- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.581
canım remeron kullanmanı istemem..eczacı benim bi tanıdığıma vermemiş...bebek emzirdiği için diyecem ama o dönem varmıydı bilemiyorum...özetle reçetesiz verilmez...ben kullandım temmmuzda başladım aralık a kadar aldım bu ilacı..yaklaşık 12 kilo veya fazla aldım...dikkat et aldığım kiloyu hatırlamıyorum..antidepresanı kullanma sebebim depreston+ anksiyete...ve sivilce yaptı yüzümde ..şu anda değiştirdim doktor tavsiyesi ile..başka ilaç kullanmaya başladım..ilk hafta yarım içicem yeni ilacımı...sonra tam alamaya başlıcam...
yani benim durumum ileri...depresyon tedavisi görüyorum...bu nedenle kullanıyorum..eğer bu tarz sorununuz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem...yan etkileri vücudunuzu değil ruhunuzu etkileyebilir..ben biraz korkarım bu tarz işlerden..illa ki içeceksen bi eczacı ile konuş ve ilk 1-2 hafta geceleri tok karnına yarım iç...aslında doktorum yarım daha çok uyku yapar 1 al demişti ama ben hem tedavi nedeniyle almam gerekiyordu bu ilacı hemde epeydir bikaç aydır yarım yarım alıyordum..1 almaya başladığımda bünyem alışkındı...3 ay ara verdi..etkiler yine başayınca tekrar gittim.sıfırdan gibi yeniden başladım ilacı kullanmaya yarım yarım
dediklerimi dikkate al canım..
evet cnm tavsiye etmem..yani bi tarafı düzelteyim derken başka yeri yıkıyor bu ilaçlar...şurubu filan deneyin..ruh bu şakaya gelmez..ALLAH korusun intihar düşüncesi bile yan etkileri arasında aslında...yani bişey olmaz dersiniz ama ileri kullanımda zamanla psikolojinizi nasıl etkiler bilemezsiniz..
kızlar ben bugün tartıldım hatta defalarca tartıldım acaba yanlışmı diebilmiyorumkismileama deil ben 2 3 senedrli 47 den bi gram yukarı çıkmıodum praktenle okdr çok yedmki yemek şuan 49 50 arası olmuşumsırnaşık şeydelikafaduldeninanın çok şaşrdım gerçekten aldırıo ama tabi yemenize bağlı ben acayip yiorum ençokta akşamlarıcokacimcoook
abartmalayalım...ne 15 günü arkadaşım...kaldı ki gerçek bile olsa (ki doğrudur arkadaşının dediğini aktarıyorsundur ama zamanı filan karıştırmış olmayasın) sağlıklı değil...15 günde 9 kilo ! :umursamaz:
ayrıca evet inanmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?