Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Diyetisyene gitmeye karar verdim ve yarın tahlilleri yaptırcam. Diyetisyen kontrolün de kilo alan ya da deneyen var mı?

ıştahım açık olsa verdiği diyeti uygulayabilirm. Ama önemli olan onu çözebilecek mi? Bu doktor için iyi diyorlar bakalım. Kendimi 50'lerde görebilecek miyim? Uzak gelse de suan yine de çok merak ediyorum.:çok üzgünüm:

dediklerini uygulaman önemli..imkanın varsa sporu da düşün derim..ama tabi öncelikle doktoruna danış..iştah artırıcı bişeeyler de bakalım...maydonoz nane gibi bitkiler iştah açıyo die hatırlıyorum...bide anasonla nane çayını duymuştum..

Son zamanlarda aşırı kilo kaybı yaşıyorum. 67 kilodan 53 kiloya düştüm. Hemde elimde olmadan.
Halbuki çok uyuyorum,hareketsizim. Ayda yılda bir dışarı çıkıp yürürüm.Akşamları çok yerim,hele ki gece yarılarında kalkıp patates kızarttığımı bilirim,ekmeği de fazla tutarım...

Yine de durmadan kilo veriyorum. Son olarak 34 bedene düştüm.

Ne yapmalıyım, ne etmeliyim de kilo almalıyım. Hiç olmazsa 36 bedene çıkabilsem

Kıyafetlerimi giyemez oldum,en son aldıklarım bile üzerimden düşüyor artık

Sanırım bu kilo kaybının en büyük nedeni de ruh halim
Ama elimde değil işte,çaresizim bu konuda

Şöyle 5-6 kilo alabilsem,eski sağlığıma tekrar kavuşabilsem keşke

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarım
Kendinize iyi bakın,sağlıcakla kalın

mujuum tebrik ediyorum,ben 50'yi gördüm mü gerisi çok kolay geliyor,inşallah sende de öyle olur kaç kilo olmak istiosun :)

tşk edrerm cnm darısı herkese valla:lepi:şimdi 49 kilo oldum işte ve ilaca devam etcem 55 e kdr çıkmak istiorum cnm:dance:

SAGLIKLI ve dengelı beslenerek cok guzel sonuclar alabılırsınız... dıkkat edın kılo almak için yedıgınız yıyecekler kolestrolunuzu yukseltmesın,sıze yardımcı olarabılırım..Tabii sizde isterseniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilirsin cunku ben yaptım hayal ettıgım vucuda sahıbım ve cok mutluyum. saglıklı yasam danısmanlıgı yapıyorum bu ıse hayal ettıgım vucuda kavustuktan sonra gırdım . sanada yardımcı olabılırım.. sakın umıdını kaybetme.cunku kadınlar umıtlerıyle yasıyor...

gıda takvıyelerıyle katbetmıs oldugun kıloları saglıklı ve dengelı beslenerek alabılırsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Testler için dahiliyeye gittin dün bana diyor ki bol bol ye diyetisyenlerin bişey yapamayacağını ve para tuzagı olduğunu boşa söyledi. Ama anlamadığım ye diyosun da iştah olacak ki yiyeceksin. Tahlillerim temzi çıkmış iyi de bir nedeni olmalı ama demi? Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım. Yardıımmmm:bbo:

canım bunu sana doktor mu dedi...aslında şu bakımdan haklı eğer ki kendin düzenli yeme programı yapabilirsen başarılı olur...tıpkı zayıflama gibi...oldukça katı kuralların olmalı..bi forumda bi arkadaş bi diyetisyenin iştah açıcı meyve suyu yazdığından bahsetmişti..kilo alamayanlardaki başlıklara bi bak istersen...bi kısmını sgk karşılıyomuş hatta...
ama netice de iş yemede bitiyor...daha önce demiştim..48kalori mi ne bi site var uno nun..zayıflamak isteyenler ağırlıkta elbette http://www.48kalori.com/ adres bu...bu siteye üye ol...günlük öğün listesi var...ilk önce başka bi siteden de bulabilirsin..günlük ihtiyacın olan kalori miktarını belirle...mesela 1000 kalori mi sen 1300-1500 olacak şekilde ayarla..(onu bi araştır istersen kilo almak isteyenler günlük almaları gereken miktarın şu kadar fazlasını almalılar diye ...yanlış olmasın ben sadece örnek verdim..araştırmıştım ama hatırlamıyorum şimdi)...o hesabı yap..sonra bu uno nun sitesinde ilk önce normal öğünlerini listelet..bu sayede şimdi aldığın miktarı görürsün..ben yapmıştım ve ihtiyacım olan kalori miktarına bırak yaklaşmayı çevresine bile yaklaşamadığımı görmüştüm şok olmuştum..sonra ihtiyacın olan miktara gelene kadar bi liste yap..sabah- kuşluk- öğle-ikindi-akşam -yatsı öğünleri var..sabah-öğla-akşamı yemek programına göre listele..çorba salata yiyeceğin ekmeğe hatta içeceğin çaya kadar listele..ikindi ve kuşluğa süt yoğurt gibi besinler ekle...bisküvi ekle filan..hedeflediğin kalori olunca bunun çıktısını evde al zaten mail olarak da gönderiyorlar...sonra SIKI bir şekilde uygula..diyetisyenin dediklerini de harfiyen yapmazsan anlamı yok..ama abartılı bi kilo alımı bekleme..yani haftada 1-2 -3 kilo filan..sağlıklı alman önemli..yoksa bi de en basitinden selülit gibi problemlerin olabilir...

Evet doktor söyledi. Haklısın ama benim iştahım yok yani yinemiyorum. Çok denemelrim oldu. Diyetisyen belki besit takviyesi gibi bişeyler yapar diye düşündüm. Dahiliye sonuçlarım da boğazım da çok hafif bir alerjik cıkmış sanırım. Spraktin ve Laricid diye bir ilaç yazmış. Sipraktini duymuştum. Ama laricidi bilemiyorum. Şu bahsettiğin siteye üye oldum ama tam anlayamdım kendim ihtiyacım olan kaloriyi nasıl bulcam?

iştah açıcı takviye yapabilirisn..bitkisel şeyler dene..nane anasonu filan araştır bide kara üzüm çekirdeği tozunu araştır..

Çok araşıdım ve kara üzüm çekirdeğini de kullandım kestim sonra sıkıldım. Diyetisyen belki çözüm olur yani umarım listeyi tutuşturup elime git uygula demez heralde :))

kızlar bende çok zayıfım 48 kiloyum boyum 1.70 53 kg olmak istiyorum yesemde kilo alamıyorum
sizler neler yapıyosunuz prakten şurup gerçekten faydalımı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…