- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
kızlar sabah 9 da kalktım hiçbirşey yemedim daha şimdi kır pidesi söyledim onu yicem öldüm açlıktan yakötükedihüso
nie yemedin kiiilmaz: bak ben hemen mısırımı patlattım. kaydirigubbakcemile3 duyunca 100 grmındaki kaloriyi kaydirigubbakcemile2
ben aksam baslıcam mısır patlatırım ama yarın baslıcam tam anlmıyl kızlarr glesın artık su kılolarr bu arada canım fıstık esmesı cektı yaa bımde hangı reyonda var arkdasım solede gıdıp alayım yaa bımden kocısı alan arkdas sole hadııı canımı cektrdın yaa :)
canım ben bimde gördüm o ezmelerden bir kere dolapların oradaydı hani yogurt yağ falanların olduğu yerde birkerede kasanın önünde duran stanttlarda vardı bulamasanda sor onlar verir sana ama en güzelleri güllüoğlu baklavacısında var birdaha ordan al canım git al hemen hadi afiyet olsun:icecream:
canım kardesin hakli simdi istedigi seyleri giyip istedigi gibi gorunemedikten sonra yasi ilerleyince olmus ne fayda bende kardesin gibi dusunuyorum, ne kullanmasi konusuna gelince evet ilk ise istah acmakla basliyabilir XXX surup al ılk 1 hafta uyku yapar ama 2 gun ıcınde ıstahı acılacaktır bu mıdesını genısletmek ıcın bı baslangıc olucaktır, benım uyguladıgım ve ınanılmaz faydasını gordugum bır karısımda var onuda aksamları yatmadan once yapıp ıcerse etkısını gorucektır, ben ayrıca XXX diye icinde 90 adet olan bi hap var onuda alıyorum gunde 1 adet
1 bardagı soguk sut ıcıne,
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
8 adet bebe biskuvisi ( ben eti bebeyi tercih ediyorum )
bunları blendırdan gecırsın ıcsın
ayrıca 10 adette yanında fındık yesın her aksam bunu uygulasın ınan faydasını gorucektır,
NOT: ben mardıne gıttım 45 kılo ıle dondum 40 kılo ıle hastalandım doner donmez hemen basladım sımdı tekrar aynı kıloma gerı donsum ama 5kg daha eksıgım var tabı devam edıyorum hala uygulamaya
selaaaaam ben geldiiiim
kızlar biraz önce vitaminler hakkında arasştırma yapıyodum forumda aktardan alınan balık yağı kilo yapıyormuş
kullananlar memnun
fiyatı hakkında bilgi yoktu
ben çarşıya çıkarsam bi soracağım ama arkadaşlar çarşıya çıktığınızda bi araştıırmısınız fiyatını içinde kaçtane olduğunu vede gerçekten kiloa aldırıyormu ben bu aralar çıkamıyorum siz bi araştırırmısınız bende ilk fırsatta soracağım
yada kullanan arkadaşlar varsa yazssın lütfen bu arada 1 kilo daha vermişim bugün moral yokkkk
kızlar ya patlmıs mısır 100 grmı 478 kalorıymıs her aksam 100 gram patlamıs mısır yıycegım karar aldım ben uygulayacagım fılm ıslerken kıtap okurken yerım sıkılmam da ısyerındede otrudugum yerde 100 grram camfıstıgı 600 kalorı aldırıytomus ben cam fıstıgını okadar cok sevıyorum kı 1 kıloda yerım yanı bızkuvıde 470 kalrı aldırıyomus cok sadırdım valla onuda yerım ısyerınde yemeklerden sonra sıkıldıkca ooo valla durun ben sıkı bı kılo alma rejımıne gırdım :))) 6 kılocuk ya ne var yanı alsam ne olurkıı sankı bunlarıda dneıcem duzenlı sekılde uygulayacagım ınsallah alırım alamassamda ugrasmıcam artık 1 2 ay denıcem bu sekıl sonucda bu soledıklerım gunde ekstra yıyıyeceklerım olcak normalde sadece sabah kahvaltım oglen yemegım bıde aksam 8 de yedıgım yemegımdı kılo almıyodum bunuda dnecem yemeklerın harıcınde ınsallh alırım kızlar yaa
ben bu karışımı yaptım ancak 1 kaşık bile zor yedim tatı çok kötü geeldi bana
valla canım eger sutu fazla sevmıyosan yıyemessın, ama sutu sevıyosan ıcınde oyle yenmıcek gıbı bıseyler yok, zaten kasıkla yemıceksın tek seferde ıc bıtır, ama yok ben kılo almak ıstemıyorum yada emın deıgılım dıyosan o baska tabı, cunku gercekten ben 5 kılo vermıstım bu karısım sayesınde tekrar 5kg gerı aldım gerıye 5kg kaldı ıdeal kılo olabılmesı ıcın o yuzden devam edıyorum yanı kılo almak ıstıyorum.
kızlar az önce bi karışım yaptım kendime deneyin tadı çok güzel oldu yani ben sevdim şimdi.bir sürahinin içine 1 tane muz büyükçe olsun 2 yemek kasığı bal 1 avuç ceviz1 avuç fındık sonra üstüne 1 kg sütü boşaltım sonra bunların hepsini çubuk blendırım ile ezdim mis gibi içecek yapın hergün gün içinde bitirin sabah öğle akşam aralarda su niyetine için tam bir vitamin deposu tadı da aynı marketlerde satılan muzlu süt gibi olduhihoyyyt
ben bu karışımı yaptım ancak 1 kaşık bile zor yedim tatı çok kötü geeldi bana
valla canım eger sutu fazla sevmıyosan yıyemessın, ama sutu sevıyosan ıcınde oyle yenmıcek gıbı bıseyler yok, zaten kasıkla yemıceksın tek seferde ıc bıtır, ama yok ben kılo almak ıstemıyorum yada emın deıgılım dıyosan o baska tabı, cunku gercekten ben 5 kılo vermıstım bu karısım sayesınde tekrar 5kg gerı aldım gerıye 5kg kaldı ıdeal kılo olabılmesı ıcın o yuzden devam edıyorum yanı kılo almak ıstıyorum.
ne alaka şimdi anlamadım..herkes sevmek zorunda değilki
kilo almak istiyorum ki burdayım..ama sırf kilo alcam diede sevmediğim birşeyi yemek zorunda değilim :1closedeyes:
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende aynı dertten muzdaribim. BULK aldım yeni 3 gündür kullanıyorum. bi faydasını görürsem yazacağım size. aranızda kullanan varmı çünkü 3 paket en aşağı kullanmak lazımmış. hadi bunuda deneyeyim dedim bişi çıkmassa pes edicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?