bu ilerde ciddi sağlık sorunlarına neden olmaz dimi..boyum 158 cm..kilom 50...sanırım bi 5-6 kilo daha alırım ilaçlarla...bırakınca bikaçı gidiyo zaten..
sorularınız olursa herşekilde yardıma açığım aklınızda bulunsun
peki sen kaç kilosun almak istiyomusun kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?