Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

nie yemedin kiii lmaz: bak ben hemen mısırımı patlattım. kaydirigubbakcemile3 duyunca 100 grmındaki kaloriyi kaydirigubbakcemile2

şimdi 2 tane kır pidesi bi tane bohaça yedim mısırı da akşam patlatırım kocamla yeriz antep fıstıklı çikolata yiyorum şimdi:dance:

ben aksam baslıcam mısır patlatırım ama yarın baslıcam tam anlmıyl kızlarr glesın artık su kılolarr bu arada canım fıstık esmesı cektı yaa bımde hangı reyonda var arkdasım solede gıdıp alayım yaa bımden kocısı alan arkdas sole hadııı canımı cektrdın yaa :)

canım ben bimde gördüm o ezmelerden bir kere dolapların oradaydı hani yogurt yağ falanların olduğu yerde birkerede kasanın önünde duran stanttlarda vardı bulamasanda sor onlar verir sana ama en güzelleri güllüoğlu baklavacısında var birdaha ordan al canım git al hemen hadi afiyet olsun:icecream:

valla gullu oglunu bende degısmem hıc bıyere ana olmuyo yanı clasııyıoırum sarıyerdeyım bana en yakın gulluoglu karakoyde bırde kagıthanede yanı en azx 1 saatımıo alır o yuzden en yakın bım oldugundan soruyorum aksam ıs cıkısı alcam aama

benım hem ıs yerıne hem eve yakın bım var,bende bımde tatıldeyken gozume carpmıstı kasanın orda ezme, ama samfıstık ezmesınınde etkılı oldugunu bılmıyodum, ben fındık yıyorum aksamları ama gunduzlerı ezmeden yıyebılırım atıstırmalık:)

ben bu karışımı yaptım ancak 1 kaşık bile zor yedim tatı çok kötü geeldi bana

bende burdan bi arkadaş dedi die triomega balıkyağı aldım eczaneden ancak bazı yerlerde okudum
kilo almaktan çok verdiriyomuş alakasız aslında yani kiloyla sağlık açısından iyi sadece
bu arada ben aldım 60 tablet 30 liraya öle duruyo kutuda

bende iyiym artık bari zaten severimmm sağol paylaşım için kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar az önce bi karışım yaptım kendime deneyin tadı çok güzel oldu yani ben sevdim şimdi.bir sürahinin içine 1 tane muz büyükçe olsun 2 yemek kasığı bal 1 avuç ceviz1 avuç fındık sonra üstüne 1 kg sütü boşaltım sonra bunların hepsini çubuk blendırım ile ezdim mis gibi içecek yapın hergün gün içinde bitirin sabah öğle akşam aralarda su niyetine için tam bir vitamin deposu tadı da aynı marketlerde satılan muzlu süt gibi olduhihoyyyt

Senin soyledigin karısım gercekten ınanılmaz kalori deposu canım, ama ne varki ben muzu sut ıcınde sevmıyorum o yuzden bır ara ayrı yıyerek denemıstım gercekten oda cok faydalı, oyle ugrastırıyo ayrı ayrı dıye ben kendı ıctıgım karısımı uyguluyorum suan, zaten fındıklar cevızler baslı basına enerjı ve kalori deposu

Kızlar az once bime gidip antep fistik ezmemi aldim, kasanın yanında cikolata gofretlerin oldugu yerde duruyordu bızım burda,

50g. degerler aynen soyle

enerji/ kalori 508
protein 9,5g
yağ 31g
karbonhidrat 48g

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende aynı dertten muzdaribim. BULK aldım yeni 3 gündür kullanıyorum. bi faydasını görürsem yazacağım size. aranızda kullanan varmı çünkü 3 paket en aşağı kullanmak lazımmış. hadi bunuda deneyeyim dedim bişi çıkmassa pes edicem artık.

hiç duymadım ben nasıl bişey bu

sizler peki 1 XXX kullandınız. 3 paketten sonra işe yarıyor diyorlar. benim kesinlikle iştahım yok olacağınıda sanmıyorum pekmez aldım yiyorum bi yandan yoğurtla bakalım işe yarar umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…